Aprile Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Ψάχνω μια λύση για φθηνή κάρτα για rendering. Υπήρχε μια 1050ti που κυριολεκτικά έσκασε. Τώρα τις βλέπω να έχουν ξεφύγει και σκέφτομαι μήπως μπορεί να γίνει η δουλειά και με την 1030. Κοιτάω σε Nvidia γιατί το Avid παίζει καλύτερα με cuda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1030 μιλάμε για υποβάθμιση από 1050 ti. Αν δεν παίζει χρήμα δες έστω για μεταχειρισμένη. Πρόσεχε μην πάρεις κάτι που το μετανιώσιες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Πάρε έστω μια 1660 να είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 11:18 ΠΜ, Aprile είπε Ψάχνω μια λύση για φθηνή κάρτα για rendering. Υπήρχε μια 1050ti που κυριολεκτικά έσκασε. Τώρα τις βλέπω να έχουν ξεφύγει και σκέφτομαι μήπως μπορεί να γίνει η δουλειά και με την 1030. Κοιτάω σε Nvidia γιατί το Avid παίζει καλύτερα με cuda. Δίνουν στα μεταχειρισμενα 2060 με ~180 ευρώ. Και το avid θα πηγαίνει πολύ καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 11:18 ΠΜ, Aprile είπε Ψάχνω μια λύση για φθηνή κάρτα για rendering. Υπήρχε μια 1050ti που κυριολεκτικά έσκασε. Τώρα τις βλέπω να έχουν ξεφύγει και σκέφτομαι μήπως μπορεί να γίνει η δουλειά και με την 1030. Κοιτάω σε Nvidia γιατί το Avid παίζει καλύτερα με cuda. 1660 super θα είσαι άρχοντας. Ειδικά σε rendering με cuda. Δες μια που έχω εγώ στις αγγελίες και αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Aprile Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Προσωρινά βρήκα μια μεταχειρισμένη 1050ti για να κάνω την δουλειά μου και αργότερα βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα