Προς το περιεχόμενο

Το Messenger θα επανενωθεί με την κεντρική εφαρμογή του Facebook ελέω...TikTok

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Το viber ? είναι πάλι Facebook ?

κάνε λίγο Google και αναθεώρησε λίγο τις γνώσεις σου..

https://en.wikipedia.org/wiki/WhatsApp

https://en.wikipedia.org/wiki/Viber

Νομίζω ότι το παιδί το λέει με τη λογική του ότι μιλάμε για μια εταιρία που στο δίνει για κάποιο λόγο δωρεάν ο λόγος είναι ότι η πληρωμή είσαι εσυ ο χρήστης. Κάθε σου συζήτηση παρακολουθείται για marketing σε στοχευμένες ή μη διαφημίσεις.

εγω πάλι σκέφτομαι πως με τα προγράμματα των εταιριών να δίνουν απεριόριστα sms , βλέπω να γυρίζουμε σε τέτοια μοντέλα χρήσης 😁

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει πλακα γιατι παντα σε αναρτήσεις για Facebook τα περισσότερα μηνύματα που βλεπεις λενε οτι εγω το εσβησα απο πριν βγει, οτι εγω δεν το δουλευω, οτι ειναι του διαβόλου και εγω δε ξερω τι. Ειστε οι ιδιοι που οταν λενε για τα windows 11 λετε οτι εχετε τα 7 ακομα και δουλευουν τελεια! Ετσι; 

Δεν θα χαλασει το image ασς αν πειτε οτι εχετε facebook ή ακομα, μη πείτε τιποτα... 
Η γη θα συνεχίσει να γυρναει ακομα και αν σβησετε- εγκαταστήσετε την οποιαδηποτε εφαρμογη.

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Το “πάλι Facebook είναι κι αυτό όμως” πήγαινε στο WhatsApp που ανήκει στη Meta (Facebook) , όχι στο viber

Επεξ/σία από Panos_SnipeR
  • Like 2

36 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Στο WhatsApp αναφερόταν, οχι στο Viber.

Το Facebook έγινε disabled με την αρχικό άνοιγμα του κινητού. To messenger υπάρχει γιατί το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. (Μέχρι και αρχεία μου στέλνουν εκεί αφού δεν ξέρουν όλοι τη χρήση e-mail...). Αν συνενωθούν σε μία εφαρμογή θα μπλέξουμε 😀.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Εχει πλακα γιατι παντα σε αναρτήσεις για Facebook τα περισσότερα μηνύματα που βλεπεις λενε οτι εγω το εσβησα απο πριν βγει, οτι εγω δεν το δουλευω, οτι ειναι του διαβόλου και εγω δε ξερω τι. Ειστε οι ιδιοι που οταν λενε για τα windows 11 λετε οτι εχετε τα 7 ακομα και δουλευουν τελεια! Ετσι; 

Δεν θα χαλασει το image ασς αν πειτε οτι εχετε facebook ή ακομα, μη πείτε τιποτα... 
Η γη θα συνεχίσει να γυρναει ακομα και αν σβησετε- εγκαταστήσετε την οποιαδηποτε εφαρμογη.

Πες τα. Εγώ απορώ τι ζόρι έχουν όλοι με το facebook. Φοβούνται μην τους πούνε boomers και γέρους? Για εμένα το facebook είναι το μοναδικό που έχει τα πάντα.

Θέλεις να επικοινωνείς με φίλους και γνωστούς και να βλέπεις φωτογραφίες τους? το έχει.

Θέλεις να συμμετέχεις σε group ανάλογα τα ενδιαφέροντα σου και να συζητάς με ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα? (αυτό κάνω εγώ προσωπικά) Το έχει

Θέλεις να αγοράσεις ή να πουλήσεις οτιδήποτε? Το έχει και το marketplace είναι το καλύτερο απο άποψη ποικιλίας και τιμών.

Τα άλλα social media τι ακριβώς καλύτερο προσφέρουν? Άσε που θα πρέπει να έχεις 3-4 διαφορετικά για κάθε πράγμα που είπα παραπάνω, μιας και κανένα δεν τα κάνει όλα μαζι.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 7

1 ώρα πριν, Dr.Fuzzy είπε

Προσωπικά, iMessage για τους έχοντες Apple device, Viber-WhatsApp για τους μη. Messenger ποτέ.

Αν και οι συσκευές Apple έχουν γίνει αρκετές (και στην Ελλάδα) δυστυχώς το iMessage είναι χαμήλά ακόμα στις προτιμήσεις. Εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ 

• Like 4

9 λεπτά πριν, koutsis είπε

Πες τα. Εγώ απορώ τι ζόρι έχουν όλοι με το facebook. Φοβούνται μην τους πούνε boomers και γέρους? Για εμένα το facebook είναι το μοναδικό που έχει τα πάντα.

Θέλεις να επικοινωνείς με φίλους και γνωστούς και να βλέπεις φωτογραφίες τους? το έχει.

Θέλεις να συμμετέχεις σε group ανάλογα τα ενδιαφέροντα σου και να συζητάς με ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα? (αυτό κάνω εγώ προσωπικά) Το έχει

Θέλεις να αγοράσεις ή να πουλήσεις οτιδήποτε? Το έχει και το marketplace είναι το καλύτερο απο άποψη ποικιλίας και τιμών.

Τα άλλα social media τι ακριβώς καλύτερο προσφέρουν? Άσε που θα πρέπει να έχεις 3-4 διαφορετικά για κάθε πράγμα που είπα παραπάνω, μιας και κανένα δεν τα κάνει όλα μαζι.

Στο insomnia παιζει να ειμαστε οι μοναδικοί 2 που εχουμε Facebook ΚΑΙ messenger στο κινητό (παθατε σοκ ε;) και δε θα γραψω οτι εχω και viber και whatsapp (γιατι θα εχουμε εγκεφαλικά) και το κινητό δεν κολλάει 😮.

Εχω γραφτει σε 2-3 σελίδες που θεωρω σοβαρες και σε 2 λεπτα αν μπω ξερω τα παντα. Τωρα αν οι υπόλοιποι εχουν τον χρονο να μπαινουν μεμονωμένα σε σελιδες να μαθαίνουν νεα, παω πασο.

1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Εννοώ ότι το έχει η Meta... Το WhatsApp, η Oculus, το Instagram, το Facebook και το Messenger είναι όλα το ίδιο πράγμα από άποψη data collecting και το ποιος τα διαχειρίζεται μιας και τα έχει όλα η Meta. Τι μιλάς από Messenger τι από WhatsApp, τα δεδομένα σου τα έχει η Meta.

1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Καλή τύχη όταν χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το support του telegram για θέματα DMCA, copyrights, απαγωγές ανηλίκων, βιασμούς, δολοφονίες.

ΠΟΤΕ δεν μου επέστρεψαν ούτε ένα τυπικό email απάντησης, και η υπόθεση ήταν σοβαρή ! Από μένα μαύρο στο telegram.

Στο Messenger, όσο και να το κράζουμε, έχουν ένα support που θα σε εξυπηρετήσουν για ότι θέμα η κίνδυνος προκύψει.

Συγγνώμη που με τρώει η περιέργεια, αλλά τί ακριβώς χρειάστηκες το support εσύ για θέματα DMCA, copyrights, απαγωγές ανηλίκων, βιασμούς, δολοφονίες? 

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω κανένα support οποιασδήποτε messaging πλατφόρμας, και να πω την αλήθεια δεν ήξερα ΚΑΝ ότι έχουν support!

• Like 1

2 ώρες πριν, chaos748 είπε

πραγματικα εχω σβησει το viber. μονο η μανα μου και η γενικη ταχυδρομικη το χρησιμοποιουν. 

προσφάτως και το ελληνικό κράτος λολ

Εταιρία δισεκατομμυρίων και δεν εχει αλλάξει τίποτα τόσα χρόνια. Ούτε στην  εμφάνιση ούτε και κάποια σημαντική λειτουργια προσθεσε. Απλά έχει χτίσει μια τεράστια βάση από τότε που ξεκίνησε και "αναγκαστικά" το χρησιμοποιουμε καθως για να πάμε κάπου αλλού πρέπει να κάνουν το ίδιο και όλοι οι φίλοι μας.

Επίσης είναι επιεικως απαράδεκτο που αντί να έχει μια εφαρμογή για να κατεβάσεις πρέπει να κατεβάσεις 3. Αν έχεις το messenger έχεις μονο μηνύματα, το fb lite δεν σου έχει τα μηνύματα και το facebook δεν σου έχει κάποιες δυνατότητες που σου έχει στο lite (πχ στις αγγελίες που θέλω όπως διαγραφή από όλα τα group. )

• Confused 1

1 hour ago, dtk-386 said:

Εγώ βλέπω ότι ο καθένας έχει ότι τον βολεύει.

Ο άλλος έγραψε ότι έχει μια εφαρμογη αναγκαστικά για 5 άτομα. Εσύ κατάλαβες ότι αύτο τον βολεύει; 

Τεσπα, καλή συνέχεια 

• Like 1

3 ώρες πριν, VanJ είπε

Προσωπικά διέγραψα το Facebook (την εφαρμογή) το Φεβρουάριο του 2020 κι έχω κρατήσει το Messenger γιατί είναι μέσο επικοινωνίας με κάποιους που επιμένουν σε αυτό.

Αν καταργηθεί το messenger ως ανεξάρτητη εφαρμογή και μπει αποκλειστικά στο Facebook app, τότε θα είναι και το οριστικό αντίο.

Πλέον για να έχεις messenger πρέπει να έχεις facebook και ασ μην το χρησιμοποιείς 

Λίγο που το έψαξα με το δικό μου messenger 

Συγχωρέστε με για τυχόν παραπληροφόρηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...