Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλια:κυρία ο γιος σας μπλεχτηκε σε τροχαίο και για να ξεμπλέξει πρέπει να μου δώσετε 500 ευρώ 

Τώρα με φωνή του γιου ηχογραφημένη και επεξεργασμενη με AI: μαμά, εγω είμαι. δώσε στον κύριο 500 ευρώ 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, petran79 είπε

παλια:κυρία ο γιος σας μπλεχτηκε σε τροχαίο και για να ξεμπλέξει πρέπει να μου δώσετε 500 ευρώ 

Τώρα με φωνή του γιου ηχογραφημένη και επεξεργασμενη με AI: μαμά, εγω είμαι. δώσε στον κύριο 500 ευρώ 

αυτό το λύνεις εύκολα, του απαντάς drop table *

και μετά κάνει

Spoiler

nuclear explosion GIF

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Πες το στον Παπακαλιάτη αυτό, θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να το βγάλει και ταινία :D

και λεει το chatbot του Παπακαλιάτη στελνει μηνυματα στις μανουλες μας 🤣

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gadgetseek είπε

μήπως μπορεί να μιλάει και στη μάνα μου αντί για μένα;

(πολύ θα το χαρεί..)

😁

Mothers Day Mom GIF by #MAmovie

Ναι. Εκπαίδευσε το με κείμενα δικά σου και μάθε το να απαντά με το ύφος το δικό σου, και μετά κλωνοποιήσε τη φωνή σου και σύνδεσε την με το LLM , έχει πια API το gpt.

12 ώρες πριν, john_dr είπε

Αφού οι άνθρωποι σταμάτησαν να μιλούν μεταξύ τους και μιλούν μέσω των κινητών τους, το επόμενο βήμα είναι να μην μιλούν καθόλου μεταξύ τους. Θα βάζουν τα bots τους να τσακώνονται.

Μια χαρά πάμε...😅

Έτσι όπως έχουν γίνει οι άνθρωποι που δε μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους γτ κανένας δεν ακούει κανέναν..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Ναι. Εκπαίδευσε το με κείμενα δικά σου και μάθε το να απαντά με το ύφος το δικό σου, και μετά κλωνοποιήσε τη φωνή σου και σύνδεσε την με το LLM , έχει πια API το gpt.

Wow..!

Drake Reaction GIF by DJ Khaled

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλά μην αρχίσει να γράφει μόνο του «Κομπλέ είναι ρε στειλτο κατευθείαν στο production» και θα τρως σκατο μετά να το διορθώσεις!

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου διότι 1ον παίρνουν σε ακατάλληλες ώρες, 2ον είναι εριστικοί και 3ον ορισμένοι είναι απατεώνες κιόλας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...