Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα δέμα για Γλασκώβη με σνακς και μικροπράγματα, γύρω στα 5-6 κιλά. Ποια μεταφορική θα μου βγει φθηνότερη και χωρίς να φοβάμαι μην πάθει τίποτα το δέμα; Έχω κοιτάξει τους τιμοκαταλόγους ονλαιν αλλά απ' όσο κατάλαβα δεν ισχύουν γιατί σήμερα που ρώτησα στα ΕΛΤΑ courier από 50-60 που έβλεπα εγώ μου είπαν γύρω στα 80+ και εκεί που το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν Ζώνη 2 ή 3, τώρα είναι Ζώνη 7. Δεν έχω ξαναστείλει δέμα στο εξωτερικό και έχω χαθεί, προσπαθώντας να μην δώσω ένα νεφρό για 5 κιλά πακέτο. Help. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VegMaster είπε

Έχω ένα δέμα για Γλασκώβη με σνακς και μικροπράγματα, γύρω στα 5-6 κιλά. Ποια μεταφορική θα μου βγει φθηνότερη και χωρίς να φοβάμαι μην πάθει τίποτα το δέμα; Έχω κοιτάξει τους τιμοκαταλόγους ονλαιν αλλά απ' όσο κατάλαβα δεν ισχύουν γιατί σήμερα που ρώτησα στα ΕΛΤΑ courier από 50-60 που έβλεπα εγώ μου είπαν γύρω στα 80+ και εκεί που το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν Ζώνη 2 ή 3, τώρα είναι Ζώνη 7. Δεν έχω ξαναστείλει δέμα στο εξωτερικό και έχω χαθεί, προσπαθώντας να μην δώσω ένα νεφρό για 5 κιλά πακέτο. Help. 

https://www.google.com/search?q=μεταφορικη+για+ηνωμενο+βασιλειο&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=μεταφορικες+για+ηνω&aqs=chrome.2.69i57j0i13i30j0i22i30.5789j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

μην περιμενεις να είναι και πολύ φτηνό.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να στείλεις να ξες ότι ο παραλήπτης θα πληρώσει τελωνείο. Είναι εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης το Ηνωμένο βασίλειο και αποστολές από Ευρώπη περνούν τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παραλάβει δέμα αντίστοιχο από Αγγλία μέσω Σπουργίτης Μεταφορική, και έμεινα ευχαριστημένος.

Ήρθε στην ώρα του, 0 τελωνείο αν δεν είναι εμπορική συναλλαγή (έρχονται μέσω Β. Ιρλανδίας που έχει ειδικό καθεστώς αν κατάλαβα καλά), κόστος ήταν κάπου στα 55-60 αν θυμάμαι.

https://spourgitis.gr/metafora/

Έχει εδώ υπολογιστή κόστους και μπορείς να τους στείλεις mail για λεπτομέρειες σχετικά με διαστάσεις και επιβεβαίωση τιμής.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 8/3/2023 στις 12:20 ΠΜ, June είπε

Έχω παραλάβει δέμα αντίστοιχο από Αγγλία μέσω Σπουργίτης Μεταφορική, και έμεινα ευχαριστημένος.

Ήρθε στην ώρα του, 0 τελωνείο αν δεν είναι εμπορική συναλλαγή (έρχονται μέσω Β. Ιρλανδίας που έχει ειδικό καθεστώς αν κατάλαβα καλά), κόστος ήταν κάπου στα 55-60 αν θυμάμαι.

https://spourgitis.gr/metafora/

Έχει εδώ υπολογιστή κόστους και μπορείς να τους στείλεις mail για λεπτομέρειες σχετικά με διαστάσεις και επιβεβαίωση τιμής.

Καλησπέρα, απαντάω μετά από ενάμιση μήνα για να πω ένα ευχαριστώ γιατί με έσωσες με την Σπουργίτης Μεταφορική. Ο φίλος μου έλαβε το δέμα την Τρίτη, συνολικά γύρω στις 10 μέρες πήρε νομίζω, 0 τελωνείο, όλα έφτασαν μια χαρά και οι τιμές πολύ καλύτερες απ' ότι άλλο είχα βρει. Θα κάνουμε και το αντίστροφο τώρα, από Σκωτία για Ελλάδα. Και πάλι ευχαριστώ!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...