DrFreeman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 4 hours ago, klaftop said: βασικα επειδη εχω εμπειρια απο big four και μου εχουν κανουν αναλυση κορυφαιοι ελεκτες λογιστες εχει ενα κατεβατο απο επιστημονικους ορους χρηματοοικονομικων ορων που αποδυκνυεται. Η φραση του ηταν "ο καθε ασχετος βλακας που δεν εχει ιδεα απο χρηματοοικονομικα και νομιζει οτι ειναι χρηματα". Η γενικη ιδεα είναι οτι τα χρηματα εκδιδονται απο μια κεντρικη αρχη που διεπονται απο καποια regulations και εστω και το flat money system που υπαρχει σημερα εχει καποια μπλα μπλα. Γενικα κ εγω εχω φτιαξει nft και εχω προσπαθησει να πουλησω σε κοσμο με την λογικη οτι ειναι blockchain με μετρημενα εργα μελετωντας πολυ το κολπο .οποτε και εγω κοροιδα ψαχνω να πουλησω τα δικα μου bitcoin. Αν θελετε σας πουλαω NFT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε Και όμως ΑΥΤΟ ακριβώς είναι η δουλειά της κεντρικής τράπεζας. Να κρατά σταθερό τον πληθωρισμό. Στην Ευρώπη συγκεκριμένα ο μακροπρόθεσμος στόχος για τον πληθωρισμό νομίζω είναι στο 2%. Εγώ πάντως το βλέπω να τα κάνω yuen γιατί το ευρώ και το δολάριο θα πάνε στα τάρταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftsftm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το 69k δεν είναι η υψηλότερη τιμή μου αλλά ο πάτος της κατρακύλας του επόμενου halving Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 ακομα με τα κρυπτος ασχολειστε? εδω εσκασε το SVB https://www.protothema.gr/economy/article/1348615/katerreuse-i-silicon-valley-bank-i-agnosti-trapeza-pou-vuthizei-tis-metohes-diethnos/ το καστελοριζο κατα που πεφτει? να πιασω πρωτο τραπεζι πιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα