Προς το περιεχόμενο

ποιo access point να διαλέξω;

ppkontop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Είμαι σε αναζήτηση access point... έχω στο δωμάτιο το ρούτερ πιάνω 95 από 100 ταχύτητα αλλά στο σαλόνι που έχω playstation και καινούργια tv έχω διακυμάνσεις από 20 έσως 60 το πολύ... δοκίμασα για 3-4 μέρες το m4 access point versinon 4 αλλά ενώ είχε καλή κάλυψη είχε θέματα με την μπάντα 2,4ghz δεν έπιανε... επίσης ποιές οι διαφορές της version 4 με την 2; βλέπω στο ίντερνετ καλύτερες κριτικές για τη version 2.0 ενώ η 4.0 που έιχα κι εγώ κάποιοι έχουν τα ίδια θέματα...τι θα μου προτείνατε; 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ για access points και wireless bridge χρησιμοποιώ τα Asus RT-AX86S που τα βρίσκω στο Amazon 138 (+ΦΠΑ). Είναι κορυφή για τα χρήματα τους, καταλαβαίνεις ότι υστερούν από αυτά των 500 ευρώ μόνο αν υπάρχει gbit γραμμή και ανάγκες για VPN.

Επεξ/σία από elpenor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ για access points και wireless bridge χρησιμοποιώ τα Asus RT-AX86S που τα βρίσκω στο Amazon 138 (+ΦΠΑ). Είναι κορυφή για τα χρήματα τους, καταλαβαίνεις ότι υστερούν από αυτά των 500 ευρώ μόνο αν υπάρχει gbit γραμμή και ανάγκες για VPN.

είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα με asus; Έχω ένα rt-ax82 ένα rp-ac55 και ένα rt-ax55 σε mesh. το ax82 Μου κάνει επανεκκινήσεις 

Επεξ/σία από marksk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, marksk είπε

είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα με asus; Έχω ένα rt-ax82 ένα rp-ac55 και ένα rt-ax55 σε mesh. το ax82 Μου κάνει επανεκκινήσεις 

Πότε δεν είχα πρόβλημα, αν ήμουν στη θέση σου θα προσπαθούσα να το επιστρέψω και αν δεν τα κατάφερνα θα έβαζα Asus-Merlin firmware και αφού διάβαζα τα logs θα ρωτούσα στο smallnetbuilder forum.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...