dimibala Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, πριν κάποιες μέρες μου είχε έρθει ένα μήνυμα από τη Vodafone για κάποια αυτόματη αναβάθμιση του Router. Ξέρει κανένας τι είναι αυτό το intelligent wifi της Vodafone; Τι πληροφορίες συλλέγονται ακριβώς και ποιες συμπεριφορές των συσκευών εξετάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Ρώτα το support της vodafone. Αν φοβάσαι τη συλλογή δεδομένων, νομίζω έχεις αργήσει αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 αν ειναι αυτο που ελεγαν ειναι optimization για το wifi. να διαλεξει σωστο καναλι κτλ.το κανει αυτοματα δηλαδη.οχι οτι και το rourer δεν μπορει να βρει το σωστο καναλι αυτοματα. On 08/03/2023 at 11:40, dimibala said: Καλημέρα, πριν κάποιες μέρες μου είχε έρθει ένα μήνυμα από τη Vodafone για κάποια αυτόματη αναβάθμιση του Router. Ξέρει κανένας τι είναι αυτό το intelligent wifi της Vodafone; Τι πληροφορίες συλλέγονται ακριβώς και ποιες συμπεριφορές των συσκευών εξετάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα