Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας. Το σπίτι στο οποίο μένω βρίσκεται στον 2 οροφο εκεί έχω Ίντερνετ με οπτική ίνα. Μιας που έρχεται καλοκαίρι θέλω να μπορώ να πιάνω WiFi σε ένα σπίτι στο ισόγειο που δεν κατοικείται ώστε να έχει δικό του τηλέφωνο και Ίντερνετ και στην αυλή. Τώρα χρησιμοποιώ ένα repeater tp link TL-WA855RE. Στο ισόγειο διαμέρισμα στα καλά του "πιάνω" περιπου 25-29 mbps. Υπάρχει κάτι οικονομικό που να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 07/03/2023 at 17:21, marmagia said:

Καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας. Το σπίτι στο οποίο μένω βρίσκεται στον 2 οροφο εκεί έχω Ίντερνετ με οπτική ίνα. Μιας που έρχεται καλοκαίρι θέλω να μπορώ να πιάνω WiFi σε ένα σπίτι στο ισόγειο που δεν κατοικείται ώστε να έχει δικό του τηλέφωνο και Ίντερνετ και στην αυλή. Τώρα χρησιμοποιώ ένα repeater tp link TL-WA855RE. Στο ισόγειο διαμέρισμα στα καλά του "πιάνω" περιπου 25-29 mbps. Υπάρχει κάτι οικονομικό που να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις; 

α.καλωδιο.β.θες dual band repeater και dual band modem router που λογικα το εχεις.το repeater ομως δεν ειναι dual band. θες κατι σαν το tp link 305 re

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...