chaos748 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 52 λεπτά πριν, dbrillis είπε Μονο στην Ελλαδα ειναι το Viber το πιο συνηθισμενο. To WhatsApp ειναι το πιο συνηθισμενο στην Ευρωπη. πραγματικα εχω σβησει το viber. μονο η μανα μου και η γενικη ταχυδρομικη το χρησιμοποιουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamka Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Σε Viber / whatsapp πρέπει να ξέρεις τον αριθμό του άλλου για να επικοινωνίσεις. με το messenger επικοινωνείς με γνωστούς και φίλους από το facebook χωρίς να χρειάζεται να έχεις τον αριθμό τους. Για αυτό είναι χρήσιμο! ακριβώς Δεν χρειαζεται να δινεις το τηλεφωνο σου σε κανεναν με το messenger Για μενα σημαντικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Πολλοί απενεργοποιούν το FB και κρατάνε το Messenger (και εγώ το έξετασα πριν μερικούς μήνες), και εκεί νομίζω στοχεύει η αλλαγή αυτή - ασχέτως που λένε ότι θα κρατήσουν το Messenger (ποιος θα το κρατήσει εγκατεστημένο όταν η ήδη βαριά βασική εφαρμογή γίνει διπλάσια?). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, chaos748 είπε πραγματικα εχω σβησει το viber. μονο η μανα μου και η γενικη ταχυδρομικη το χρησιμοποιουν. Και γιατί να μην έχετε και τις 2 εφαρμογές; Θα σας ζητήσει διόδια το smartphone σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Ναι αλλά έτσι αναιρεί και την δυνατότητα να χρησιμοποιεί κάποιος το Messenger χωρίς να χρειάζεται να έχει FB, που πολλούς είχε εξυπηρετήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Marcos_Aurilius είπε Πολλοί απενεργοποιούν το FB και κρατάνε το Messenger (και εγώ το έξετασα πριν μερικούς μήνες), και εκεί νομίζω στοχεύει η αλλαγή αυτή - ασχέτως που λένε ότι θα κρατήσουν το Messenger (ποιος θα το κρατήσει εγκατεστημένο όταν η ήδη βαριά βασική εφαρμογή γίνει διπλάσια?). Εγώ προσωπικά έσβησα την εφαρμογή του FB απο κινητό και όοοοοοταν μου έρθει απλά μπαίνω απο το pc που λέει ο λόγος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, dtk-386 said: Και γιατί να μην έχετε και τις 2 εφαρμογές; Θα σας ζητήσει διόδια το smartphone σας; Γιατί είναι περιττό να έχεις 2 ή και παραπάνω εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Γιατί είναι περιττό να έχεις 2 ή και παραπάνω εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά Περιττό για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 minute ago, dtk-386 said: Περιττό για σένα. Όπως βλέπεις δεν σχολιάζω μόνο εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Messenger = social media με messaging υπηρεσια embedded. απο τη στιγμη που εχει stories και user activities δεν ειναι αμιγως messaging app WhatsApp = πιο συμπαθητικη υπηρεσια αν και παλι στον Ζουκερμπεργκ ανηκει. Οι desktop clients του ειναι μετριοι κυριως επειδη πρεπει να μιλανε με το κινητο για να παιζει το end to end encryption Viber = ad infested κιτς messenger με αισθητικη βαλκανιων που πρεπει να το βγαλεις στην πισω αυλη και να το πυροβολησεις αναμεσα στα ματια Telegram = ο,τι καλυτερο υπαρχει απο clients και δυνατοτητες εκει εξω. Δεν ειναι απο default end to end encrypted αλλα το υποστηριζει αν καποιος το χρειαζεται. Signal = για δημοσιογραφους και οσους θεωρουν πως ζουμε στο 1984 του Οργουελ iMessage = οχι για ολους αρα ποιο το νοημα. και γενικα μετριο σε δυνατοτητες. εγω επεισα τον στενο κυκλο για Telegram και ειμαι happy που το 98% της επικοινωνιας μου γινεται εκει. Κραταω και το WhatsApp για μερικους μακρυνους/συνεργατες κλπ. και τέλος. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Signal και μόνο Signal. Όλα τα υπόλοιπα delete και αντίο εδώ και χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Snolly είπε Messenger = social media με messaging υπηρεσια embedded. απο τη στιγμη που εχει stories και user activities δεν ειναι αμιγως messaging app WhatsApp = πιο συμπαθητικη υπηρεσια αν και παλι στον Ζουκερμπεργκ ανηκει. Οι desktop clients του ειναι μετριοι κυριως επειδη πρεπει να μιλανε με το κινητο για να παιζει το end to end encryption Viber = ad infested κιτς messenger με αισθητικη βαλκανιων που πρεπει να το βγαλεις στην πισω αυλη και να το πυροβολησεις αναμεσα στα ματια Telegram = ο,τι καλυτερο υπαρχει απο clients και δυνατοτητες εκει εξω. Δεν ειναι απο default end to end encrypted αλλα το υποστηριζει αν καποιος το χρειαζεται. Signal = για δημοσιογραφους και οσους θεωρουν πως ζουμε στο 1984 του Οργουελ iMessage = οχι για ολους αρα ποιο το νοημα. και γενικα μετριο σε δυνατοτητες. εγω επεισα τον στενο κυκλο για Telegram και ειμαι happy που το 98% της επικοινωνιας μου γινεται εκει. Κραταω και το WhatsApp για μερικους μακρυνους/συνεργατες κλπ. και τέλος. Καλή τύχη όταν χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το support του telegram για θέματα DMCA, copyrights, απαγωγές ανηλίκων, βιασμούς, δολοφονίες. ΠΟΤΕ δεν μου επέστρεψαν ούτε ένα τυπικό email απάντησης, και η υπόθεση ήταν σοβαρή ! Από μένα μαύρο στο telegram. Στο Messenger, όσο και να το κράζουμε, έχουν ένα support που θα σε εξυπηρετήσουν για ότι θέμα η κίνδυνος προκύψει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Όπως βλέπεις δεν σχολιάζω μόνο εγώ Εγώ βλέπω ότι ο καθένας έχει ότι τον βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, MrRush είπε Πάλι Facebook είναι και αυτό όμως. Το viber ? είναι πάλι Facebook ? κάνε λίγο Google και αναθεώρησε λίγο τις γνώσεις σου.. https://en.wikipedia.org/wiki/WhatsApp https://en.wikipedia.org/wiki/Viber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VanJ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Πεταγομαι γιατι χρησιμοποιω το Viber για 5 ταλαιπωρους ολους και ολους. Και να σκεφτείς πως στις 2 προηγούμενες εταιρίες που δούλευα είχαμε το viber ως υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας για επείγοντα θέματα, με ~80 αρχηγούς, στρατηγούς, υπουργούς και ένα άλλο γκρουπ για ενδοεταιρικά ζητήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα