Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 
Πήγε η κοπέλα μου να ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική και της ζήτησαν 28€ χωρίς να της εξηγήσουν τον λόγο. Υποθέτω είναι λόγω κάποιας ασφαλείας, το θέμα είναι όμως το εξής. Είναι υποχρεωτικό; Της έδωσαν μόνο το IBAN και δεν της άνοιξαν ούτε e banking για τον λόγο ότι δεν έδωσε / είχε πάνω της τα 28€ που της ζήτησαν. 

• Sad 1
Δημοσ.

Οχι. Βεβαια πολυς κοσμος βαζει γιατι τους αρεσουν οι παροχές.

Οταν ειχαμε παει ομαδικα για να ανοιξουμε λογαριασμο με την εταιρία ολοι ειχαν δωσει αρκετα λεφτα εγω δεν εβαλα.

Βεβαια μου ειπαν μερικοι συναδελφοι οτι "ειμαι χαζος" γιατι συμφερει η ασφαλεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τζαμπατζίδικα λεφτά, αν σε πιάσουν σε έπιασαν.

Μάλλον εσύ ήσουν πιό έξυπνος από τους συναδέλφους σου.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Καλησπέρα σας. 
Πήγε η κοπέλα μου να ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική και της ζήτησαν 28€ χωρίς να της εξηγήσουν τον λόγο. Υποθέτω είναι λόγω κάποιας ασφαλείας, το θέμα είναι όμως το εξής. Είναι υποχρεωτικό; Της έδωσαν μόνο το IBAN και δεν της άνοιξαν ούτε e banking για τον λόγο ότι δεν έδωσε / είχε πάνω της τα 28€ που της ζήτησαν. 

πεταξου μια βολτα απο εκεί και κατεβασε μερικούς αγιους και ως δια μαγειας θα ανοιξει το ebanking με την μια.

Εναλλακτικα αν θες , στειλε μου ενα μηνυμα με το καταστημα της Εθνικης που συνεβει , και το αφμ της κοπελας.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Καλησπέρα σας. 

Αν θυμαμαι καλα χρεωνουν ενα πολυ μικρο ποσο για το ανοιγμα ebanking και τα υπολοιπα ειναι ασφαλεια αν σου κλεψουν πορτοφολι κτλ, κοινως γαμησιατικα. Να μη τα δωσετε. Μενα τα ειχε χρεωσει η υπαλληλος και την εβαλα και το ακυρωσε. Παιρνουν προμηθεια και προσπαθουν να στα χρεωσουν με νυχια και δοντια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/3/2023 στις 9:36 ΠΜ, ΠάρηςΓ είπε

Οχι. Βεβαια πολυς κοσμος βαζει γιατι τους αρεσουν οι παροχές.

Οταν ειχαμε παει ομαδικα για να ανοιξουμε λογαριασμο με την εταιρία ολοι ειχαν δωσει αρκετα λεφτα εγω δεν εβαλα.

Βεβαια μου ειπαν μερικοι συναδελφοι οτι "ειμαι χαζος" γιατι συμφερει η ασφαλεια

τι ειδους ασφαλεια δηλαδη? θα πιστεψουν οτι τους πεις? δλδ ισχυριζομαι οτι εχασα το πορτοφολι μου και με αποζημιωνουν?

Στις 9/3/2023 στις 9:16 ΠΜ, AlienTechGR είπε

Της έδωσαν μόνο το IBAN και δεν της άνοιξαν ούτε e banking για τον λόγο ότι δεν έδωσε / είχε πάνω της τα 28€ που της ζήτησαν. 

Καρτα ATM δεν εβγαλε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ πούστικο το όλο ποιήμα. Με έχουν φτάσει στο αμήν. Το έκαναν και στη μάνα και στην αδερφή.

2 ευρώ το μήνα είπε στην αδερφή είπε ναι και είχε βάλει ενα 50αρικο να πληρώσει λογαριασμό και της τα βούτηξαν. Με λίγο στόλισμα από εμένα της τα επέστρεψαν. 

μακριά παιδιά. κρατήστε ενα 20αρικο 50αρικο στο πορτοφόλι σας και τα άλλα στην κάρτα σας ή στο κινητό σας.

Αν συμβεί και σας το βουτήξουν ακυρώστε τις κάρτες και τέλος. 

Επεξ/σία από valadsk
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αυτά είναι νταβατζιλίκια των τραπεζών. 

Πριν 3 χρόνια πρέπει να είναι ενώ έχω λογαριασμό τρεχούμενο στην Εθνική λέω να ανοίξω και έναν απλό που τον χρησιμοποιώ περισσότερο από τον τρεχούμενο, πήγα στην τράπεζα με όλα τα σχετικά και αφού άρχισε η διαδικασία πήγε να μου πλασάρει ο υπάλληλος κάτι για ασφάλειες του λέω "ώπα ώπα δεν κατάλαβες έναν απλό λογαριασμό θέλω σιγά μην πληρώσω και οτιδήποτε γι'αυτό" χαλάστηκε βέβαια γιατί δεν θα έπαιρνε φαντάζομαι το ποσοστό ή οτιδήποτε άλλο μια χαρά μου έκανε την δουλειά.

Στον αδερφό μου άνοιξε λογαριασμό στην Alphabank και του δώσανε χωρίς να τον ενημερώσουν πλήρως κάρτα με συνδρομή τον χρόνο 10 ευρώ και όταν το ανακάλυψα του το άλλαξα διαδικτυακά γιατί αν πήγαινα στην τράπεζα θα έπεφτε μπινελίκι γερό.

Στην eurobank άνοιξα λογαριασμό 3 μήνες πριν απλό λογαριασμό αν και μου έδωσαν κάρτα business debit δεν έχω δει κάποια χρέωση ούτε θα έχω μου είπαν ούτε είδα γραπτώς κάτι.

Οι υπάλληλοι λοιπόν πετάνε άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Αν σας πουν το οτιδήποτε για χρεώσεις για απλό λογαριασμό ζητήστε να το δείτε και γραπτώς γιατί ωραία τα λένε αυτοί αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους πιστέψουμε.

Κοιτάζοντας την σελίδα της Εθνικής για απλό ταμιευτηρίου λέει πως είναι δωρεάν δεν κοστίζει.

Αντιθέτως έχει έναν λογαριασμό value λέγεται με κάποια προνόμια που εκεί χρεώνουν λέει 2 ευρώ το μήνα

Δημοσ.

Πήγα πολύ πρόσφατα σε εθνική για επικαιροποίηση στοιχείων σε ένα παλιό λογαριασμό. Δε χρειάστηκα χρήματα αλλά στην αρχική επικοινωνία μου είπαν πως εάν πρόκειται για νέο λογαριασμό θα πρέπει να έχω μαζί μου 40Ε. Μου φάνηκε κι εμένα πολύ περίεργο.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, κάποιες ώρες μετά τράβηξαν από το λογαριασμό μου έξοδα διαχείρισης , χωρίς να έχω ενημερωθεί ότι θα συμβεί αυτό.

Είχα ΧΡΟΝΙΑ να μπω σε τράπεζα, δεν υπήρξε ποτέ λόγος μιας και όλα τα κάνω ηλεκτρονικά. Μια διαδικασία επικαιροποίησης στοιχείων λογαριασμού, ενεργοποίησης e-banking, και έκδοσης χρεωστικής κάρτας, διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά... Και αυτό μετά από ραντεβού μέσω ibank όπου, αναλόγως το υποκατάστημα, βρίσκεις διαθέσιμο 2-3 εβδομάδες μετά.

Ακόμα και η ενεργοποίηση της κάρτας που είναι η πιο απλή διαδικασία του κόσμου, εξελίχθηκε σε μεγάλη ταλαιπωρία μιας και οι οδηγίες στο έγγραφο που τη συνοδεύουν δε συνάδουν με το menu στο e-banking με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λάθος επιλογές οι οποίες οδηγούν σε επικοινωνίες στα τηλέφωνα, αναρίθμητες αναλυτικές ταυτοποιήσεις που σε εκνευρίζουν και πάει λέγοντας..

Δυσάρεστη εμπειρία η Εθνική. Συνολικά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, eMike είπε

Πήγα πολύ πρόσφατα σε εθνική για επικαιροποίηση στοιχείων σε ένα παλιό λογαριασμό. Δε χρειάστηκα χρήματα αλλά στην αρχική επικοινωνία μου είπαν πως εάν πρόκειται για νέο λογαριασμό θα πρέπει να έχω μαζί μου 40Ε. Μου φάνηκε κι εμένα πολύ περίεργο.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, κάποιες ώρες μετά τράβηξαν από το λογαριασμό μου έξοδα διαχείρισης , χωρίς να έχω ενημερωθεί ότι θα συμβεί αυτό.

Είχα ΧΡΟΝΙΑ να μπω σε τράπεζα, δεν υπήρξε ποτέ λόγος μιας και όλα τα κάνω ηλεκτρονικά. Μια διαδικασία επικαιροποίησης στοιχείων λογαριασμού, ενεργοποίησης e-banking, και έκδοσης χρεωστικής κάρτας, διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά... Και αυτό μετά από ραντεβού μέσω ibank όπου, αναλόγως το υποκατάστημα, βρίσκεις διαθέσιμο 2-3 εβδομάδες μετά.

Ακόμα και η ενεργοποίηση της κάρτας που είναι η πιο απλή διαδικασία του κόσμου, εξελίχθηκε σε μεγάλη ταλαιπωρία μιας και οι οδηγίες στο έγγραφο που τη συνοδεύουν δε συνάδουν με το menu στο e-banking με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λάθος επιλογές οι οποίες οδηγούν σε επικοινωνίες στα τηλέφωνα, αναρίθμητες αναλυτικές ταυτοποιήσεις που σε εκνευρίζουν και πάει λέγοντας..

Δυσάρεστη εμπειρία η Εθνική. Συνολικά.

Η εθνική έχει πολλες διαδικασίες και θέματα τέτοια. Σε εμας κρατούσε μισθοδοσία μέχρι και μηνα απο εξωτερικό. Με Πειραιώς λυθηκε το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eMike είπε

Είχα ΧΡΟΝΙΑ να μπω σε τράπεζα, δεν υπήρξε ποτέ λόγος μιας και όλα τα κάνω ηλεκτρονικά. Μια διαδικασία επικαιροποίησης στοιχείων λογαριασμού, ενεργοποίησης e-banking, και έκδοσης χρεωστικής κάρτας, διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά....................

Aν μιλας για την επικαιροποιηση ατομικων στοιχειων που πρεπει να κανουμε ολοι οι καταθετες σε τακτα χρονικα διαστηματα, αυτη αφορα ολους τους λογ/σμους, και μπορει να γινει και ηλεκτρονικα(πλην ταυτοτητας, πλεον).

Γυρω στα 6ε κοστιζει να σου ανοιξουν ebanking, και αλλα τοσα η καρτα ΑΤΜ καθε τρια χρονια.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlackBoldog είπε

αν και μου έδωσαν κάρτα business debit δεν έχω δει κάποια χρέωση

Για να σου εδωσαν business debit, σημαινει οτι εχεις επαγγελματικο λογαριασμο. Ηδη μας παιρνουν πολλα και χωρις καποια συνδρομη

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/3/2023 στις 9:16 ΠΜ, AlienTechGR είπε

Καλησπέρα σας. 

ξαναπάει και βγάζει κάρτα χρεωστική και κάνει ebanking

Νομίζω είναι 5€ η έκδοση κάρτας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για να σου εδωσαν business debit, σημαινει οτι εχεις επαγγελματικο λογαριασμο. Ηδη μας παιρνουν πολλα και χωρις καποια συνδρομη

Όχι μου το επιβεβαίωσαν το έλεγξα κιόλας τώρα γιατί το έκαναν δεν ξέρω μπορεί να ελπίζει σε μελλοντική συνεργασία και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις 

Spoiler

A156B9C7-8DE1-45EC-93E1-363A915528D6.jpeg

0B88EE3C-4753-40BE-9AFF-22293BB180F6.jpeg

Επεξ/σία από BlackBoldog
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlackBoldog είπε

Όχι μου το επιβεβαίωσαν το έλεγξα κιόλας τώρα γιατί το έκαναν δεν ξέρω μπορεί να ελπίζει σε μελλοντική συνεργασία και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις 

Καποιο λαθος θα εγινε, και απο οτι φαινεται το συστημα δεν εμποδιζει την εκδοση της συγκεκριμενης καρτας σε μη επαγγελματικους λογαριασμους. 

https://www.eurobank.gr/el/business/anagkes/kladoi/epaggelmaties/business-debit-mastercard

image.png.4ca7ad2323a266575d52cdd2e76c6f19.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...