dikasths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μπορεί να τσακωνεται και με τη γυναίκα μου να ησυχασω εγώ λίγο ;
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ε ρε κάτι ύπνοι που έχουν να πέσουν... μετά τη μία θα σχολάει όλος ο κόσμος, τέρμα.
tasanton Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Αναγκαστικά θα περάσουμε τη φάση του hype, όπου οι εταιρείες θα ανακοινώνουν παρόμοιες πρωτοβουλίες δια πάσα.νόσο και πάσα μακακια. Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν για χρήση του chatGPT… 2
Tetrabitos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, kokoviosR είπε Επινα καφε τις προαλλες και ακουγα δυο προγραμματιστες στο διπλα τραπεζι(περι τα 30ηλικια) να μιλανε. Η κουβεντα τους ηταν οτι θα παραγγελνουν προγραμματα στο chatGPT και θα τους ερχονται ετοιμα. Συζηταγαν ποσοι προγραμματιστες θα μεινουν ανεργοι με την AI και αλλα σπαρταριστά. H νέα μόδα... Καποτε οταν πρωτο-ηρθε η τηλεοραση φοβοντουσαν οι εκπαιδευτικοι οτι θα χασουν τη δουλεια τους, γιατι θα αρκουσε ενας εκπαιδευτικος να κανει μαθημα και να το βλεπουν ολοι απο την οθονη τους Τη συνεχεια την ξερετε... Λογικό είναι να την χάσουν δεν έχουμε αρχές 00's. Όταν μας βελτιώνει πράγματα η τεχνολογία, κάνουμε "πίσω" και ξεκουραζόμαστε. Δεν υπάρχει πια ούτε παγοπωλης, ούτε γαλατάς με φορτηγό να έρχεται στην γειτονιά. Υπάρχουν άλλες δουλειές που δεν θα τις κάνει gpt και ΑΙ ποτέ. Air-condition εγκατάσταση, υδραυλικά, ηλεκτρικά να αλλάξει ασφάλειες στον πίνακα ή να σκάψει τους τοίχους. Στην λαχαναγορά να κουβαλάει μαρούλια. 😆
freegr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δύσκολο φαίνεται στη λειτουργία του και ποιες εφαρμογές τελικά το έχουν ενσωματώσει;
Cre3p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, freegr είπε Δύσκολο φαίνεται στη λειτουργία του και ποιες εφαρμογές τελικά το έχουν ενσωματώσει; Το Insomnia! 🤖 😄 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από Cre3p
kokoviosR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Λογικό είναι να την χάσουν δεν έχουμε αρχές 00's. Όταν μας βελτιώνει πράγματα η τεχνολογία, κάνουμε "πίσω" και ξεκουραζόμαστε. Δεν υπάρχει πια ούτε παγοπωλης, ούτε γαλατάς με φορτηγό να έρχεται στην γειτονιά. Υπάρχουν άλλες δουλειές που δεν θα τις κάνει gpt και ΑΙ ποτέ. Air-condition εγκατάσταση, υδραυλικά, ηλεκτρικά να αλλάξει ασφάλειες στον πίνακα ή να σκάψει τους τοίχους. Στην λαχαναγορά να κουβαλάει μαρούλια. 😆 Υποννοω οτι οπως με την τηλεοραση και τους δασκαλους, ετσι και τωρα η ΑΙ δεν θα παρει τη δουλεια των προγραμματιστων, τουλαχιστον οχι ετσι οπως το νομιζαν οι κουβεντιαζοντες προγραμματιστες. Σε καθε περιπτωση χροονικα ειμαστε παρα πολυ μακρια απο αυτο. Θεωρητικα η ΑΙ καποια στιγμη θα μπορει να οδηγησει στην κατασταση να αναλαβουν ρομποτ ακομα και τις χειρωνακτικες δουλειες που γραφεις, αλλα και παλι ειμαστε παρα πολυ μακρια χρονικα.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Πες το στον Παπακαλιάτη αυτό, θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να το βγάλει και ταινία Δώσε την ιδέα στον Λανθιμο και θα στο βγάλει εύκολα το σενάριο. Επιπλέον, αυτό είναι καλύτερο.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Φανταστείτε ηλεκτρονική γραφειοκρατία πιερρακακη με εξυπηρέτηση πολιτών μέσω chatgpt. Δυστοπια που δεν πιάνουν μια μπροστά της οι χαξλευ και οι οργουελ. 1
immortalx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Φανταστείτε ηλεκτρονική γραφειοκρατία πιερρακακη με εξυπηρέτηση πολιτών μέσω chatgpt. Δυστοπια που δεν πιάνουν μια μπροστά της οι χαξλευ και οι οργουελ. Χαχαχαχα 100% εγγυημενο οτι θα συμβει! Ενας πιθανος διαλογος: - Καλημερα, θα ηθελα να... - Τι θετε κυριε, δεν εχουμε ανοιξει ακομα. - Μα υποτιθεται ειστε AI, αφηστε που εχει παει 8:20! - Ε πρεπει να ζεσταθει ο Αλγοριθμος τι α κανουμε δηλαδης - Σας παρακαλω, εχω παρει αδεια απ'τη δουλεια και πρεπει να τελειωσω σημερα! - Καλααααα.... πατε στη Νομαρχια στον 6ο για πρωτοκολλο, μετα ισογειο για σφραγιδα, και να εχετε μαζι ταυτοτητα και... [λιστα με 10 πραγματα]... σκαναρετε τα και πατηστε το κουμπι "ΑΠΛΟΑΔ" [μετα απο 3 ωρες] - Τα εχω συγκεντρωσει ολα αλλα παταω το κουμπι και μου βγαζει κατι κινεζικα, μηπως πρεπει να... - [ΚΕΠgpt has left the chat]
GoMaR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 το πραγματικο προβλημα θα αρχισει οταν θα ρωτησεις το chatgpt "τι εχεις; " και σου απαντησει "τιποτα".
stelanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλό θα ήταν στο μέλλον να το βάζουμε στο τηλεφωνητή και να μιλάει αυτό στις διάφορες διαφημιστικές που ενοχλούν ότι ώρα να ναι..... μπορεί να έχω πεθάνει μέχρι τότε βέβαια αλλά θα το αφήσω σαν επιθυμία στην κόρη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα