Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

χοιρινή τηγανιά

Αν ζητας απλα χοιρινη τηγανια, ο κρεοπωλης δεν ξερω τι σου δινει.

Να παιρνεις ψαρονεφρι και να βαζεις και λιγη πανσετα μεσα :) 

  • Like 1
Δημοσ.

Κλειστό καπάκι για να μαγειρευτεί γρήγορα. Ανοιχτό για να εξατμιστεί. 
Στην τηγανιά καθώς βράζει αν έχεις και κάποιου είδους μαρινάρισμα ή σάλτσα, κλειστό και ψηλή θερμοκρασία στο τέλος για να δέσει. 
το σβήσιμο με κρασί δεν γίνεται μετά το βράσιμο. Μετά το τσιγάρισμα, χωρίς άλλα υγρά. Και μετά αφού σβήσεις τα προσθέτεις για να βράσει. 

  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...