Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Για τις δικές μου υποθέσεις είχε συμβεί κλοπή έργου χωρίς άδεια κατόχου, αλλά όσο έψαχνα έβρισκα και άλλες υποθέσεις ποιο σοβαρές από μια απλή κλοπή, βλ εδώ, η και με ένα google search όσο ψάχνεις θα βρίσκεις προβλήματα συνεχώς με την εν λόγω εταιρεία. Η δική μου υπόθεση λύθηκε μετά από εξώδικο, σε άλλη περίπτωση έπρεπε να τα έσκαγα τριπλά και τρίδιπλα λεφτά μέχρι να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη. Επίσης συγγενής μου είχε χάσει ηλικιωμένο άνθρωπο με άνοια αλλά χρησιμοποιούσε το telegram, όσο και να στέλναμε email στο support του telegram ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και ο άνθρωπος κινδυνεύει και ότι πρέπει να τον βρούμε.. τάπα, καμία απάντηση. Στο τέλος βρέθηκε ο άνθρωπος σε άθλια κατάσταση.

Η κάθε πλατφόρμα είναι υπόχρεη να έχει support από την στιγμή που είναι "μέσον" επικοινωνίας, και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και κακόβουλα, αν θεωρείς "τρελό" σε ότι λέω, ρώτα τον δικηγόρο σου.. θα έχει να σου δείξει μερικά ντοσιέ και φακέλους με άλλες τόσες ανοιχτές υποθέσεις όπως αυτές που προείπα.

Δεν ξέρω κατά πόσο μια πλατφόρμα που είναι και δωρεάν στη χρήση είναι ΥΠΟΧΡΕΗ όπως αναφέρεις να έχει support, και πόσο μάλλον αυτό το support να υποστηρίζει και ιδιαίτερα αιτήματα πέραν του "λειτουργεί ή δεν λειτουργεί", καθαρά τεχνικά δηλαδή. 

Ειλικρινά δεν το ξέρω, και δεν το έχω ψάξει καθώς δεν με ενδιαφέρει. Αλλά δε νομίζω. Αν ήταν έτσι, όταν εξαφανιζόταν κάποιος, θα έπαιρνε η αστυνομία 4-5 κολλητούς εκεί στη Google ή στην Apple και θα τους λέγανε τί καφέ πίνει στα Starbucks που αράζει ενώ εσείς τον ψάχνεται. Αντ'αυτού, ψάχνουν το στίγμα του κινητού απ'τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας μέσω triangulation. Ή βλάκες είναι, ή δεν παίζει να δώσουν αυτά τα δεδομένα οι εταιρείες με καμία παναγία. Κλείνω προς το δεύτερο. 

Μπορεί να έχεις δίκιο δεν αντιλέγω, αλλά απ'τη μία βρίζουμε τη Google που έχει πρόσβαση σε όλα μας τα δεδομένα και ξέρει ότι πριν 10 λεπτά ήμουν τουαλέτα, και απ'την άλλη απαιτούμε εξυπηρέτηση σε κάτι σοβαρό? 

2 ώρες πριν, fytotech είπε

Έχω στο κινητό μου:

Facebook.

Messenger.

Viber.

Tik Tok.

Signal.

Snapchat.

Discord.

Twitter.

Reddit.

Gmail.

Outlook mail.

Proton mail.

LinkedIn.

Threema.

Instagram.

WhatsApp.

Telegram.

Zoom.

Teams.

Μηνύματα.

Επίσης, έχω cloned apps για την επιχείρηση:

Instagram.

Facebook.

Messenger.

Twitter.

Google My business.

Αυτό που σας νοιάζει να έχετε ένα application παραπάνω, έχει πολλή πλάκα.

Skype RIP το καημένο. 

Μέχρι πριν κάνα χρόνο το είχα και εγώ στο κινητό, πρέπει να είχα να μπω 2-3 χρόνια, οπότε έφαγε σουτ όταν έκανα το κλασικό ξεσκαρτάρισμα πριν πάρω νέο κινητό. 

Δημοσ.
6 hours ago, koutsis said:

Σε Viber / whatsapp πρέπει να ξέρεις τον αριθμό του άλλου για να επικοινωνίσεις. με το messenger επικοινωνείς με γνωστούς και φίλους από το facebook χωρίς να χρειάζεται να έχεις τον αριθμό τους. Για αυτό είναι χρήσιμο!

Skype τότε!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Καλή τύχη όταν χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το support του telegram για θέματα DMCA, copyrights, απαγωγές ανηλίκων, βιασμούς, δολοφονίες.

ΠΟΤΕ δεν μου επέστρεψαν ούτε ένα τυπικό email απάντησης, και η υπόθεση ήταν σοβαρή ! Από μένα μαύρο στο telegram.

Στο Messenger, όσο και να το κράζουμε, έχουν ένα support που θα σε εξυπηρετήσουν για ότι θέμα η κίνδυνος προκύψει.

Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις. Το ότι εσύ χρησιμοποιείς Messenger δεν εμποδίζει κανέναν να κάνει το οτιδήποτε παράνομο στο Telegram. Εκτός αν εννοείς ότι κακώς υπάρχει, συζήτηση που μπορεί να πάει πολύ μακριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Skype τότε!

Και πως θα βρώ όλους τους γνωστούς μου στο skype? Θα μυρίσω τα δάχτυλά μου ?

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Φαινεται ζω σε αλλη χωρα οι περισοτεροι αν οχι ολοι εχουν viber και messenger ειδικα viber εχουν τραπεζες pin και messenger οι παντες. τωρα τα αλλα που λετε ισως ειναι το 10%

Δημοσ.

Ποιο telegram και signal ρε παιδια? Οταν τα βαζεις και βλεπεις οτι απο τις επαφες σου, με τις οποιες εχεις επικοινωνια, το εχει με το ζορι ενα ατομο, τι ακριβως συζηταμε?

Σιγα μην καθεσαι να πεισεις 10 ατομα να βαλουν την εφαρμογη που σου αρεσει εσενα.

• Like 9
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ardi21 said:

Σιγα μην καθεσαι να πεισεις 10 ατομα να βαλουν την εφαρμογη που σου αρεσει εσενα.

QFE

Δημοσ.
3 hours ago, koutsis said:

Και πως θα βρώ όλους τους γνωστούς μου στο skype? Θα μυρίσω τα δάχτυλά μου ?

Τι να σου πω, μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το τι σημαίνει γνωστός, πχ εγώ αν κάποιος είναι γνωστός μου τότε θα έχω το τηλ του (συνεπώς sms, imessage, viber, whatsup) ή έστω το email του, οπότε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του! Δε βλέπω γιατί να χρησιμοποιώ το messenger!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Τι να σου πω, μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το τι σημαίνει γνωστός, πχ εγώ αν κάποιος είναι γνωστός μου τότε θα έχω το τηλ του (συνεπώς sms, imessage, viber, whatsup) ή έστω το email του, οπότε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του! Δε βλέπω γιατί να χρησιμοποιώ το messenger!

Για συγγενείς και φίλους που έχω τα τηλέφωνα τους έχω το WhatsApp. Για απλά γνωστούς, παλιούς συμμαθητές, φίλους φίλων κτλ. που τους έχω φίλους στο Facebook αλλά δεν έχω τα τηλέφωνα τους υπάρχει το messenger. Τι σου φαίνεται περίεργο;  εσύ έχεις τα τηλέφωνα όλων των φίλων που έχεις στο Facebook?

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

instagram και τιτκτοκ να κλεισουν, facebook και τουιτερ εχουν ολα οτι χρειαζεσαι. Κυριως ενημερωση κ επικοινωνια

Ενημέρωση μέσω fb……Μάλιστα!

3 ώρες πριν, ardi21 είπε

Ποιο telegram και signal ρε παιδια? Οταν τα βαζεις και βλεπεις οτι απο τις επαφες σου, με τις οποιες εχεις επικοινωνια, το εχει με το ζορι ενα ατομο, τι ακριβως συζηταμε?

Δυστυχώς δεν επικρατεί η καλύτερη εφαρμογή αλλα εκείνη  με τη μεγαλύτερη βάση χρηστών. 

6 ώρες πριν, gadgetseek είπε

To fb είναι τόσο "ζωντανό" που χρειάζεται επειγόντως το φιλί της ζωής από τους -μπόλικους- messenger only χρήστες..

Btw, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα την default android εφαρμογή GOOGLE MESSAGES. Τα κάνει όλα, στέλνει απεριόριστο κείμενο, φωτό, βίντεο υψηλής ποιότητας, αρχεία, τοποθεσία, επαφές, έχει gif & αυτοκόλλητα, μπορείς να προγραμματίσεις την αποστολή και συνομιλεί και με το imessage! Τι άλλο χρειάζεται κανείς;

Ούτε να κάθεσαι να ψάχνεις ποιος έχει viber, ποιος έχει ξεμείνει στο messenger /whatsapp, ούτε να πείθεις κάποιον να μεταναστεύσει  στο Telegram. Και μην ακούσω χαζά για ασφάλεια δεδομένων: ΟΛΟΙ χρησιμοποιούμε το Google Drive για back up των συνομιλιών μας, οπότε η μαμά Google ήδη τα ξέρει όλα. Άντε, αν κάποιος κάνει κάποια πολύ sensitive δουλειά, νά χει κι ένα Signal..

Την επόμενη φορά που κάποιος σας στείλει viber ή whatsapp, απαντήστε του με google messages. Smartphone έχει (είτε android είτε ios), όπως έχει και τηλεφωνικό αριθμό. Απλά πράγματα..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el&gl=US&pli=1

Black And White Idk GIF

Όλοι Google drive? Μα τέτοια σιγουριά πια?

Ε, αφού τα ξέρει όλα ας παραδώθουμε τελείως.  Τι privacy και χαζομάρες. 
Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε στην τελική. Το πολύ να δουν σε ποια τσοντοσαιτ μπαίνουμε.  
Ε;

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, soconium είπε

Ενημέρωση μέσω fb……Μάλιστα!

Ενημερωτικα σαιτ δν ξερω οτιδηποτε για οποιοδηποτε σε απασχολει δν σου ειπα για το τι λεει η κυβερνηση μονο...

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν καταφέρει να είναι λειτουργικό ίσως η συγχώνευση αποτελεί την ιδανική λύση όποτε στη πράξη θα φανεί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...