Προς το περιεχόμενο

Το Messenger θα επανενωθεί με την κεντρική εφαρμογή του Facebook ελέω...TikTok

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μένα είναι πολύ σημαντικά τα groups (εύρεση συγκατοίκου, ομάδες για μια κοινότητα-κοινά ενδιαφέροντα-εκδρομές με άτομα στην ίδια πόλη) και ακόμα περισσότερο το marketplace που είναι το φθηνότερο και το πιο άμεσο, έχει πραγματικά τα πάντα και βλέπεις όλα τα στοιχεία του άλλου και καταλαβαίνεις άμεσα αν είναι μούφα η αγγελία ή όχι προκειμένου να μπεις στον κόπο. Για μένα σε συνδυασμό με το messenger είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κινητού μου. Αυτά περί lag, αργεί το κινητό κλπ δεν τα έχω ζήσει ποτέ μιας και έχω iPhone. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω στο κινητό μου:

Facebook.

Messenger.

Viber.

Tik Tok.

Signal.

Snapchat.

Discord.

Twitter.

Reddit.

Gmail.

Outlook mail.

Proton mail.

LinkedIn.

Threema.

Instagram.

WhatsApp.

Telegram.

Zoom.

Teams.

Μηνύματα.

Επίσης, έχω cloned apps για την επιχείρηση:

Instagram.

Facebook.

Messenger.

Twitter.

Google My business.

Αυτό που σας νοιάζει να έχετε ένα application παραπάνω, έχει πολλή πλάκα.

• Like 1
  • Thanks 1

2 hours ago, Snolly said:

Messenger = social media με messaging υπηρεσια embedded. απο τη στιγμη που εχει stories και user activities δεν ειναι αμιγως messaging app
WhatsApp = πιο συμπαθητικη υπηρεσια αν και παλι στον Ζουκερμπεργκ ανηκει. Οι desktop clients του ειναι μετριοι κυριως επειδη πρεπει να μιλανε με το κινητο για να παιζει το end to end encryption
Viber = ad infested κιτς messenger με αισθητικη βαλκανιων που πρεπει να το βγαλεις στην πισω αυλη και να το πυροβολησεις αναμεσα στα ματια
Telegram = ο,τι καλυτερο υπαρχει απο  clients και δυνατοτητες εκει εξω. Δεν ειναι απο default end to end encrypted αλλα το υποστηριζει αν καποιος το χρειαζεται.
Signal = για δημοσιογραφους και οσους θεωρουν πως ζουμε στο 1984 του Οργουελ
iMessage = οχι για ολους αρα ποιο το νοημα. και γενικα μετριο σε δυνατοτητες.

εγω επεισα τον στενο κυκλο για Telegram και ειμαι happy που το 98% της επικοινωνιας μου γινεται εκει. Κραταω και το WhatsApp για μερικους μακρυνους/συνεργατες κλπ. και τέλος.

Οι περισσότεροι βλέπω έχουν messenger  η viber θέλουμε δεν θέλουμε αυτά θα έχουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, enlightened said:

Αυτά περί lag, αργεί το κινητό κλπ δεν τα έχω ζήσει ποτέ μιας και έχω iPhone. 

Πρέπει να είναι πολύ καλή εφαρμογή στο iPhone αν κρίνουμε από το 2.3 που έχει για βαθμολογία. 

@koutsis

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε? 

Επεξ/σία από NickTG
  • Confused 1

17 λεπτά πριν, fytotech είπε

Έχω στο κινητό μου:

Facebook.

Messenger.

Viber.

Tik Tok.

Signal.

Snapchat.

Discord.

Twitter.

Reddit.

Gmail.

Outlook mail.

Proton mail.

LinkedIn.

Threema.

Instagram.

WhatsApp.

Telegram.

Zoom.

Teams.

Μηνύματα.

Επίσης, έχω cloned apps για την επιχείρηση:

Instagram.

Facebook.

Messenger.

Twitter.

Google My business.

Αυτό που σας νοιάζει να έχετε ένα application παραπάνω, έχει πολλή πλάκα.

Slack δεν έχετε; Ερασιτεχνης.

2 ώρες πριν, Snolly είπε

Signal = για δημοσιογραφους και οσους θεωρουν πως ζουμε στο 1984 του Οργουελ

Στα άλλα συμφωνώ, αλλά στο Signal, σόρρυ κιόλας, αλλά σοβαρά; Είμαστε στην εποχή που έχουν σκάσει σκάνδαλα Cambridge Analytica για επηρεασμό εκλογών με χρήση προσωπικών πληροφοριών (και στην Αμερική και στη Μ. Βρετανία), και ακόμα νομίζουμε ότι privacy-oriented apps όπως το Signal είναι για "όσους θεωρούν πως ζούμε στο 1984 του Όργουελ";

Το Telegram που είναι η πιο "αθώα" υπηρεσία από αυτές που έβαλες στη λίστα (μετά το Signal), συλλέγει και IPs και επαφές τηλεφώνου και unique identifiers. Που σε οποιαδήποτε ομοσπονδιακή έρευνα/breach, είναι διαθέσιμα. Το Signal τουλάχιστον έχει ένα θετικό track record σε όσα subpoenas έφαγε από το FBI.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Ο άλλος έγραψε ότι έχει μια εφαρμογη αναγκαστικά για 5 άτομα. Εσύ κατάλαβες ότι αύτο τον βολεύει; 

Τεσπα, καλή συνέχεια 

Ναι χρησιμοποιεί για 5 άτομα μία εφαρμογή που την έχουν όλοι στην Ελλάδα. Αυτός στραβά αρμενίζει. Δεν είναι στραβός ο γυαλός. Και εν πάσει περιπτώσει όπως έγραψα μπορείς να έχεις και τις 2 στο smartphone σου. Δεν σε περιορίζει κανείς. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας για τα πάντα πια. Ημαρτον.

@fytotech Κι έχουν smartphone ρε φίλε. Πραγματικά....

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

To fb είναι τόσο "ζωντανό" που χρειάζεται επειγόντως το φιλί της ζωής από τους -μπόλικους- messenger only χρήστες..

Btw, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα την default android εφαρμογή GOOGLE MESSAGES. Τα κάνει όλα, στέλνει απεριόριστο κείμενο, φωτό, βίντεο υψηλής ποιότητας, αρχεία, τοποθεσία, επαφές, έχει gif & αυτοκόλλητα, μπορείς να προγραμματίσεις την αποστολή και συνομιλεί και με το imessage! Τι άλλο χρειάζεται κανείς;

Ούτε να κάθεσαι να ψάχνεις ποιος έχει viber, ποιος έχει ξεμείνει στο messenger /whatsapp, ούτε να πείθεις κάποιον να μεταναστεύσει  στο Telegram. Και μην ακούσω χαζά για ασφάλεια δεδομένων: ΟΛΟΙ χρησιμοποιούμε το Google Drive για back up των συνομιλιών μας, οπότε η μαμά Google ήδη τα ξέρει όλα. Άντε, αν κάποιος κάνει κάποια πολύ sensitive δουλειά, νά χει κι ένα Signal..

Την επόμενη φορά που κάποιος σας στείλει viber ή whatsapp, απαντήστε του με google messages. Smartphone έχει (είτε android είτε ios), όπως έχει και τηλεφωνικό αριθμό. Απλά πράγματα..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el&gl=US&pli=1

Black And White Idk GIF

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Πρέπει να είναι πολύ καλή εφαρμογή στο iPhone αν κρίνουμε από το 2.3 που έχει για βαθμολογία. 

@koutsis

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε? 

Tο ότι κρίνεις αν μιά εφαρμογή laggάρει σε iphone από τη βαθμολογία που έχει στο store ! και ειδικά το facebook  το οποίο πήρε αυτές τις ψήφους σίγουρα για άλλους λογους.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
  • Confused 1

6 minutes ago, koutsis said:

Tο ότι κρίνεις αν μιά εφαρμογή laggάρει σε iphone από τη βαθμολογία που έχει στο store ! και ειδικά το facebook  🤣

Δεν έκρινα αν έχει lag βέβαια αλλά πήρα ένα σχόλιο ως αφορμή για να πω πόσο καλή εφαρμογή πρέπει να είναι. Και ναι η βαθμολογία είναι μια καλή ένδειξη. 

Βέβαια επειδή έχουν περάσει μερικά iPhone από το σπίτι, έχει η γυναίκα μου, μια χαρά έχει τύχει και να κολλήσει και να κλείνει χωρίς λόγο και διάφορα άλλα. 

• Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν έκρινα αν έχει lag βέβαια αλλά πήρα ένα σχόλιο ως αφορμή για να πω πόσο καλή εφαρμογή πρέπει να είναι. Και ναι η βαθμολογία είναι μια καλή ένδειξη. 

Βέβαια επειδή έχουν περάσει μερικά iPhone από το σπίτι, έχει η γυναίκα μου, μια χαρά έχει τύχει και να κολλήσει και να κλείνει χωρίς λόγο και διάφορα άλλα. 

Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να κολλήσει ή να κλείσει χωρίς λόγο τόσα χρόνια. Σε τι μοντέλα iphone το έκανε σε εσένα ? Επίσης 'οπως ειπα πιο πανω το facebook πήρε αυτές τις ψήφους σίγουρα για άλλους λογους και όχι για το lag !

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

7 minutes ago, koutsis said:

Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να κολλήσει ή να κλείσει χωρίς λόγο τόσα χρόνια. Σε τι μοντέλα iphone το έκανε σε εσένα ? Επίσης 'οπως ειπα πιο πανω το facebook πήρε αυτές τις ψήφους σίγουρα για άλλους λογους και όχι για το lag !

Αφού εσένα δεν σου έχει τύχει ποτέ τότε όλα καλά. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, polaki είπε

Συγγνώμη που με τρώει η περιέργεια, αλλά τί ακριβώς χρειάστηκες το support εσύ για θέματα DMCA, copyrights, απαγωγές ανηλίκων, βιασμούς, δολοφονίες? 

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω κανένα support οποιασδήποτε messaging πλατφόρμας, και να πω την αλήθεια δεν ήξερα ΚΑΝ ότι έχουν support!

Για τις δικές μου υποθέσεις είχε συμβεί κλοπή έργου χωρίς άδεια κατόχου, αλλά όσο έψαχνα έβρισκα και άλλες υποθέσεις ποιο σοβαρές από μια απλή κλοπή, βλ εδώ, η και με ένα google search όσο ψάχνεις θα βρίσκεις προβλήματα συνεχώς με την εν λόγω εταιρεία. Η δική μου υπόθεση λύθηκε μετά από εξώδικο, σε άλλη περίπτωση έπρεπε να τα έσκαγα τριπλά και τρίδιπλα λεφτά μέχρι να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη. Επίσης συγγενής μου είχε χάσει ηλικιωμένο άνθρωπο με άνοια αλλά χρησιμοποιούσε το telegram, όσο και να στέλναμε email στο support του telegram ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και ο άνθρωπος κινδυνεύει και ότι πρέπει να τον βρούμε.. τάπα, καμία απάντηση. Στο τέλος βρέθηκε ο άνθρωπος σε άθλια κατάσταση.

Η κάθε πλατφόρμα είναι υπόχρεη να έχει support από την στιγμή που είναι "μέσον" επικοινωνίας, και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και κακόβουλα, αν θεωρείς "τρελό" σε ότι λέω, ρώτα τον δικηγόρο σου.. θα έχει να σου δείξει μερικά ντοσιέ και φακέλους με άλλες τόσες ανοιχτές υποθέσεις όπως αυτές που προείπα.

Υ.Γ. Επειδή αυτά τα που αναφέρω έγιναν πριν 2 χρόνια+~, πλέον μαζεύτηκαν και κάτι έκαναν από αυτή τη σκοπιά. Αλλά άργησαν πολύ καθώς με έχουν χάσει από πελάτη προ πολλού μετά από τόσο γολγοθά που πέρασα μαζί τους και το ανύπαρκτο support.

Επεξ/σία από Pokemon640

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...