Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε

Εννοώ θες να το έχεις κλειστό και σε σύνδεση με οθόνη;

Ναι, να λειτουργεί σαν desktop υπολογιστής!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ναι, να λειτουργεί σαν desktop υπολογιστής!

Αυτό είναι πάμφτηνο, αξιόπιστο και το έχω χρόνια.

Ugreen LP258 Βάση για Laptop Ασημί | Skroutz.gr

Καλή επιλογή επίσης η παρακάτω αλλά δεν ξέρω εαν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όλα τα περιφερειακά μου satechi είναι btw αλλά σε βάση το θεώρησα χάσιμο χρημάτων.

Satechi Universal Vertical Aluminum Βάση για Laptop έως 17.3" Jet Black | Skroutz.gr

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zoranb είπε

Τα φθηνά σε τι μπορεί να προβληματίσουν;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση σε τίποτα. Ο καθένας λέει ότι θέλει, Δημοκρατία έχουμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/3/2023 στις 5:07 ΜΜ, tsoukalasKaminia είπε

Αυτό είναι πάμφτηνο, αξιόπιστο και το έχω χρόνια.

Ugreen LP258 Βάση για Laptop Ασημί | Skroutz.gr

Καλή επιλογή επίσης η παρακάτω αλλά δεν ξέρω εαν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όλα τα περιφερειακά μου satechi είναι btw αλλά σε βάση το θεώρησα χάσιμο χρημάτων.

Satechi Universal Vertical Aluminum Βάση για Laptop έως 17.3" Jet Black | Skroutz.gr

Ειναι ακριβη η Satechi στα stand κ γενικά στα αξεσουαρ και σαν brand B) παντως έχουν βγει πολύ ποιοτικα στα περισσότερα που βγαζει mouse,keyboard, hub, stand κλπ

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, iYannis είπε

μόνο αν το χρησιμοποιείς σαν δεύτερη οθόνη. αλλιώς πιάνει αχρείαστο χώρο πάνω στο γραφείο σου. στην δική μου περίπτωση δεν βολεύει.

*εγώ έχω πάρει αυτό και έχω προσαρμόσει το 16άρι που έχω (έκοψα λίγο την σιλικόνη που έχει στην βάση για να χωρέσει, ενώ σε 13άρι ή 15άρι δεν υπάρχει πρόβλημα):
https://www.skroutz.gr/s/10649142/Rain-Design-mTower-Βάση-για-Laptop-έως-15-6-Space-Gray.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...