geopro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Το πάντα χρήσιμο και πασίγνωστο πρόγραμμα , δωρεάν έως αύριο 09:00' https://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale 8 15
geopro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, jerry banana είπε εχει ξαναπαιξει δωρεαν Και λοιπόν ; Ήταν υπό προθεσμία ενεργοποίησης (όπως και τώρα) 2
lneam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, geopro είπε Το πάντα χρήσιμο και πασίγνωστο πρόγραμμα , δωρεάν έως αύριο 09:00' https://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale Terms and Conditions No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
_emperor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 κατεβαζεις τον δικο τους Installer και μετα κατεβαζει την "free" εκδοση, ειναι η 5.70 φαινεται σαν registered.
geopro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, lneam είπε Terms and Conditions No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered Έτσι ήταν και στις προηγούμενες promo εκδόσεις. Μια χαρά κάνει την δουλειά του.
lneam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, geopro είπε Έτσι ήταν και στις προηγούμενες promo εκδόσεις. Μια χαρά κάνει την δουλειά του. ... και η δωρεαν εκδοση που υπαρχει / υπηρχε
geopro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, lneam είπε ... και η δωρεαν εκδοση που υπαρχει / υπηρχε Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση. Υπάρχει trial / unregistered έκδοση. Νομίζω ότι το καλύψαμε το θέμα. Λέω να αφήσουμε τα μέλη του φόρουμ που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση του promo . Τί λέτε ; Συμφωνείτε ; 2 1
DionGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ωραίος. Ούτως η αλλως δεν το κανω update ποτε, ας εχω την κανονικη εκδοση τουλαχιστον.
lneam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, geopro είπε Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση. Υπάρχει trial / unregistered έκδοση. Νομίζω ότι το καλύψαμε το θέμα. Λέω να αφήσουμε τα μέλη του φόρουμ που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση του promo . Τί λέτε ; Συμφωνείτε ; κανενα θεμα δεν εχουμε καλυψει ... ολα ειναι ΤΡΙΚ του μαρκετινκ οσο θα υπαρχουν εταιρεις που κοροϊδευουν / μπερδευουν τους καταναλωτες με λεξεις / εννοιες οπως - freeware - shareware - trial - unregistered - demo version - standard version - professional version - free version καλο θα ειναι να μαθουν οι χρηστες, παλιοι και νεοι τι ακριβως γινεται. Στην πραξη 2 εκδοσεις υπαρχουν - η επιπληρωη - και η δωρεαν και αυτες οι 2 μπορουν να εχουν πληθως απο υποεκδοσεις ως προς τις λειτουργιες που μπορει ο τελικος χρηστης να "χαρει". Ειτε πληρωσε εως εναν βαθμο, ειτε ειναι δωρεαν εως εναν βαθμο Οσο για το θεμα μας βαση του τιτλου, ενα ποστ ειναι με ενα λινκ. Οποιος θελει κανει κλικ, οποιος δεν θελει συνεχιζει την ζωη του. Μονο που σε αυτο το λινκ βρηκα και παρουσιασα τους περιορισμους που βαζει η εταιρεια που την καλυπτουν μεσα απο δικηγοριστικους νομους. Φαινεται ξεκαθαρα πως ολα αυτα ΔΕΝ ειναι υπερ το καταναλωτη. Προσωπικα θυμαμαι (ως παθων) μια ελληνικη εταιρεια που το 2012-3 ειχε κοροιδεψει χιλιαδες ελληνες καταναλωτες, μεσα απο την συνεργασια της με γνωστη αλυσιδα καταστηματων, για την προωθηση εφαρμογης πλοηγησης. Την ελεγε δωρεαν και μετα ζητουσαν να πληρωσεις για να εχεις αναβαθμισεις χαρτη. Αφου ειχες αγορασει smartphone με τιμη 200-800 € σημειωση >>> ασε που καθε λιγο βρισκουν software bugs και κυκλοφορουν νεες εκδοσεις που τα διορθωνουν
andreas1gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, geopro είπε Και λοιπόν ; Προφανώς ο φίλος θα εννοεί ότι επειδή η νέα δωρεάν προσφορά δεν είναι 10% πιο φτηνή από την προηγούμενη δωρεάν προσφορά του, τότε δεν είναι προσφορά... 🤣🤣🤣🤣
bujam1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε τον TS! Πάντα χρήσιμο το Hard Disk Sentinel (έχω 5-6 εκδόσεις από τα διάφορα χρόνια που το δίνουν και λειτουργούν κανονικά ΑΡΚΕΙ να μην πατήσετε το upgrade) Αυτή είναι η έκδοση 5.70! Για να μην μπαίνετε στην διαδικασία να συμπληρώνετε τα email και τα στοιχεία σας και να κατεβάζετε τον downloader του sharewareonsale, ΕΔΩ είναι το direct link για κατέβασμα του zip! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από bujam1 7 10
adminaros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Mια χαρα προσφορα. thanks TS & bujam. Στον σταθερο μου εχω εναν SSD & 2 HHD. Και το χρειαζομαι κυριως για τους HDD. Ωραιος ο ΤιΕς!
Dark Billys Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Εγώ είχα εγκατεστημένη την trial έκδοση 5.70. Επειδή δεν θυμόμουν όμως ποια έκδοση είχα εγκαταστήσει έτρεξα το πρόγραμμα και τώρα πια φαίνεται ως registered στον sharewareonshale.com. Έγινε register απο μόνο του μόλις το έτρεξα. 👌👌
Doubt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Την 5.70 την έχω ήδη, "καταχωρημένη" στο sharewareonsale, αλλά πολύ καιρό τώρα. Επαναλαμβάνεται φαίνεται η προσφορά ανά διαστήματα. και για του λόγου το αληθές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα