Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπουδάζω πληροφορική και με το μόνο που ασχολούμαστε είναι το software, αλλα γενικά θα ήθελα να ασχοληθώ και με hardware περα από κάποιες μικρές αναφορές που γίνονται στα πανεπιστήμια πληροφορικής. Κυρίως με ενδιαφέρει ως χόμπι, αλλά στο μέλλον ποτε δεν ξέρουμε.... Παρ'όλα αυτά, γνωρίζετε αν θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά ως μηχανικός υπολογιστών τι χαρτιά πρέπει να εχω; μπορώ να τα αποκτήσω και μέσω σεμιναριων; έχετε να μου προτείνετε κάποιο σεμινάριο; 

Θα ήθελα να είμαι κατοχυρωμένη όσον αφορά το μηχανικος υπολογιστών (ή τεχνικός, γιατί εμένα με ενδιαφέρει να μου δίνουν έναν υπολογιστή και να μπορώ να τον επισκευάζω ή ακόμη και να τον συναρμολογώ από το μηδέν) 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aggelikh20304727484 είπε

Σπουδάζω πληροφορική και με το μόνο που ασχολούμαστε είναι το software, αλλα γενικά θα ήθελα να ασχοληθώ και με hardware περα από κάποιες μικρές αναφορές που γίνονται στα πανεπιστήμια πληροφορικής. Κυρίως με ενδιαφέρει ως χόμπι, αλλά στο μέλλον ποτε δεν ξέρουμε.... Παρ'όλα αυτά, γνωρίζετε αν θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά ως μηχανικός υπολογιστών τι χαρτιά πρέπει να εχω; μπορώ να τα αποκτήσω και μέσω σεμιναριων; έχετε να μου προτείνετε κάποιο σεμινάριο; 

Θα ήθελα να είμαι κατοχυρωμένη όσον αφορά το μηχανικος υπολογιστών (ή τεχνικός, γιατί εμένα με ενδιαφέρει να μου δίνουν έναν υπολογιστή και να μπορώ να τον επισκευάζω ή ακόμη και να τον συναρμολογώ από το μηδέν) 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1. αυτα θα θεματα / ποστ γινονται εδω   https://www.insomnia.gr/forums/forum/286-εκπαίδευση-επαγγ-προσανατολισμός/

2. στο θεμα μας ...

υπαρχει αυτη η ειδικοτητα σε ιδιωτικες σχολες. Στο δημοσιο οχι. Προσωπικα θα σου ελεγα να σπουδασεις καποια ειδικοτητα ηλεκτρονικου που να ειναι κοντα σε αυτο που σου αρεσει. Μετα θα ξεκινησεις ως βοηθος σε καποια εταιρεια πχ πλαισιο. Οσο αποκτας προυπηρεσια, θα δημιουργεις το βιογραφικο σου για μελλοντικη αλλαγη εργοδοτη με καλυτερο μισθο / θεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CompTIA A+ για τεχνικός υπολογιστών

220-1101 αφορα αποκλειστικα hardware

220-1102 αφορα ρυθμισεις λειτουργικου και περισσοτερο software related

CompTIA Network+ για τεχνικός δικτύων

N10-008 αφορα hardware δικτυου, ρυθμισεις και troubleshooting.

Playlists από Professor Messer.

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Με βοηθήσατε στο να ξεκινήσω να το ψάχνω από καπου...

Αν έχετε υπόψιν και κάποιο καλό σεμιναριο πανω σε αυτο το θεμα προκειμένου να αποκτήσω τις γνώσεις που απαιτούνται θα ήταν εξίσου χρήσιμο... 

Επίσης, είδα σε άλλη συζήτηση ότι η βεβαίωση compTIA A+ είναι κυρίως για προσωπική χρήση στην Ελλάδα και γενικά δεν ενδιαφέρονται οι εργοδότε, αληθεύει; 

Δημοσ.

Καλά στην Ελλάδα ευδοκιμούν τα ξεφτέρια 😎😄

Φαίνεται να έχεις συγκροτημένη άποψη,

σίγουρα θα βρεθεί και η κατάλληλη λύση για σένα στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...