mistr4l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλημέρα. Προσωπικά έχω πάρει vesa mount για το monitor, η οποία κουμπώνει στο γραφείο οπότε και η οθόνη κάθεται στον αέρα. Από κάτω επομένως υπάρχει χώρος όπου κι έχω το laptop. Απλά στο αναφέρω. Ωραία η βάση, αλλά όταν ψαχνόμουνα κάτι δεν μου κολλούσε και τελικά κατέφυγα στη λύση που αναφέρω. 1
marmagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 2 hours ago, iYannis said: Μονόδρομος Το χρησιμοποιώ χρόνια όντως άψογο
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, mistr4l είπε Καλημέρα. Προσωπικά έχω πάρει vesa mount για το monitor, η οποία κουμπώνει στο γραφείο οπότε και η οθόνη κάθεται στον αέρα. Από κάτω επομένως υπάρχει χώρος όπου κι έχω το laptop. Απλά στο αναφέρω. Ωραία η βάση, αλλά όταν ψαχνόμουνα κάτι δεν μου κολλούσε και τελικά κατέφυγα στη λύση που αναφέρω. Αν θέλεις, μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτό;
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) To Ugreen LP258 που πρότεινε ο φίλος #tsoukalasKaminia νομίζω πως είναι μια χαρά, φθηνό κ φαίνεται κ αξιόπιστο... μακάρι να υπήρχε κ σε space gray! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από zoranb
mistr4l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, zoranb είπε Αν θέλεις, μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτό; Η οθόνη του λαπτοπ είναι ελαφρώς σηκωμένη (τόσο ώστε να μην ανάβει) για να έχω και ωραίο ήχο. Το monitor έχει ηχεία αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτα. Έχω και εξωτερικά μονιτορς βέβαια όταν θέλω να ακούστω "σωστά" Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από mistr4l 1
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Πίσω από την οθόνη που είναι σαν αβγουλιέρες, έχεις βάλει κάτι για τον ήχο;
mistr4l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ήταν μονωτικό - αφρολέξ, το οποίο είχε κάποια χαλάσματα και το έκρυψα με το μονωτικό για τον ήχο. Το οποίο όμως χρειαζόταν ούτως ή άλλως γιατί ασχολούμαι και με την μουσική, οπότε...
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 και αφού λες πως έχεις ηχεία γιατί έχεις ανοικτό το mbp?
mistr4l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, zoranb είπε και αφού λες πως έχεις ηχεία γιατί έχεις ανοικτό το mbp? Γιατί συνήθως ακούω από το λαπτοπ όταν δεν θέλω ένταση ή ευκρίνεια. Τα monitor είναι στουντιακά, τα χρησιμοποιώ σε σχετικά μεγαλύτερη ένταση και συνεπώς στον ελεύθερο χρόνο που ακούω / παίζω μουσική. Άλλο... πες... εδώ είμαστε να λύσουμε απορίες
zoranb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Eάν κάποιος έχει μόνο ένα laptop, σε ένα stand που έχει δύο θέσεις, με τί θα μπορούσε να γεμίσει κανείς την δεύτερη θέση;
Dinosphere Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Στις 7/3/2023 στις 5:00 ΜΜ, zoranb είπε Ψάχνω για ένα stand για το mac book pro... έχετε δεί τίποτα αξιόλογο όπως αυτό της φωτογραφίας; Mac Book Pro Base - Medium.mov
zoranb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 #Dinosphere μόνος σου την έχεις φτιάξει αυτήν την κατασκευή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα