nickGR2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Εγινε και ο ελεγχος απο τεχνικο οτε και vodafone στο dslam και δεν βρηκαν τπτ,τωρα σκεφτονται να μου αλαξουν πορτα στο dslam γτ απο οτι μου ειπαν βρηκαν 50 αποσυνδεσεις σε 5 μερες.Υπαρχει και μια περιπτωση μου λεει να ειναι και απο παρεμβολη απο ρευμα γτ αλλαξαν μεν το καλωδιο το εναεριο που ηταν διπλα σε παροχη δεη αλλα δεν το αλλαξαν μερος......
comfuzio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 4:45 ΜΜ, nickGR2020 είπε Εγινε και ο ελεγχος απο τεχνικο οτε και vodafone στο dslam και δεν βρηκαν τπτ,τωρα σκεφτονται να μου αλαξουν πορτα στο dslam γτ απο οτι μου ειπαν βρηκαν 50 αποσυνδεσεις σε 5 μερες.Υπαρχει και μια περιπτωση μου λεει να ειναι και απο παρεμβολη απο ρευμα γτ αλλαξαν μεν το καλωδιο το εναεριο που ηταν διπλα σε παροχη δεη αλλα δεν το αλλαξαν μερος...... Λίγο υπομονή τότε με την αλλαγή πόρτας. Από όσο θυμάμαι και γω όταν ήμουν στο 2nd της VF, το δίναμε σε ξεχωριστό τμήμα που έκανε αυτήν την δουλειά και μετά την αλλαγή της πόρτας θέλει και αλλαγή από το διαχειριστικό τους για να παίξουν και όλες οι υπηρεσίες. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έφυγα εγώ από εκεί αλλά θα σου έλεγα ότι μπορεί να πάει ως τέλος της βδομάδας αυτής για το 100% να γίνει. Θα γίνει η αλλαγή λογικά ως Τετάρτη αλλά θα το κρατήσουν για παρακολούθηση ως Παρασκευή. Ελπίζω να στο λύσουν γιατί είναι ότι χειρότερο μετά να μην έχεις ως τεχνικός εργαλεία να βοηθήσεις. Εμένα μου την έδινε αφάνταστα να δίνω Χ.Ε. (Χωρίς Επίλυση) σε πελάτες γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν πας σε άλλο πάροχο ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλάζει router, αλλάζει dslam αλλά όλα τα άλλα μένουν ίδια
nickGR2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 7:42 ΠΜ, comfuzio είπε Λίγο υπομονή τότε με την αλλαγή πόρτας. Από όσο θυμάμαι και γω όταν ήμουν στο 2nd της VF, το δίναμε σε ξεχωριστό τμήμα που έκανε αυτήν την δουλειά και μετά την αλλαγή της πόρτας θέλει και αλλαγή από το διαχειριστικό τους για να παίξουν και όλες οι υπηρεσίες. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έφυγα εγώ από εκεί αλλά θα σου έλεγα ότι μπορεί να πάει ως τέλος της βδομάδας αυτής για το 100% να γίνει. Θα γίνει η αλλαγή λογικά ως Τετάρτη αλλά θα το κρατήσουν για παρακολούθηση ως Παρασκευή. Ελπίζω να στο λύσουν γιατί είναι ότι χειρότερο μετά να μην έχεις ως τεχνικός εργαλεία να βοηθήσεις. Εμένα μου την έδινε αφάνταστα να δίνω Χ.Ε. (Χωρίς Επίλυση) σε πελάτες γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν πας σε άλλο πάροχο ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλάζει router, αλλάζει dslam αλλά όλα τα άλλα μένουν ίδια Τελικα αποφασισαν πρωτα να μου αλλαξουν ζευγος απο τον οτε χθες πριν γινει η αλλαγη πορτας,λιγοτερες αποσυνδεσεις αλλα παλι υπαρχουν.....οποτε τωρα περιμενω 2 με 3 εργασιμες για να γινει η αλλαγη πορτας και απο οτι μου ειπαν πρεπει να γινουν και ελεγχοι οποτε πιστευω κανα 5ημερο σιγουρα και βλεπουμε και παλι...
comfuzio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, nickGR2020 είπε Τελικα αποφασισαν πρωτα να μου αλλαξουν ζευγος απο τον οτε χθες πριν γινει η αλλαγη πορτας,λιγοτερες αποσυνδεσεις αλλα παλι υπαρχουν.....οποτε τωρα περιμενω 2 με 3 εργασιμες για να γινει η αλλαγη πορτας και απο οτι μου ειπαν πρεπει να γινουν και ελεγχοι οποτε πιστευω κανα 5ημερο σιγουρα και βλεπουμε και παλι... Υπομονή ... Να δεις τώρα που άλλαξαν πάλι κάποια πράγματα στο 2nd θα σε καλούν και θα ζητάνε Α.Τ. και ΑΦΜ πέραν του Επωνύμου. Περιμένω να ανέβουν οι χρόνοι διαχείρισης και τα παράπονα του κόσμου
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 On 28/03/2023 at 14:03, comfuzio said: Υπομονή ... Να δεις τώρα που άλλαξαν πάλι κάποια πράγματα στο 2nd θα σε καλούν και θα ζητάνε Α.Τ. και ΑΦΜ πέραν του Επωνύμου. Περιμένω να ανέβουν οι χρόνοι διαχείρισης και τα παράπονα του κόσμου ta support εχουν γινει χαλια.σε chat support δεν χρειαζεται να πω σε ποιον παροχο παιζει να περιμενα 2 ωρες plus. On 23/03/2023 at 11:31, nickGR2020 said: το θεμα ειναι οτι στο ιδιο σπιτι εχουμε 2 γραμμες,η μια εχει καπου στα 16 με 18 mbps και αυτη 12 για καποιο λογο,τα σφαλματα τα ειδε μεσω ελεγχου που εκανε οταν πηρα τηλεφωνο λογικα εκτως ρουτερ γτ μου ζητησε να βγαλω το καλωδιο,vdsl δεν υπαρχει ουτε τιποτα καλυτερο εδω...το μονο vdsl που δινει ειναι ο οτε εδω αλλα ειναι μαπα γτ ειναι vdsl και οσο παρεις(ειχα και μεγιστα ειχα 28 με 30 απο 50 οποτε δεν αξιζε τα χρηματα).το θεμα εδω ειναι οτι δεν υπαρχουν καμπινες και περνουν ολοι απο ακ,να φανταστεις εγω ειμαι vodafone 1500 μετρα απο κεντρο απο οτι εδειξε το μηχανημα του τεχνικου και περνω απο καμπινα της wind,ενα χαος και το καλυτερο ειναι οτι η καμπινα της wind ειναι διπλα στο ακ οποτε ποιο το νοημα δεν ξερω χαχαχαχα αυτη η διαφορα μπορει να ειναι για πολλους λογους.μπορει η εσωτερικη καλωδιωση σας,μπορει το καλωδιο του οτε δηλαδη το απερχομενο,κεντρικο, μπορει το ζευκτικο μεσα στο αστικο κεντρο μπορει και η πορτα του παροχου. vdsl απο το αστικο κεντρο το ξεχνας αν ηδη παιζεις χαλια. αυτο που λες με την καμπινα εχει λογικη. σε καποια αστικα κεντρα υπαρχει φυσικη συνεγκατασταση δηλαδη ο παροχος ειναι μεσα στο κτιριο του οτε στην αιθουσα παροχων.σε αλλα αστικα κεντρα δεν γινεται αυτο οποτε ο παροχος ειναι σε καμπινα εξω απο το κτιριο του οτε ή σχετικα κοντα On 27/03/2023 at 07:42, comfuzio said: Λίγο υπομονή τότε με την αλλαγή πόρτας. Από όσο θυμάμαι και γω όταν ήμουν στο 2nd της VF, το δίναμε σε ξεχωριστό τμήμα που έκανε αυτήν την δουλειά και μετά την αλλαγή της πόρτας θέλει και αλλαγή από το διαχειριστικό τους για να παίξουν και όλες οι υπηρεσίες. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έφυγα εγώ από εκεί αλλά θα σου έλεγα ότι μπορεί να πάει ως τέλος της βδομάδας αυτής για το 100% να γίνει. Θα γίνει η αλλαγή λογικά ως Τετάρτη αλλά θα το κρατήσουν για παρακολούθηση ως Παρασκευή. Ελπίζω να στο λύσουν γιατί είναι ότι χειρότερο μετά να μην έχεις ως τεχνικός εργαλεία να βοηθήσεις. Εμένα μου την έδινε αφάνταστα να δίνω Χ.Ε. (Χωρίς Επίλυση) σε πελάτες γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν πας σε άλλο πάροχο ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλάζει router, αλλάζει dslam αλλά όλα τα άλλα μένουν ίδια θελει καποιες μερες για να γινει η αλλαγη port διοτι το δινεις στον οτε και σου κανει αυτος την αλλαγη στον κατανεμητη του οτε ωστε να ενωσει τον παλιο σου χαλκο με την νεα πορτα( αλλαγη οριου).και επισης το πληρωνει ο παροχος 8 ευρω.
nickGR2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Εγινε και η αλλαγη πορτας αλλα τιποτα,εχουν ριξει την γραμμη απο 16 mbps στα 10 και παλι τα ιδια κανει,πολλες αποσυνδεσεις αργα το βραδυ και λιγες ενδιαμεσα στην μερα.........με πηρε ο εκπροσωπος και μου ειπε οτι εχουν ελεγξει τα παντα απο ακρο σε ακρο και ειναι μη επιλυσιμο το προβλημα,θα με παρουν λεει απο το λογιστηριο λογικα για να μου κανουν εκπτωση...απιστευτα πραγματα,πληρωνω 24 mbps και εχω συγχρονισμο 11 και απο αυτα ποιανω 8 με 9 + τις αποσυνδεσεις και η cosmote διαφημιζει 1gbps το 2023,επενδυουν τοσο χρημα σε περιοχες που ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ VDSL ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ αντι να στοχευσουν περιοχες που δουλευουν ακομα με χαλκο του ναπολεον και σκατοσυνδεσεις adsl και καφαο που με δυσκολια τα ξεχωριζεις απο διπλανους καδους που επηρεαζονται μεχρι και απο φτερουγισμα πουλιων.Ξερει κανεις εδω αν θα κερδισω κατι με καταγγελια σε ΕΕΤΤ? 1
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 19 hours ago, nickGR2020 said: Εγινε και η αλλαγη πορτας αλλα τιποτα,εχουν ριξει την γραμμη απο 16 mbps στα 10 και παλι τα ιδια κανει,πολλες αποσυνδεσεις αργα το βραδυ και λιγες ενδιαμεσα στην μερα.........με πηρε ο εκπροσωπος και μου ειπε οτι εχουν ελεγξει τα παντα απο ακρο σε ακρο και ειναι μη επιλυσιμο το προβλημα,θα με παρουν λεει απο το λογιστηριο λογικα για να μου κανουν εκπτωση...απιστευτα πραγματα,πληρωνω 24 mbps και εχω συγχρονισμο 11 και απο αυτα ποιανω 8 με 9 + τις αποσυνδεσεις και η cosmote διαφημιζει 1gbps το 2023,επενδυουν τοσο χρημα σε περιοχες που ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ VDSL ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ αντι να στοχευσουν περιοχες που δουλευουν ακομα με χαλκο του ναπολεον και σκατοσυνδεσεις adsl και καφαο που με δυσκολια τα ξεχωριζεις απο διπλανους καδους που επηρεαζονται μεχρι και απο φτερουγισμα πουλιων.Ξερει κανεις εδω αν θα κερδισω κατι με καταγγελια σε ΕΕΤΤ? αν εχει βγει μη επιλυσιμο τοτε δεν νομιζω να καταφερεις πολλα με την ΕΕΤΤ. υπαρχει κατι τελευταιο.ο οτε μπορει να σου αλλαξε απερχομενο αλλα ισως οχι κεντρικο.μια λυση αλλα δεν βγαινει και φτηνη ειναι να ζητησεις νεα γραμμη σε αλλο παροχο ωστε να σου δωθει νεος χαλκος νεο οριο νεο ζευκτικο οποτε να μην εχει σχεση με το παλιο. αλλα πρεπει να ζητησεις ανενεργο βροχο .και αφου παιξει η νεα γραμμη να καταργησεις την παλια.το νουμερο μπορεις να το κρατησεις.
nickGR2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 5/4/2023 στις 12:15 ΜΜ, poulinos είπε αν εχει βγει μη επιλυσιμο τοτε δεν νομιζω να καταφερεις πολλα με την ΕΕΤΤ. υπαρχει κατι τελευταιο.ο οτε μπορει να σου αλλαξε απερχομενο αλλα ισως οχι κεντρικο.μια λυση αλλα δεν βγαινει και φτηνη ειναι να ζητησεις νεα γραμμη σε αλλο παροχο ωστε να σου δωθει νεος χαλκος νεο οριο νεο ζευκτικο οποτε να μην εχει σχεση με το παλιο. αλλα πρεπει να ζητησεις ανενεργο βροχο .και αφου παιξει η νεα γραμμη να καταργησεις την παλια.το νουμερο μπορεις να το κρατησεις. Μου ειπαν οτι μπορω να φυγω η να κατσω με 17 ευρω μεχρι το τελος του συμβολαιου.....απο τη μια αν παω στον οτε να πληρωνω 50αρα vdsl απο το κεντρο 1505 μετρα που λογικα θα ποιανω 25 με 30 και θα πληρωνω 2πλασια και τιμη.δεν ξερω μπορει να κατσω μπας και κανει καμια αναβαθμιση ο οτε μεχρι τοτε μπας και αξιζουν τα παραπανω λευτα που θα δοσω.εντομεταξυ εχω βαλει πανω στην γραμμη τωρα ενα h268q και μεχρι τωρα δεν εχει κανει αποσυνδεση και η γραμμη πηγε παλι 15 mbps,τι να πω να μου εστειλαν 3 router h300s και να ηταν ελατωματικη παρτιδα?η απλα δεν καθοταν καλα στην γραμμη δεν ξερω θα δειξει.
ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) καταγγελια κανε αλλα δεν πληρωνουν κανενα προστιμο ,επιβαλουν και καλα καποια προστιμα και δεν πληρωνονται ποτε, προισταμενοι παιρνουν μπονους απο ανωθεν οταν κανουν οικονομια στην συντηριση καλωδιων,εργασιων κτλ,ναι υπαρχουν λιγοι τεχνικοι συνηθως ειναι σε μεγαλη ηλικια που θελουν να κανουν την δουλεια τους αλλα το συστημα μεσα τους εξαφανιζει .15 εχω κανει καταγγελιες στην ΕΕΤ στην cosmote και τους εκλασαν μια μαντρα .εχτες τους εκανα αλλη μια εδω και μια εβδομαδα ειχε πεσει 15mbs η ταχυτητα με πολλες αποσυνδεσεις και ειχαν καει τα boxes στην κολωνα και ειχαν τι τρελη ιδεα να με αποσυνδεσουν απο εκει και με ζευγαρωμα να με συνδεσουν 60 μετρα παρακατω εναερια αντι του υπογειου καλωδιου😁,μαλλον πιστευαν οτι δεν θα το ανακαλυπτε κανεις . Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από ICE-T 1
nickGR2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Απο οτι φενεται τα h300s ηταν το προβλημα,η γραμμη δεν εχει ουτε μια αποσυνδεση και ανεβηκε και η ταχυτητα με το h268q. 3 διαφορετικα h300s : 10 με 15 αποσυνδεσεις τη μερα σε 12 snr και 12ρι προφιλ με ταχυτητα 10 mbps 1 παλιο h268q : 0 αποσυνδεσεις με 6 snr και 24ρι προφιλ 15 με 16 mbps 50 crc 24ωρο 1
ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickGR2020 είπε Απο οτι φενεται τα h300s ηταν το προβλημα,η γραμμη δεν εχει ουτε μια αποσυνδεση και ανεβηκε και η ταχυτητα με το h268q. 3 διαφορετικα h300s : 10 με 15 αποσυνδεσεις τη μερα σε 12 snr και 12ρι προφιλ με ταχυτητα 10 mbps 1 παλιο h268q : 0 αποσυνδεσεις με 6 snr και 24ρι προφιλ 15 με 16 mbps 50 crc 24ωρο μπορεί το chipset του h300s να μην συνεργάζεται καλά με την κάρτα του παρόχου , γίνονται και αυτά.εγω είχα πρίν χρόνια σε 50αρα ένα Netgear D7000 με Broadcom Chip και με κεραυνούς να πέφτουν δεν έριχνε την γραμμή,από τότε που περάσαμε σε VoIP έχω πάει σε avm 7590 που με αποχαιρέτησε ύστερα από 4 χρόνια και περιμένω το 7530ΑΧ που έχει Broadcom Chip που υποτίθεται ότι συνεργάζεται καλά με Broadcom καμπίνα αλλά κρατάω μια πισινή γιατί αν η όδευση του διχτυού είναι ταναπου και την καμπίνα να έχεις μέσα στο σπίτι δεν σώζεται.Με λίγα λόγια αν το μόντεμ δεν έχει αντοχή σε EMI ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο καληνύχτα. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από ICE-T 1
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 On 06/04/2023 at 13:17, nickGR2020 said: Μου ειπαν οτι μπορω να φυγω η να κατσω με 17 ευρω μεχρι το τελος του συμβολαιου.....απο τη μια αν παω στον οτε να πληρωνω 50αρα vdsl απο το κεντρο 1505 μετρα που λογικα θα ποιανω 25 με 30 και θα πληρωνω 2πλασια και τιμη.δεν ξερω μπορει να κατσω μπας και κανει καμια αναβαθμιση ο οτε μεχρι τοτε μπας και αξιζουν τα παραπανω λευτα που θα δοσω.εντομεταξυ εχω βαλει πανω στην γραμμη τωρα ενα h268q και μεχρι τωρα δεν εχει κανει αποσυνδεση και η γραμμη πηγε παλι 15 mbps,τι να πω να μου εστειλαν 3 router h300s και να ηταν ελατωματικη παρτιδα?η απλα δεν καθοταν καλα στην γραμμη δεν ξερω θα δειξει. καποια router παιζουν πιο σταθερα εστω και με μικροτερο sync σε χαλια γραμμες.πχ τα linksys στο adsl εδιναν καλο sync αλλα σε αποσυνδεσεις ηταν αστα να πανε ενω τα technicolor/thomson συγχρονιζαν πιο χαμηλα αλλα ηταν βραχος ακομα και σε χαλια γραμμες. εχει να κανει και με το chipset του καθε router σε συνδυασμο με το chipset του dslam. επισης πχ στα fritz μπορεις ναπειραξεις ρυθμισεις ειτε για να κερδισεις σε ταχυτητα ειτε για να εισαι πιο σταθερος. On 07/04/2023 at 17:28, ICE-T said: μπορεί το chipset του h300s να μην συνεργάζεται καλά με την κάρτα του παρόχου , γίνονται και αυτά.εγω είχα πρίν χρόνια σε 50αρα ένα Netgear D7000 με Broadcom Chip και με κεραυνούς να πέφτουν δεν έριχνε την γραμμή,από τότε που περάσαμε σε VoIP έχω πάει σε avm 7590 που με αποχαιρέτησε ύστερα από 4 χρόνια και περιμένω το 7530ΑΧ που έχει Broadcom Chip που υποτίθεται ότι συνεργάζεται καλά με Broadcom καμπίνα αλλά κρατάω μια πισινή γιατί αν η όδευση του διχτυού είναι ταναπου και την καμπίνα να έχεις μέσα στο σπίτι δεν σώζεται.Με λίγα λόγια αν το μόντεμ δεν έχει αντοχή σε EMI ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο καληνύχτα. μονο το ftth θα μας σωσει 1
ICE-T Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, poulinos είπε καποια router παιζουν πιο σταθερα εστω και με μικροτερο sync σε χαλια γραμμες.πχ τα linksys στο adsl εδιναν καλο sync αλλα σε αποσυνδεσεις ηταν αστα να πανε ενω τα technicolor/thomson συγχρονιζαν πιο χαμηλα αλλα ηταν βραχος ακομα και σε χαλια γραμμες. εχει να κανει και με το chipset του καθε router σε συνδυασμο με το chipset του dslam. επισης πχ στα fritz μπορεις ναπειραξεις ρυθμισεις ειτε για να κερδισεις σε ταχυτητα ειτε για να εισαι πιο σταθερος. μονο το ftth θα μας σωσει Σχετικά με το Fritz που έγραψες επειδή έχω και το 7590 καί το 7530ΑΧ ,το δεύτερο το θεωρώ καλύτερο σε Broadcom καμπίνα(στην δικιά μου περίσταση δουλεύει καλύτερα), ασχέτως αν δεν μπορείς να πειράξεις SNR .
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 12 hours ago, ICE-T said: Σχετικά με το Fritz που έγραψες επειδή έχω και το 7590 καί το 7530ΑΧ ,το δεύτερο το θεωρώ καλύτερο σε Broadcom καμπίνα(στην δικιά μου περίσταση δουλεύει καλύτερα), ασχέτως αν δεν μπορείς να πειράξεις SNR . εφοσον σου καθεται καλυτερα κρατας αυτο.αλλωστε το 7590 δεν ειναι ax και τα παραπανω πραγματα που δινει (S0 interface) δεν ειναι χρησιμο για τους περισσοτερους. 1
ICE-T Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, poulinos είπε εφοσον σου καθεται καλυτερα κρατας αυτο.αλλωστε το 7590 δεν ειναι ax και τα παραπανω πραγματα που δινει (S0 interface) δεν ειναι χρησιμο για τους περισσοτερους. 4,5 χρόνια μια χαρά ήταν απλά σαν chipset νομίζω είναι πολύ ανώτερο το 7530ΑΧ για το WiFi δεν με ενδιαφέρει το έχω κλειστό και έχω ρούτερ από πίσω που κάνει την διαχείριση με q.o.s στις συσκευές και γλυτώνεις και από το bufferbload, χωρίς διπλό nat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα