Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Brainkill4r είπε

εκτός και αν μετά από καιρό "εξαφανίζονται" και λογικά δεν μπορείς να κάνεις κάπου claim τα χρήματα σου),

Όχι δεν εξαφανίζονται από το ιστορικό πληρωμών του paypal αν αυτό εννοείς.Κ εγώ κάθε φορά από άλλο κλειδαδικο αγοράζω να είμαι ειλικρινής, αρκεί να έχει πληρωμή με paypal.Δεν μου έχει κατσει στραβή σε 7/8 αδειες.Τελευταια φορά πήρα από αυτό που φαίνεται στο screenshot (βαριέμαι να ψάχνω το ιστορικό πιο πίσω χρονολογικά 😁 να βρω κ αλλα),με την ίδια τιμή τα έχει ακόμα το συγκεκριμένο αν και με ψάξιμο βρίσκεις κ φθηνότερα συνηθως.Αγορα Νοέμβριος του 2020.Την έχεις πατήσει εσύ στο παρελθόν σε αγορά σου?

Screenshot_2023-03-14-01-24-58-79_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2023 στις 9:44 ΜΜ, larasg είπε

τι να κάνω με τα Windows 11, να αγοράσω 115 η κάτι που είδα από καποιους με λιγοτερα λεφτα? 

Αγόρασε ένα κλειδί με 1 ευρώ και 51 λεπτά και θα είσαι μια χαρά (εφόσον το μηχάνημα είναι καθαρά για οικιακή χρήση)…

image.png.9406c218c5e358468436bb099f4a965a.png

Δημοσ.
Στις 14/3/2023 στις 1:35 ΠΜ, niko13 είπε

Όχι δεν εξαφανίζονται από το ιστορικό πληρωμών του paypal αν αυτό εννοείς.Κ εγώ κάθε φορά από άλλο κλειδαδικο αγοράζω να είμαι ειλικρινής, αρκεί να έχει πληρωμή με paypal.Δεν μου έχει κατσει στραβή σε 7/8 αδειες.Τελευταια φορά πήρα από αυτό που φαίνεται στο screenshot (βαριέμαι να ψάχνω το ιστορικό πιο πίσω χρονολογικά 😁 να βρω κ αλλα),με την ίδια τιμή τα έχει ακόμα το συγκεκριμένο αν και με ψάξιμο βρίσκεις κ φθηνότερα συνηθως.Αγορα Νοέμβριος του 2020.Την έχεις πατήσει εσύ στο παρελθόν σε αγορά σου?

Screenshot_2023-03-14-01-24-58-79_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgεννοω ότι εξαφανίζονται τα κατάστηματα από οπου αγόρασες το κλειδί μετά από καιρό. Αρκετοί την πάτησαν με αυτά τα κατάστηματα και και πολύ κοντινά μου άτομα, από τότε δεν εμπιστεύομαι εικονικά καταστήματα τα οποία εμφανίζονται με έδρα χώρες τρίτου κόσμου. Φυσικά οποιος επιθυμεί το ρισκάρει με όσους κινδύνους μπορεί να κρύβει μια τέτοια κίνηση πέρα από το να χάσει κάποιος τα χρήματα του. Αυτά τα ολίγα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Brainkill4r είπε

Λυπάμαι που την πάτησες αλλά δεν νομίζω πως δεν έχεις δίκιο,τα περισσότερα μέλη εδω έτσι έχουν activated windows.Και καθαρα εμπειρικά λοιπόν δεν θα είχα θεμα να το προτείνω.Το κατάστημα που σου έβαλα πιο πάνω έχει έδρα ,όχι τριτοκοσμική χώρα αλλά usa και  λειτουργεί ακόμα. Μη τα τσουβαλιασουμε όλα επειδή μας έκατσε μια στραβή. Δηλαδή εσύ προτείνεις να δώσει 115 ευρο για win 11,εκεί θες να καταλήξεις?

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
20 ώρες πριν, niko13 είπε

Λυπάμαι που την πάτησες αλλά δεν νομίζω πως δεν έχεις δίκιο,τα περισσότερα μέλη εδω έτσι έχουν activated windows.Και καθαρα εμπειρικά λοιπόν δεν θα είχα θεμα να το προτείνω.Το κατάστημα που σου έβαλα πιο πάνω έχει έδρα ,όχι τριτοκοσμική χώρα αλλά usa και  λειτουργεί ακόμα. Μη τα τσουβαλιασουμε όλα επειδή μας έκατσε μια στραβή. Δηλαδή εσύ προτείνεις να δώσει 115 ευρο για win 11,εκεί θες να καταλήξεις?

Ανέφερα αναλυτικά τι παίζει στην αγορά ώστε να μην την πατήσει κάποιος , εάν διαβασες προσεκτικά αναφέρω ότι εναλλακτικά  μπορεί κάποιος να  αγοράσει άδεια win 7 και να κάνει το upgrade από φυσικά καταστήματα που πωλούν τις άδειες σε ευτελιστικη τιμή λόγω ότι πωλούν  ανακατασκευασμένα 

Τώρα όσον αφορά αυτό που λες ότι τα περισσότερα μέλη εδώ έχουν activated windows με 1-4 ευρώ από τέτοιου είδους "καταστήματα" θα ήταν καλό να το βάλουμε σε ψηφοφορία γιατί πολύ αμφιβάλλω 😂

Στις 14/3/2023 στις 9:27 ΠΜ, andreas1gr είπε

Αγόρασε ένα κλειδί με 1 ευρώ και 51 λεπτά και θα είσαι μια χαρά (εφόσον το μηχάνημα είναι καθαρά για οικιακή χρήση)…

image.png.9406c218c5e358468436bb099f4a965a.png

Για να αναφέρεις τις μαγικές λεξουλες "  οικιακή χρήση " σημαίνει ότι  κυλισε  ο dangerous και βρήκε το παπάκι ; 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Brainkill4r είπε

Ανέφερα αναλυτικά τι παίζει στην αγορά ώστε να μην την πατήσει κάποιος , εάν διαβασες προσεκτικά αναφέρω ότι εναλλακτικά  μπορεί κάποιος να  αγοράσει άδεια win 7 και να κάνει το upgrade από φυσικά καταστήματα που πωλούν τις άδειες σε ευτελιστικη τιμή λόγω ότι πωλούν  ανακατασκευασμένα 

Τώρα όσον αφορά αυτό που λες ότι τα περισσότερα μέλη εδώ έχουν activated windows με 1-4 ευρώ από τέτοιου είδους "καταστήματα" θα ήταν καλό να το βάλουμε σε ψηφοφορία γιατί πολύ αμφιβάλλω 😂

Για να αναφέρεις τις μαγικές λεξουλες "  οικιακή χρήση " σημαίνει ότι  κυλισε  ο dangerous και βρήκε το παπάκι ; 🤣

Δεν σημαίνει τίποτα παρά το ότι σε καποιους χώρους εργασίας είναι υποχρεωτικο σε περίπτωση ελέγχου, να έχεις γνήσια αγοράσμενα από κατάστημα windows.Σαν μίνι γκάλοπ που θες ,ηδη εδώ 3 άνθρωποι από όσους γράψαμε έχουν windows από κλειδαδικο και εσύ είσαι ο μόνος που λέει το αντίθετο.Δεκτη κάθε γνωμη.Πες όμως καθαρά τι προτείνεις ,να αγοράσει δηλαδή ο άνθρωπος είτε γνήσια με 115 ευρο ,είτε μια άδεια από win 7 και να τα κάνει upgrade και τελος.Το ειρωνικό ύφος δεν βοηθάει πουθενα.Καλο βράδυ να έχεις.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, niko13 είπε

Δεν σημαίνει τίποτα παρά το ότι σε καποιους χώρους εργασίας είναι υποχρεωτικο σε περίπτωση ελέγχου, να έχεις γνήσια αγοράσμενα από κατάστημα windows.Σαν μίνι γκάλοπ που θες ,ηδη εδώ 3 άνθρωποι από όσους γράψαμε έχουν windows από κλειδαδικο και εσύ είσαι ο μόνος που λέει το αντίθετο.Δεκτη κάθε γνωμη.Πες όμως καθαρά τι προτείνεις ,να αγοράσει δηλαδή ο άνθρωπος είτε γνήσια με 115 ευρο ,είτε μια άδεια από win 7 και να τα κάνει upgrade και τελος.Το ειρωνικό ύφος δεν βοηθάει πουθενά.Καλο βράδυ να έχεις.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο αγαπητέ παρά μόνο αυτά που ήδη ανέφερα για food for thought , τώρα οποιος κατάλαβε , κατάλαβε no offence!  αλλά το γκαλοπ θα είχε ενδιαφέρον 😁 καλό βράδυ και σε εσένα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...