Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση περιεχομένου στο Powerpoint

Pintsie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! 

Θέλω να φτιάξω ένα power point με κάποια θέματα.

Στην πρώτη σελίδα, έχω μία σύνοψη (περιεχόμενα με αρίθμηση) με τον τίτλο του κάθε θέματος. 

Θέλω τον κάθε τίτλο να τον κάνω σαν να είναι σύνδεσμος και αν τον πατήσω, να με πηγαίνει στην αντίστοιχη διαφάνεια με την ανάλυση του θέματος που έχω γράψει. 
Γίνεται κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τις πολύ λίγες γνώσεις μου στο Powerpoint (το 2013 χρησιμοποιώ), μπορείς να κάνεις το εξής:

1. Επίλεξε τον τίτλο για τον οποίο θέλεις να δημιουργήσεις σύνδεσμο. κάνε δεξί κλικ και επίλεξε Υπερ-σύνδεση... (ή πάτα Control+K).

2. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνε κλικ στην αριστερή στήλη στο Θέση μέσα στο έγγραφο, και στη δεύτερη στήλη κάνε κλικ στη διαφάνεια όπου θέλεις να παραπέμπει ο σύνδεσμος.

3. Πάτα OK, και επανάλαβε τα βήματα για όλους τους τίτλους.

Στην Προβολή ανάγνωσης ο δεσμός θα λειτουργεί κανονικά με αριστερό κλικ. Στην κανονική προβολή, λειτουργεί με δεξί κλικ → Άνοιγμα υπερσύνδεσης.

44 λεπτά πριν, accipio είπε

Με τις πολύ λίγες γνώσεις μου στο Powerpoint (το 2013 χρησιμοποιώ), μπορείς να κάνεις το εξής:

1. Επίλεξε τον τίτλο για τον οποίο θέλεις να δημιουργήσεις σύνδεσμο. κάνε δεξί κλικ και επίλεξε Υπερ-σύνδεση... (ή πάτα Control+K).

2. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνε κλικ στην αριστερή στήλη στο Θέση μέσα στο έγγραφο, και στη δεύτερη στήλη κάνε κλικ στη διαφάνεια όπου θέλεις να παραπέμπει ο σύνδεσμος.

3. Πάτα OK, και επανάλαβε τα βήματα για όλους τους τίτλους.

Στην Προβολή ανάγνωσης ο δεσμός θα λειτουργεί κανονικά με αριστερό κλικ. Στην κανονική προβολή, λειτουργεί με δεξί κλικ → Άνοιγμα υπερσύνδεσης.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έκανα! και μάλιστα, το έκανα μετά pdf και συνέχισε να φαίνεται έτσι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...