poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 45 minutes ago, ICE-T said: 4,5 χρόνια μια χαρά ήταν απλά σαν chipset νομίζω είναι πολύ ανώτερο το 7530ΑΧ για το WiFi δεν με ενδιαφέρει το έχω κλειστό και έχω ρούτερ από πίσω που κάνει την διαχείριση με q.o.s στις συσκευές και γλυτώνεις και από το bufferbload, χωρίς διπλό nat. τα ax ειναι και αρκετα πιο νεα μοντελα απο τα 7590 και 7530.το καλο ειναι οτι απο cli μπορεις να πειραξεις και το snr. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, poulinos είπε τα ax ειναι και αρκετα πιο νεα μοντελα απο τα 7590 και 7530.το καλο ειναι οτι απο cli μπορεις να πειραξεις και το snr. δεν το γνωριζα να σου πω την αληθεια γιατι οτι εχει broadcom chip ειναι λιγο δυσκολο να το πειραξεις,ευχαριστουμε για την πληροφορια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 On 13/04/2023 at 16:02, ICE-T said: δεν το γνωριζα να σου πω την αληθεια γιατι οτι εχει broadcom chip ειναι λιγο δυσκολο να το πειραξεις,ευχαριστουμε για την πληροφορια . δεν το εχω δοκιμασει.σε καποια fritz εχει μεσα απο το Interface να πειραξεις τον δεικτη για performance vs stability που οσο θυμαμαι ειναι στο Performance αλλα πολυ εχουν πειραξει το snr μεσα απο το cli interface.δεν ξερω αν παιζει σε ολα τα μοντελα. τυχαιο θεμα. https://www.adslgr.com/forum/threads/1001513-Οδηγός-για-snr-tweak-σε-fritz!box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, poulinos είπε δεν το εχω δοκιμασει.σε καποια fritz εχει μεσα απο το Interface να πειραξεις τον δεικτη για performance vs stability που οσο θυμαμαι ειναι στο Performance αλλα πολυ εχουν πειραξει το snr μεσα απο το cli interface.δεν ξερω αν παιζει σε ολα τα μοντελα. τυχαιο θεμα. https://www.adslgr.com/forum/threads/1001513-Οδηγός-για-snr-tweak-σε-fritz!box δεν ισχυει για το 7530AX ,αυτο το interface δεν υπαρχει,στο 7590 υπαρχει κανονικα,Χρηστος Ανεστη Χρονια Πολλα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 2 hours ago, ICE-T said: δεν ισχυει για το 7530AX ,αυτο το interface δεν υπαρχει,στο 7590 υπαρχει κανονικα,Χρηστος Ανεστη Χρονια Πολλα . τοτε μονο απο το cli interface μπορεις να δοκιμασεις.χρονια πολλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα