orfeas26 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα!! Ενδιαφέρομαι για smartwatch που να το χρησιμοποιώ για τρέξιμο. Κάνω περίπου 150 χιλιόμετρα τον μήνα. Έχω το Gt 2 τώρα απλά στο gps χάνει και οι παλμοί δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς.Σε κατάσταση ηρεμίας είναι σίγουρα. Απλά θα ήθελα να βελτιωθώ αθλητικά και να βάλω και κάποια trail κομμάτια στο τρέξιμο μου και κολύμπι. Ποιο από τα 2 θα με καλύψει? Υ.Γ θέλω Amoled οθόνη.
kosttheos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Εγώ που έχω garmin epix gen 2 θα σου το πρότεινα μιας και είναι ποιο αθλητικό ρολόι και με τις ποιο επαγγελματικές ρυθμίσεις για θέματα γυμναστικής υγείας
@zouve@ Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) δες λίγο τα polar μαζί με ζώνη polar Η10 οι ζώνες δεν συναγωνίζονται στις μετρήσεις τα ρολόγια βέβαια η Polar εξειδικεύεται σε προπονητικά ρολόγια και όχι σε smartwatches οπότε μην περιμένεις να δεις φουτουριστικα high end ρολόγια νομίζω ειναι και η πρώτη εταιρεία που έφτιαξε προπονητικό ρολόι στη δεκαετία '70 , νομίζω έχουν και μουσείο κάπου !!!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από @zouve@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα