Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 έστω ότι έχει ακινητοποιηθεί το όχημα σου εντός του νομού σου και καλείς οδική. Μέχρι που μπορείς να ζητήσεις να το πάνε; Μπορώ πχ να ζητήσω να το πάνε σε διπλανό νομό επειδή εκεί υπάρχει αντιπροσωπεία; Δε λέμε να ζητήσεις να πάει από τον Έβρο στην Αθήνα Η ερώτηση μου είναι γενικά τι συνηθίζεται στα συμβόλαια. Προφανώς συμβόλαιο από συμβόλαιο θα έχει κάποια διαφορά.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Bitbit είπε έστω ότι έχει ακινητοποιηθεί το όχημα σου εντός του νομού σου και καλείς οδική. Μέχρι που μπορείς να ζητήσεις να το πάνε; Μπορώ πχ να ζητήσω να το πάνε σε διπλανό νομό επειδή εκεί υπάρχει αντιπροσωπεία; Δε λέμε να ζητήσεις να πάει από τον Έβρο στην Αθήνα Η ερώτηση μου είναι γενικά τι συνηθίζεται στα συμβόλαια. Προφανώς συμβόλαιο από συμβόλαιο θα έχει κάποια διαφορά. Αν είσαι περίπτωση που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στο νομό, είναι κάτι που το ξέρεις και το ξεκαθαρίζεις όταν κάνεις το συμβόλαιο. ΥΓ. Συνήθως λένε στο πλησιέστερο συνεργείο. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε ΥΓ. Συνήθως λένε στο πλησιέστερο συνεργείο. Κι εγώ αυτό ξέρω και ειδικά εντός νομού πάντα. Απλά έχω μια διαφωνία και ρωτάω.
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Προφανώς, κάθε ασφάλεια εχει δικούς της όρους (για αυτό και το ποσό κάλυψης οδικής βοήθειας διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και παρόλο που η συνεργαζόμενη οδική μπορεί να είναι κοινή για πολλές). Επισυνάπτω απόσπασμα των όρων της δικής μου (δεν χρειάζεται να αναφέρω όνομα). Κοιτάτε το 7.1 : Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από MauroPaltoudias
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 οπως γραψανε εξαρταται απο οδικη βοηθεια: εμενα ειναι εντος νομου (οπου θελω). Σε παρομοιο τοπικ αλλος συμφοριτης πραγματι του καναν μεταφορα απο βορεια Ελλαδα->Αθηνα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολες εχουν καποια δικλειδα που 1)δε μπορεις να τους ξανακαλεσεις εντος 1 εβδομαδας (μπορει λιγοτερο μπορει περισσοτερο) γιατι θεωρουν οτι δεν επισκευαστηκε 2)δε μπορεις να τους ξαναφωναξεις για την ιδια ζημια σε μια εβδομαδα ή μηνα
papoys1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Νομίζω μπορείς να ζητήσεις μεταφορά εκτός Νομού οταν τον εχεις δηλωσει ως τόπο κατοικίας π.χ. μένεις Λαμία και εχεις δηλωσει τόπο κατοικίας Αθηνα μπορείς να ζητήσεις μεταφορά Αθήνα. Εχω μεινει Ευβοια ειχα δηλώσει τόπο κατοικίας Αθηνα μεταφέρθηκε Αθηνα αλλα με τη διαφορά δεν γίνεται αυθημερόν εκτός και είσαι τυχερός και πέσεις σε δρομολόγιο. Διαφορετικά μετά από 2-3 μέρες οταν συμπληρωθεί δρομολόγιο και με άλλα αυτοκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα