Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 βράζω χοιρινή τηγανιά και βαρέθηκα να περιμένω
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Βράζεις τηγανιά; χωρίς καπάκι εξατμίζεται το νερό 2
Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 τη βράζω πρώτα για να μαλακώσει το κρέας και την σβήνω με κόκκινο κρασί
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 για να βράσει γρήγορα κλειστό , για να φύγει το νερό ανοιχτό το καπάκι 4
Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 χοιρινή τηγανιά δεν ειναι απαραίτητο το βράσιμο ανεβάζει τη γεύση όμως
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε χοιρινή τηγανιά δεν ειναι απαραίτητο το βράσιμο ανεβάζει τη γεύση όμως Είσαι γκουρμεδιάρης τι να λέμε.
Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 στα εξηγώ ωραία? ε μάθε μπαλίτσα λοιπόν
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε χοιρινή τηγανιά Αν ζητας απλα χοιρινη τηγανια, ο κρεοπωλης δεν ξερω τι σου δινει. Να παιρνεις ψαρονεφρι και να βαζεις και λιγη πανσετα μεσα 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ... life is good https://imgur.com/a/QIPiocn blob https __imgur.com_0b04bc41-33dc-4781-aa85-b3898f9c8a0c.url Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από Ptolemaios1
animor Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Κλειστό καπάκι για να μαγειρευτεί γρήγορα. Ανοιχτό για να εξατμιστεί. Στην τηγανιά καθώς βράζει αν έχεις και κάποιου είδους μαρινάρισμα ή σάλτσα, κλειστό και ψηλή θερμοκρασία στο τέλος για να δέσει. το σβήσιμο με κρασί δεν γίνεται μετά το βράσιμο. Μετά το τσιγάρισμα, χωρίς άλλα υγρά. Και μετά αφού σβήσεις τα προσθέτεις για να βράσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις