nickGR2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπερα πριν λιγες μερες ξεκινησα να εχω αποσυνδεσεις ενω δεν ειχα ποτε τοσα χρονια,μπορει να εχω και 10-15 την μερα σε τυχαιες ωρες,οταν λεω αποσυνδεση εννοω σβηστο dsl,internet και κοκκινο τηλεφωνο με πρασινο power.χθες ηρθε τεχνικος της vodafone και μου ειπε οτι βλεπει 1 βολτ στη γραμμη,μετα κατεβαινουμε και στο κουτακι του οτε να μετρησει και εκει μηπως ηταν κατι απο το σπιτι αλλα και εκει το ιδιο,μου λεει θα το δωσω βλαβη στον οτε αλλα θα παρει μερες γτ ο οτε μου λεει δεν ελεγχει τασεις(στην ουσια μου ειπε οτι πρεπει να ξαναερθει και ενω ειναι εδω παλι να παρει ο ιδιος τον οτε απο οτι καταλαβα).Σημερα μου ερχετε sms οτι θα ερθει συνδυαστικο συνεργειο απο vodafone και οτε αυριο,ειχε κανεις καποιο θεμα με ταση?πως το βλεπετε θα βγει ακρη?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Ο οτε ελέγχει τα πάντα στην γραμμη σου, το θεμα ειναι αν σε περίπτωση βλαβης του ζευγαριού σου υπαρχει κάποιο αλλο ελεύθερο να σου δώσουν γιατι επισκευή μην περιμένεις. 1
nickGR2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 θα δειξει αυριο,απο οτι μου ειπε ο τεχνικος της vodafone μπορει απλα να μην κουμποσε καλα στην καμπινα το καλωδιο μου,απο τι αλλο μπορει να ειναι?στην περιοχη μου αυτες τις μερες σκαβουν για το αεριο κιολας υπαρχει περιπτωση να εκαναν κατι?
nickGR2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Τελικα ηρθε συνεργειο του οτε και απο οτι φενεται το καλωδιο του οτε δισταυρονεται εναερια με καλωδιο της δεη(στην ουσια απο οτι ειδα το ενα εχει κανει κοιλια και ακουμπαει πανω στο αλλο)και απο αυτο λενε εχει την ταση η γραμμη,τωρα περιμενω μεχρι μεθαυριο να αλλαξουν κολωνα και καλωδιο απο οτι λενε.ατομικη καλωδιακη βλαβη μου ειπαν οτι ειναι.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 On 07/03/2023 at 16:55, nickGR2020 said: Καλησπερα πριν λιγες μερες ξεκινησα να εχω αποσυνδεσεις ενω δεν ειχα ποτε τοσα χρονια,μπορει να εχω και 10-15 την μερα σε τυχαιες ωρες,οταν λεω αποσυνδεση εννοω σβηστο dsl,internet και κοκκινο τηλεφωνο με πρασινο power.χθες ηρθε τεχνικος της vodafone και μου ειπε οτι βλεπει 1 βολτ στη γραμμη,μετα κατεβαινουμε και στο κουτακι του οτε να μετρησει και εκει μηπως ηταν κατι απο το σπιτι αλλα και εκει το ιδιο,μου λεει θα το δωσω βλαβη στον οτε αλλα θα παρει μερες γτ ο οτε μου λεει δεν ελεγχει τασεις(στην ουσια μου ειπε οτι πρεπει να ξαναερθει και ενω ειναι εδω παλι να παρει ο ιδιος τον οτε απο οτι καταλαβα).Σημερα μου ερχετε sms οτι θα ερθει συνδυαστικο συνεργειο απο vodafone και οτε αυριο,ειχε κανεις καποιο θεμα με ταση?πως το βλεπετε θα βγει ακρη? το ενα volt στην γραμμη οσο θυμαμαι ειναι εντος οριων και δεν δικαιολογει βλαβη.επισης 1 volt εξωτερικη φορτιση συνηθως δεν δημιουργει προβλημα.απλα ενημερωτικα.αλλα εφοσον δεν συγχρονιζεις θα παει βλαβη ετσι και αλλιως.
nickGR2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, poulinos είπε το ενα volt στην γραμμη οσο θυμαμαι ειναι εντος οριων και δεν δικαιολογει βλαβη.επισης 1 volt εξωτερικη φορτιση συνηθως δεν δημιουργει προβλημα.απλα ενημερωτικα.αλλα εφοσον δεν συγχρονιζεις θα παει βλαβη ετσι και αλλιως. Απο οτι μου ειπε ο τεχνικος της vodafone μετα απο τα 0.50 βολτ υπαρχει θεμα,τελικα ηρθαν μου αλλαξαν το εναεριο καλωδιο που διασταυρονοταν με ενα της δεη και ακουμπουσε κιολας και η ταση εξαφανιστηκε αλλα οι αποσυνδεσεις υπαρχουν ακομα,τωρα μου εστειλαν παλι καινουργιο ρουτερ και βλεπουμε.....
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 4 minutes ago, nickGR2020 said: Απο οτι μου ειπε ο τεχνικος της vodafone μετα απο τα 0.50 βολτ υπαρχει θεμα,τελικα ηρθαν μου αλλαξαν το εναεριο καλωδιο που διασταυρονοταν με ενα της δεη και ακουμπουσε κιολας και η ταση εξαφανιστηκε αλλα οι αποσυνδεσεις υπαρχουν ακομα,τωρα μου εστειλαν παλι καινουργιο ρουτερ και βλεπουμε..... οσο θυμαμαι εκτος αν θυμαμαι λαθος το οριο για βλαβη στον οτε ηταν πανω απο 3 volt. γενικως το τι θεωρειται βλαβη για τον οτε ειναι μεγαλη ιστορια.
nickGR2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Χθες ηρθε το νεο ρουτερ 300s,παλι τα ιδια αποσυνδεσεις και πιο πολλες το βραδυ και πολλες μεταξυ 12-3 ξημερωματα,πηρα παλι τηλεφωνο και μου ζητησαν να βγαλω το καλωδιο του dsl να κανουν ελεγχους,τωρα τι εννουν και τι μπορουν να κανουν δεν ξερω,τελοσπαντων μου ειπε βλεπει λαθη στη γραμμη ,δλδ οι αλλοι δεν τα εβλεπαν τοσο καιρο αυτα δεν μπορω να καταλαβω,εμενα παντως μεσα στο ρουτερ δεν βγαζει ερρορς,θα το δει ο οτε μου ειπε και παλι εξωτερικα......κατι που μου εκανε εντυπωση ομως ειναι το οτι το νεο ρουτερ δεν περνει το update μεχρι τωρα που συνηθως το επερνε κατευθειαν οταν αλλαζα ρουτερ.
Andresalonika Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ανέβασε τα στατς της γραμμής μέσα απο το ρούτερ
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 On 16/03/2023 at 15:35, nickGR2020 said: Απο οτι μου ειπε ο τεχνικος της vodafone μετα απο τα 0.50 βολτ υπαρχει θεμα,τελικα ηρθαν μου αλλαξαν το εναεριο καλωδιο που διασταυρονοταν με ενα της δεη και ακουμπουσε κιολας και η ταση εξαφανιστηκε αλλα οι αποσυνδεσεις υπαρχουν ακομα,τωρα μου εστειλαν παλι καινουργιο ρουτερ και βλεπουμε..... και 3 volt μπορει να εχεις και να μην εχεις θεμα... μπορει και θεμα απερχομενου να ειναι εκτος αν ειναι κατι σε σενα. 6 hours ago, nickGR2020 said: Χθες ηρθε το νεο ρουτερ 300s,παλι τα ιδια αποσυνδεσεις και πιο πολλες το βραδυ και πολλες μεταξυ 12-3 ξημερωματα,πηρα παλι τηλεφωνο και μου ζητησαν να βγαλω το καλωδιο του dsl να κανουν ελεγχους,τωρα τι εννουν και τι μπορουν να κανουν δεν ξερω,τελοσπαντων μου ειπε βλεπει λαθη στη γραμμη ,δλδ οι αλλοι δεν τα εβλεπαν τοσο καιρο αυτα δεν μπορω να καταλαβω,εμενα παντως μεσα στο ρουτερ δεν βγαζει ερρορς,θα το δει ο οτε μου ειπε και παλι εξωτερικα......κατι που μου εκανε εντυπωση ομως ειναι το οτι το νεο ρουτερ δεν περνει το update μεχρι τωρα που συνηθως το επερνε κατευθειαν οταν αλλαζα ρουτερ. μπορει καποια στιγμη να στο κανει και να σου περασει το τελευταιο.εχω δει βεβαια και ρουτερ σε αλλο παροχο να μην παιρνει το τελευταιο γιατι ειχε πολυ παλιο μεσα και επρεπε πρωτα να μπει το ενδιαμεσο.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 12 minutes ago, nickGR2020 said: Vodafone-H-300s-v1.0.10.07 ta σφαλματα που τα ειδε αραγε? για το margin που εχεις λογικα 10 ή 11 και για το attenuation που εχεις δεν ειναι ασχημο το ποσο συγχρονιζεις. vdsl δεν παιζει εκει που εισαι?το εχεις ρωτησει? ή ftth?
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Reset την πόρτα από το κέντρο να σου κάνουν αν δεν το έχουν κάνει -που λογικά το έχουν κάνει- και έτσι όπως το βλέπω εγώ αποστολή τεχνικού VF στο ΑΚ για να μετρήσει πάνω στην πόρτα τι κάνει. Ίσως να σε πάνε για αλλαγή πόρτας από το κέντρο
nickGR2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, poulinos είπε ta σφαλματα που τα ειδε αραγε? για το margin που εχεις λογικα 10 ή 11 και για το attenuation που εχεις δεν ειναι ασχημο το ποσο συγχρονιζεις. vdsl δεν παιζει εκει που εισαι?το εχεις ρωτησει? ή ftth? το θεμα ειναι οτι στο ιδιο σπιτι εχουμε 2 γραμμες,η μια εχει καπου στα 16 με 18 mbps και αυτη 12 για καποιο λογο,τα σφαλματα τα ειδε μεσω ελεγχου που εκανε οταν πηρα τηλεφωνο λογικα εκτως ρουτερ γτ μου ζητησε να βγαλω το καλωδιο,vdsl δεν υπαρχει ουτε τιποτα καλυτερο εδω...το μονο vdsl που δινει ειναι ο οτε εδω αλλα ειναι μαπα γτ ειναι vdsl και οσο παρεις(ειχα και μεγιστα ειχα 28 με 30 απο 50 οποτε δεν αξιζε τα χρηματα).το θεμα εδω ειναι οτι δεν υπαρχουν καμπινες και περνουν ολοι απο ακ,να φανταστεις εγω ειμαι vodafone 1500 μετρα απο κεντρο απο οτι εδειξε το μηχανημα του τεχνικου και περνω απο καμπινα της wind,ενα χαος και το καλυτερο ειναι οτι η καμπινα της wind ειναι διπλα στο ακ οποτε ποιο το νοημα δεν ξερω χαχαχαχα
nickGR2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, comfuzio είπε Reset την πόρτα από το κέντρο να σου κάνουν αν δεν το έχουν κάνει -που λογικά το έχουν κάνει- και έτσι όπως το βλέπω εγώ αποστολή τεχνικού VF στο ΑΚ για να μετρήσει πάνω στην πόρτα τι κάνει. Ίσως να σε πάνε για αλλαγή πόρτας από το κέντρο ηρθε τεχνικος απο τον οτε πριν λιγο,μετρησε σε 3 κουτια που περναει η γραμμη μου μ λεει καθαρη ειναι και στα 3 χωρις λαθη,εκατσε κανα 10λεπτο τπτ,τωρα τι λαθη βλεπουν στη vodafone μου λεει δεν ξερω,εκτος αν εννουν και βλεπουν τα λαθη τα βραδια,μου λεει ο τεχνικος του οτε δεν μπορω να σου αλλαξω ζευγαρι εφοσον δεν εχει λαθη,λεει να πω στην βοντα να μου αλλαξουν πορτα δικια τους,τωρα θα παρω παλι και βλεπουμε. 6 λεπτά πριν, nickGR2020 είπε ηρθε τεχνικος απο τον οτε πριν λιγο,μετρησε σε 3 κουτια που περναει η γραμμη μου μ λεει καθαρη ειναι και στα 3 χωρις λαθη,εκατσε κανα 10λεπτο τπτ,τωρα τι λαθη βλεπουν στη vodafone μου λεει δεν ξερω,εκτος αν εννουν και βλεπουν τα λαθη τα βραδια,μου λεει ο τεχνικος του οτε δεν μπορω να σου αλλαξω ζευγαρι εφοσον δεν εχει λαθη,λεει να πω στην βοντα να μου αλλαξουν πορτα δικια τους,τωρα θα παρω παλι και βλεπουμε. Μιλησα με τον εκπροσωπο και μου ειπε θα στειλει τεχνικο δικο τους να το δουν απο το κεντρο..................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα