Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Πες ποιο case  ειναι αυτο που υπαρχει

εμενα δεν χωραει γιατι ειναι γαιδούρα και βρισκει και στο γαιδούρι το cooler ,υδροψυξη δεν βαζω οπότε δεν ασχολουμαι καθολου , εχω ξεχασει και πότε ανοιξα τελευταια  να ξεσκονισω 🙂

Και αυτό είναι το λογικό ρε συ,όλα αυτά τα καλοπιστικα στο pc είναι μέχρι να τα κάνεις και μετά από λίγο καιρο λες σιγά τα αυγά,τσάμπα κόμπος..Οπότε να δουλεύει καλά ο υπολογιστής και να το καις να βγάλει τα λεφτά του είναι το σωστό , όχι να ψαχνεσαι να του ρίξεις κ αλλά χρήματα για καλλωπισμό.Εγω που τα λέω βέβαια δεν τα τηρώ αλλά είμαι κορόιδο εν γνώση μου.Δεν θα το συμβούλευα αλλά καταλαβαίνω και το μικροβιο..Κάνα ξεσκονισμα ριξτο κ εσύ ρε αδερφέ,μην αναπτυχθεί ζωή στο τέλος εκεί μέσα

image.png.54d7fdf83cd282b051b5705249d95ad4.png
😁

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, niko13 είπε

Και αυτό είναι το λογικό ρε συ,όλα αυτά τα καλοπιστικα στο pc είναι μέχρι να τα κάνεις και μετά από λίγο καιρο λες σιγά τα αυγά,τσάμπα κόμπος..Οπότε να δουλεύει καλά ο υπολογιστής και να το καις να βγάλει τα λεφτά του είναι το σωστό , όχι να ψαχνεσαι να του ρίξεις κ αλλά χρήματα για καλλωπισμό.Εγω που τα λέω βέβαια δεν τα τηρώ αλλά είμαι κορόιδο εν γνώση μου.Δεν θα το συμβούλευα αλλά καταλαβαίνω και το μικροβιο..Κάνα ξεσκονισμα ριξτο κ εσύ ρε αδερφέ,μην αναπτυχθεί ζωή στο τέλος εκεί μέσα

😁

Δεν πιανει τιποτα ετσι οπως το εχω μη μασας ......Χαμαιλέοντας ειναι το ζωακι στην φωτο? 😁

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, niko13 είπε

😁

Χαχα συμφωνώ κι εγώ με αυτό. Μόνο οπτικό και θέμα συμβατότητας είναι και τελευταία και για να μην στραβωνουν μιας και βάρυναν.

Διάφορες δεν θα δεις ιδιαίτερες εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, συνήθως προς το χειρότερο ειδικά αν φτάνει κοντά στο γυαλί.

Άσε που καμιά φορά μπορεί να έχεις θέμα με το extender, στα νέα pci4, ανάλογα και το μοντέλο που θα πάρεις, αλλά και από καλές μάρκες υπάρχουν σχόλια που είχαν θέμα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Πες ποιο case  ειναι αυτο που υπαρχει

εμενα δεν χωραει γιατι ειναι γαιδούρα και βρισκει και στο γαιδούρι το cooler ,υδροψυξη δεν βαζω οπότε δεν ασχολουμαι καθολου , εχω ξεχασει και πότε ανοιξα τελευταια  να ξεσκονισω 🙂

Εδώ θα διαφωνήσω καθαρισμός και πάλι καθαρισμός εγώ 2 φορές το χρόνο το κάνω και πάλι τσαντιζομαι που το βλέπω έτσι άσε που πας πάνω σε θερμοκρασία πες το εμμονή πες το ψυχαναγκασμός, μικρόβιο....

Επεξ/σία από stelanos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelanos είπε

Εδώ θα διαφωνήσω καθαρισμός και πάλι καθαρισμός εγώ 2 φορές το χρόνο το κάνω και πάλι τσαντιζομαι που το βλέπω έτσι άσε που πας πάνω σε θερμοκρασία πες το εμμονή πες το ψυχαναγκασμός, μικρόβιο....

Αν δεν υπαρχει σκονη φιλε μου τι να κατσεις να καθαρισεις? ......για τετοια κατασταση μιλαω και το 2 φορες τον χρονο δεν υπαρχει για μενα τουλαχιστον 4 φορες εστω και λιγο να εχει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelanos είπε

Ώπα.Εκανα λάθος συγνώμη κατάλαβα τελείως λάθος 

Σε τι εκανες λαθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεγεται  fanz και ειναι mid tower μεταχειρισμενο δωρο απο ενα φιλο.Τωρα μπορει να μην φαινεται και πολυ καλα λογω νυκτος....

IMG_20230309_010050.jpg

IMG_20230309_010218.jpg

IMG_20230309_010308.jpg

Επεξ/σία από stelanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...