Raikiri Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Συσκευή Redmi 11s. Στο συγκεκριμένο με ένα πρόσφατο update μου πέταξε nvdata is corrupted με αποτέλεσμα να μπουτάρει συνέχεια σε recovery. O bootloader είναι κλειδωμένος, αλλα μπορώ να μπω σε fastboot. Το miflash tool δυστυχώς δεν με αφήνει να φλασάρω μιας και είναι locked το τηλέφωνο. Εγκαθιστώντας MTK, προσπάθησα να κάνω unlock( δεν έχω ασχοληθεί με Mi account οπότε δεν με αφήνει το mi unlock) με την εντολή python mtk da seccfg unlock αλλα με βγάζει σε "DA_handler - [LIB]: ←[31mError getting the partition table.←[0m". Eχω κάνει unlock authorization μέσω mtk meta utility μήπως μπορέσω να ξαναφλασάρω την global και φύγει το corruption αλλα μου πετάει Error BROM ERROR 0xC0060005 το v5 και Brom send auth error 0Χ7009 το V6. (βάζοντας το scatter του rom και το auth.05 file και επιλέγοντας download mode ξετικαρισμένο το preloader) Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί απο την δικιά μου την πλευρά? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από Raikiri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα