Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Βρίσκομαι με το whatup σε χώρα εκτός ΕΕ και έχω μαζί μου μία κάρτα 12ε για ανανέωση αλλά δεν μπορώ ούτε μνμ να στείλω στο 1314, ούτε από το site να κάνω ανανέωση online (δεν ανοίγει την σελίδα).

Έδωσα σε φίλη τον 16ψήφιο κωδικό και κάλεσε στο 6971001314 για να το ανανεώσει αλλά σταμάτησε την διαδικασία γιατί δεν της έδινε επιλογή να ανανεώσει whats up τρίτου και θα ανανέωνε το δικό της.

Κάποια άλλη ιδέα μήπως υπάρχει? Ευχαριστώ .

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, theomez είπε

Καλημέρα. Βρίσκομαι με το whatup σε χώρα εκτός ΕΕ και έχω μαζί μου μία κάρτα 12ε για ανανέωση αλλά δεν μπορώ ούτε μνμ να στείλω στο 1314, ούτε από το site να κάνω ανανέωση online (δεν ανοίγει την σελίδα).

Έδωσα σε φίλη τον 16ψήφιο κωδικό και κάλεσε στο 6971001314 για να το ανανεώσει αλλά σταμάτησε την διαδικασία γιατί δεν της έδινε επιλογή να ανανεώσει whats up τρίτου και θα ανανέωνε το δικό της.

Γιατι δεν βαζεις την εφαρμογη της Whats up στο κινητο σου ?

ή την cosmote.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Γιατι δεν βαζεις την εφαρμογη της Whats up στο κινητο σου ?

ή την cosmote.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι την έχω, δεν είμαι σίγουρη πως θα λειτουργήσει. Τελικά θα το ανανεώσω μόλις προσγειωθώ Ελλάδα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, theomez είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι την έχω, δεν είμαι σίγουρη πως θα λειτουργήσει. Τελικά θα το ανανεώσω μόλις προσγειωθώ Ελλάδα.

Γιατι να μην λειτουργησει? Εγω στο παρελθον σε ταξιδια στο εξωτερικο σε δεκαδες διαφορετικες χωρες, δεν ειχα ποτε προβλημα με την λειτουργια της εφαρμογης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, theomez είπε

Aνανεώνω χρόνο ομιλίας σχεδόν 4 χρόνια απο την εφαρμογή  απο Αγγλία.Δουλευει μια χαρά η εφαρμογη whatsup.Δεν χρησιμοποιώ κάρτα ανανέωσης αλλά  χρεωστική καρτα/paypal.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Γιατι να μην λειτουργησει? Εγω στο παρελθον σε ταξιδια στο εξωτερικο σε δεκαδες διαφορετικες χωρες, δεν ειχα ποτε προβλημα με την λειτουργια της εφαρμογης.

Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα.

2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, theomez είπε

να καλέσει 6971001314 από άλλο δίκτυο η σταθερό τηλέφωνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...