Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. 

Προσωπικά έχω πάρει vesa mount για το monitor, η οποία κουμπώνει στο γραφείο οπότε και η οθόνη κάθεται στον αέρα. Από κάτω επομένως υπάρχει χώρος όπου κι έχω το laptop. Απλά στο αναφέρω. Ωραία η βάση, αλλά όταν ψαχνόμουνα κάτι δεν μου κολλούσε και τελικά κατέφυγα στη λύση που αναφέρω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mistr4l είπε

Καλημέρα. 

Προσωπικά έχω πάρει vesa mount για το monitor, η οποία κουμπώνει στο γραφείο οπότε και η οθόνη κάθεται στον αέρα. Από κάτω επομένως υπάρχει χώρος όπου κι έχω το laptop. Απλά στο αναφέρω. Ωραία η βάση, αλλά όταν ψαχνόμουνα κάτι δεν μου κολλούσε και τελικά κατέφυγα στη λύση που αναφέρω. 

Αν θέλεις, μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Ugreen LP258 που πρότεινε ο φίλος #tsoukalasKaminia νομίζω πως είναι μια χαρά, φθηνό κ φαίνεται κ αξιόπιστο... μακάρι να υπήρχε κ σε space gray!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, zoranb είπε

Αν θέλεις, μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτό;

Η οθόνη του λαπτοπ είναι ελαφρώς σηκωμένη (τόσο ώστε να μην ανάβει) για να έχω και ωραίο ήχο. Το monitor έχει ηχεία αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτα. Έχω και εξωτερικά μονιτορς βέβαια όταν θέλω να ακούστω "σωστά"

Επεξ/σία από mistr4l
  • Like 1
Δημοσ.

Ήταν μονωτικό - αφρολέξ, το οποίο είχε κάποια χαλάσματα και το έκρυψα με το μονωτικό για τον ήχο. Το οποίο όμως χρειαζόταν ούτως ή άλλως γιατί ασχολούμαι και με την μουσική, οπότε... :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

και αφού λες πως έχεις ηχεία γιατί έχεις ανοικτό το mbp?

Γιατί συνήθως ακούω από το λαπτοπ όταν δεν θέλω ένταση ή ευκρίνεια. Τα monitor είναι στουντιακά, τα χρησιμοποιώ σε σχετικά μεγαλύτερη ένταση και συνεπώς στον ελεύθερο χρόνο που ακούω / παίζω μουσική. Άλλο... πες... εδώ είμαστε να λύσουμε απορίες :) 

Δημοσ.

Eάν κάποιος έχει μόνο ένα laptop, σε ένα stand που έχει δύο θέσεις, με τί θα μπορούσε να γεμίσει κανείς την δεύτερη θέση;

Screenshot 2023-03-12 at 01.17.31.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...