Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να αναβαθμίσω το σύστημά μου αγοράζοντας ένα tower που να παίρνει όρθια την κάρτα γραφικών μιας και είναι λίγο μεγάλη με καλώδιο pcie4 πως θα μπορούσα να αναζητήσω τα συγκεκριμένα tower χωρίς να ψάχνω ένα ένα τα specs τους; Μπορεί να έχω κάνει το  thread σε λάθος ενότητα και να έπρεπε να το βάλω στο case modding.Αν είναι έτσι πείτε μου να το αλλάξω.

Επεξ/σία από stelanos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν βάσεις για να βάλεις κάθετα την κάρτα γραφικων σε οποιοδήποτε κουτί αρκεί να έχει τα απαιτούμενα pci slots και να τσεκαρεις το πάχος της κάρτας που θα βαλεις.Για παράδειγμα αυτή https://www.coolermaster.com/catalog/cases/accessories/universal-vertical-gpu-holder-kit-v2-pcie-40/#specifications μπαίνει σε όλα τα case που έχουν 7 pci slot πίσω για κάρτα με πάχος μέχρι 2.5 pci slot .Αν το ψάξεις με τον κωδικό του μοντέλου θα το βρεις Ελλάδα.Καποιο τρόπο να βάλεις ένα φίλτρο στο Σκρουτζ και να σου βγάλει όλα τα κουτιά που έχουν στα επίσημα accessories τους vertical mount δεν γνωρίζω δυστυχώς...

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelanos είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να αναβαθμίσω το σύστημά μου αγοράζοντας ένα tower που να παίρνει όρθια την κάρτα γραφικών μιας και είναι λίγο μεγάλη με καλώδιο pcie4 πως θα μπορούσα να αναζητήσω τα συγκεκριμένα tower χωρίς να ψάχνω ένα ένα τα specs τους; Μπορεί να έχω κάνει το  thread σε λάθος ενότητα και να έπρεπε να το βάλω στο case modding.Αν είναι έτσι πείτε μου να το αλλάξω.

Καλυτερα να αναφερεις ποια καρτα εχεις που ειναι τοσο μεγαλη , πιο πολυ θα βοηθουσες

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Καλυτερα να αναφερεις ποια καρτα εχεις που ειναι τοσο μεγαλη , πιο πολυ θα βοηθουσες

Gigabyte rx 6700xt gaming oc 12 gb

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι γαϊδούρι η κάρτα σε μέγεθος,νορμάλ είναι  281χ115χ49 και πιάνει όμως 3  pci slot από ότι βλέπω έδω..https://www.techpowerup.com/review/gigabyte-radeon-rx-6700-xt-gaming-oc/3.html.Οποτε αυτό που σου έβαλα link πάνω ίσως να μην δουλεψει αλλά σε καλύπτει αυτή https://www.coolermaster.com/catalog/cases/accessories/vertical-gpu-holder-kit-v3/#specifications..Αν ψάξεις κάποια άλλη  βεβαιώσου πως λέει κάτι τέτοιο στα specs της 

Supported Graphics Cards Any length, up to 3 slots wide
Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.

Το πλεονέκτημα που έχουν αυτά τα vertical mount είναι πως φέρνουν την κάρτα πιο μέσα και δεν είναι ένα με το πλαϊνό τζαμί,αλλά κοστίζουν και δεν νομίζω πως αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Το πλεονέκτημα που έχουν αυτά τα vertical mount είναι πως φέρνουν την κάρτα πιο μέσα και δεν είναι ένα με το πλαϊνό τζαμί,αλλά κοστίζουν και δεν νομίζω πως αξίζει.

στο corsair  καθεται και δεν χρειαζεται mount εξτρα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

στο corsair  καθεται και δεν χρειαζεται mount εξτρα

Ναι ρε τρελοκομείο δεν διαφωνώ αλλά εκεί που έχουν το slot για vertical mount τα διάφορα κουτιά φέρνει την κάρτα πολύ κοντά στο πλαϊνό ενώ αυτά τα ξεχωριστά  vertical kit την φέρνουν πιο μέσα αφού δένουν στα παραδοσιακά pci slot.K εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα λεφτά για mount kit ,θα επερνα ένα riser cable και θα την έβαζα όπως  προτείνεις.Αν ο φίλος είναι Αθήνα εγώ έχω αυτό https://phanteks.com/PH-VGPUKT.html να του χαρίσω  και να δει αν τον βολεύει..είναι όμως pcie3 ενώ ο φίλος ήθελε pcie4...

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Ναι ρε τρελοκομείο δεν διαφωνώ αλλά εκεί που έχουν το slot για vertical mount τα διάφορα κουτιά φέρνει την κάρτα πολύ κοντά στο πλαϊνό ενώ αυτά τα ξεχωριστά  vertical kit την φέρνουν πιο μέσα αφού δένουν στα παραδοσιακά pci slot.K εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα λεφτά για mount kit ,θα επερνα ένα riser cable και θα την έβαζα όπως  προτείνεις.Αν ο φίλος είναι Αθήνα εγώ έχω αυτό https://phanteks.com/PH-VGPUKT.html να του χαρίσω  και να δει αν τον βολεύει..είναι όμως pcie3 ενώ ο φίλος ήθελε pcie4...

το κενο ερχεται προς την μητρικη απο την μεσα μερια και οχι στο τζαμι , απλα οποια καρτα μπει σε οποιοδηποτε κουτι καθετα οι θερμοκρασιες της θα ειναι μεγαλυτερες

9 λεπτά πριν, niko13 είπε

είναι όμως pcie3 ενώ ο φίλος ήθελε pcie4...

Και να το βαλει αχρηστο θα ειναι , δεν προκειται ποτε να δουλεψει σε pci-e 4

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

το κενο ερχεται προς την μητρικη απο την μεσα μερια και οχι στο τζαμι , απλα οποια καρτα μπει σε οποιοδηποτε κουτι καθετα οι θερμοκρασιες της θα ειναι μεγαλυτερες

Κοίτα πόσο μέσα έρχεται εδώ σε παλιότερο build η κάρτα με το phanteks που ανέφερα πιο πάνω,σχεδόν γλείφει τη μητρική..γιατί να έχει χειρότερα thermals,δεν πνίγεται είναι σχεδόν στη μέση του κουτιού.Μπορει και να λέμε το ίδιο τώρα και να γράφουμε τσάμπα 😁...

IMG_20200904_183332_compress21.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε μάλλον παιδιά καλύτερα να την αφήσω έτσι; Γιατί και mount να βάλω τα σιτακια πίσω είναι οριζόντια θα θέλει πατέντα οπότε αφού λέτε ότι τα mount είναι ακριβά τα σιτακια οριζόντια μετά σκέφτομαι ότι η θερμοκρασία της κάρτας θα πηγαίνει κατευθείαν στη μητρική και στον επεξεργαστή και μετά η υδροψηξη θα είναι μονόδρομος χαχα διορθώσετε αν κάνω λάθος.

Επεξ/σία από stelanos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, niko13 είπε

Κοίτα πόσο μέσα έρχεται εδώ σε παλιότερο build η κάρτα με το phanteks που ανέφερα πιο πάνω,σχεδόν γλείφει τη μητρική..γιατί να έχει χειρότερα thermals,δεν πνίγεται είναι σχεδόν στη μέση του κουτιού.Μπορει και να λέμε το ίδιο τώρα και να γράφουμε τσάμπα 😁...

IMG_20200904_183332_compress21.jpg

Μπερδευτηκες , οι θερμοκρασιες ανεβαινουν περισσοτερο στην καθετη διπλα στο τζαμι  , δεν αναφερθηκα στο mount

38 λεπτά πριν, stelanos είπε

Οπότε μάλλον παιδιά καλύτερα να την αφήσω έτσι; Γιατί και mount να βάλω τα σιτακια πίσω είναι οριζόντια θα θέλει πατέντα οπότε αφού λέτε ότι τα mount είναι ακριβά τα σιτακια οριζόντια μετά σκέφτομαι ότι η θερμοκρασία της κάρτας θα πηγαίνει κατευθείαν στη μητρική και στον επεξεργαστή και μετά η υδροψηξη θα είναι μονόδρομος χαχα διορθώσετε αν κάνω λάθος.

κοιτα και αυτο που το εχει ο αλλος στα 59 , ειναι αρκετα καλο κουτακι και με 3πλή καθετη θεση για gpu   https://www.skroutz.gr/s/26476111/Aerocool-Cronus-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html

Μη φανταστεις κατι τρομερο σε θερμοκρασιες , λιγο πιο πανω ειναι χωρις να υπαρχει ανησυχια

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 2
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, stelanos είπε

θα ψηφίσω να μείνει έτσι φίλε μου..Εγώ αναγκαστικά χρησιμοποίησα το vertical mount γιατί δεν χωραγε αλλιώς η κάρτα,δεν αξίζει την ταλαιπωρία και το extra κόστος στην τελικη.Και να τη βάλεις κάθετα θα πεις τι ωραία φαίνεται κανα δύο φορες και μετά το θα το ξεχάσεις😁...

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.

Πες ποιο case  ειναι αυτο που υπαρχει

2 λεπτά πριν, niko13 είπε

θα ψηφίσω να μείνει έτσι φίλε μου..Εγώ αναγκαστικά χρησιμοποίησα το vertical mount γιατί δεν χωραγε αλλιώς η κάρτα,δεν αξίζει την ταλαιπωρία και το extra κόστος στην τελικη.Και να τη βάλεις κάθετα ια πεις τι ωραία φαίνεται κανα δύο φορες και μετά το θα το ξεχάσεις😁...

εμενα δεν χωραει γιατι ειναι γαιδούρα και βρισκει και στο γαιδούρι το cooler ,υδροψυξη δεν βαζω οπότε δεν ασχολουμαι καθολου , εχω ξεχασει και πότε ανοιξα τελευταια  να ξεσκονισω 🙂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...