Προς το περιεχόμενο

Raspberry pi 4 OMV

insgamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

εχω βαλει στο Rb PI 4 8GB να τρεχει με Raspberry os light και του εβαλα με ssh το open media vault και το plex και παιζει μια χαρα αλλα εχω ενα θεμα με το Iphone δεν με αφινει να βαλω εικονες και βιντεο στο server μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

619015222_.jpg.c2911d961b0d7926b9137afef1041aac.jpg

μπορω να το φτιαξω ή δεν το υποστιριζει γιατι ειναι iphone;....

επισης θελω να του περασω πανο στο ιδιο το Rb pi 4 και το adblock για να μου βγαλει τις διαφημισεις σε ολο το δυκτιο. ΓΙνετε να το κανω και να τρεχω παραλιλα και τα αλλα τα δυο και αν ναι πως το κανω;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, insgamer είπε

Γεια σας,

εχω βαλει στο Rb PI 4 8GB να τρεχει με Raspberry os light και του εβαλα με ssh το open media vault και το plex και παιζει μια χαρα αλλα εχω ενα θεμα με το Iphone δεν με αφινει να βαλω εικονες και βιντεο στο server μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

619015222_.jpg.c2911d961b0d7926b9137afef1041aac.jpg

μπορω να το φτιαξω ή δεν το υποστιριζει γιατι ειναι iphone;....

επισης θελω να του περασω πανο στο ιδιο το Rb pi 4 και το adblock για να μου βγαλει τις διαφημισεις σε ολο το δυκτιο. ΓΙνετε να το κανω και να τρεχω παραλιλα και τα αλλα τα δυο και αν ναι πως το κανω;;

Λογικά το iPhone δεν έχει write δικαιώματα. Φτιάξτο απ το panel του OMV.

2 ώρες πριν, Finn είπε

Λογικά το iPhone δεν έχει write δικαιώματα. Φτιάξτο απ το panel του OMV.

εχω βαλει στο NFS read/write και στο share clint εβαλα την Ip το raspberry και το port 22

1 ώρα πριν, sagy είπε

Κάπου στο SMB μάλλον έχει μία ρύθμιση Time Machine support αν θυμάμαι καλά.Πρέπει να το τσεκάρεις

το εκανα και δουλευει!!! 

εψαξα αρκετα και βρηκα πως να βαλω το pihole και το εβαλα αλλα εχω ενα θεματακι δεν μου μπλοκαρει τις διαφημισεις απο youtube στο κινητο,smart TV κλπ αλλα σε καποια sites δουλευει. Τι πρεπει να κανω;

3 λεπτά πριν, sagy είπε

Τίποτα.Με το youtube και το pihole δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Απλα το δέχεσαι όπως όλοι μας.

Μου κανει εντυπωση οταν το κανο reboot και μπενω youtube δεν μου βγαζει διαφιμισεις αλλα αν περασουν 5 λεπτα εμφανιζονται οι διαφιμισεις.

δεν ξερω με το adguard τι γινετε αν ειναι καλητερο απο το Pihole

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...