nikos121 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Παρηγγειλα ενα παπουτσι απο κατερινη για αθηνα μεσω skroutz plus οπου και ειμαι μελος. Ηρθε με acs την επομενη ημερα αλλα ηρθε λαθος μοντελο. Μιλαω με το καταστημα αρχικα οπου ο ανθρωπος ευγενικοτατος ζητησε συγνωμη και προσφερθηκε αμεσως να στειλει με ελτα ομως με την οποια και συνεργαζεται το σωστο και να παρει πισω το κουριερ το λαθος. Με τα ελτα εγω ομως εχω αλλεργια... γενικοτερα ειναι προβληματικη εδω, χώρια που το καταστημα acs ειναι διπλα μου. Οταν του ειπα ενταξει αφηστε το θα το επιστρεψω μεσω σκρουτζ (οπου πατας ενα 3 κουμπακια, ερχονται και το παιρνουν περιπου την ωρα που το θες ειτε με αντικατασταση ειτε με επιστροφη χρηματων) εμφανιστηκε διστακτικος και ειπε "θα μπλεξουμε ειναι ολοκληρη διαδικασια κλπ" αφηστε με να το δω με acs. Η ερωτηση/απορια ειναι η εξης: εχουν καποια "κυρωση" καποιο μειονεκτημα οταν εχουν ακυρωσεις/επιστροφες μεσω σκρουτζ; Γιατι και στην acs να παει παλι λεφτα θα δωσει και για το πηγαινε και για το ελα
stylish Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν επιλέξεις στις επιλογές εγινε λάθος αποστολή μοντέλου ίσως να εχει κυρώσεις. Προσωπικά θα το έκανα μεσα απο το skroutz για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν θες, μπορείς να επιλέξεις οτι άλλαξες γνωμη, ώστε να μη φανει οτι εκανε λάθος το κατάστημα. Ειναι στην δική σου κρίση. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από stylish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα