Gunix Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας. Είχα δανιστή από έναν φίλο μου το iPhone 8s και πάρατηρησα ότι όπως μιλούσα στο κινητό, είχα παράλληλα πρόσβαση στο chrome μου ερχόντουσαν μηνύματα από το FB δηλαδή το 4G ήταν ενεργό. Στο Xiaomi Mi 10T Pro 5G μου, όταν μιλάω κλείνει το mobile data. Πως μπορώ να το κάνω αυτό ίδιο με το iPhone; Δηλαδή να μιλάω στο τηλέφωνο και παράλληλα να είναι ενεργό το Mobile Data.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Και εγω οταν μιλαω εχω ιντερνετ μια χαρα, δεν εχω κανει καμια περαπανω ρύθμιση στο realme
koutsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 46 λεπτά πριν, Gunix είπε Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας. Είχα δανιστή από έναν φίλο μου το iPhone 8s και πάρατηρησα ότι όπως μιλούσα στο κινητό, είχα παράλληλα πρόσβαση στο chrome μου ερχόντουσαν μηνύματα από το FB δηλαδή το 4G ήταν ενεργό. Στο Xiaomi Mi 10T Pro 5G μου, όταν μιλάω κλείνει το mobile data. Πως μπορώ να το κάνω αυτό ίδιο με το iPhone; Δηλαδή να μιλάω στο τηλέφωνο και παράλληλα να είναι ενεργό το Mobile Data. πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το volte. Δες τις ρυθμίσεις δυκτίου. 1
Gunix Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Okay. Θα το δοκιμάσω και θα ενημέρωσω. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα