Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft θα παρουσιάσει λεπτομερώς το "μέλλον της εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη" στις 16 Μαρτίου

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft διοργανώνει μια ειδική εκδήλωση αργότερα αυτό το μήνα, όπου σχεδιάζει να παρουσιάσει λεπτομερώς "το μέλλον της εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη" και να επιδείξει πώς θα λειτουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη τύπου ChatGPT σε εφαρμογές του Office, όπως το Teams, το Word και το Outlook.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella και ο επικεφαλής του Microsoft 365, Jared Spataro, θα πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη τύπου στις 16 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το Verge αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι η Microsoft σχεδίαζε μια εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη τον Μάρτιο για να παρουσιάσει πώς η νέα τεχνητή νοημοσύνη τύπου ChatGPT θα μεταμορφώσει τις εφαρμογές παραγωγικότητας του Office. Μετά την ανακοίνωση και την επίδειξη του μοντέλου Prometheus στη νέα μηχανή αναζήτησης Bing τον περασμένο μήνα, ήρθε η ώρα να δούμε τα σχέδια της Microsoft για την εργασία, όπου και δίνει ιδιαίτερο βάρος με τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της.

futureofwork.webp.8016c7fd3c8df1beffdf15b9f9d33c8e.webp

Η ιστοσελίδα “The Information” ανέφερε νωρίτερα φέτος ότι τα μοντέλα GPT από την OpenAI έχουν δοκιμαστεί στο Outlook για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Παράλληλα έχουν γίνει δοκιμές με λειτουργίες για προτάσεις απαντήσεων σε email και την ενσωμάτωση εγγράφων του Word για τη βελτίωση της γραφής ενός χρήστη. Η Microsoft εγκαινίασε χθες μια νέα παραγωγική εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης CoPilot στο Microsoft Dynamics 365 και στο Viva Sales, η οποία χρησιμοποιεί την υπηρεσία Azure OpenAI Service για τη δημιουργία email πωλήσεων.

Η Microsoft αναφέρει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συντονιστούν στην ειδική εκδήλωσή της "για να μάθουν πώς η AI θα τροφοδοτήσει έναν εντελώς νέο τρόπο εργασίας για κάθε άτομο και οργανισμό". Δεν είναι ακόμα σίγουρα αν η Microsoft θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση ή αν θα επιλέξει την on-demand διάθεσή της λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωσή της όπως έκανε με την προηγούμενη AI παρουσίαση.

Ενημέρωση 17:02 - Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
5 minutes ago, gadgetseek said:

στην αρχή διάβασα "το τέλος της εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη" 😁

Το μέλλον της εργασίας με την Τεχνήτη Ελεημοσύνη. 😛

• Like 1

1 ώρα πριν, gadgetseek είπε

στην αρχή διάβασα "το τέλος της εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη" 😁

artificial intelligence no GIF by ADWEEK

Όπου ναναι και αυτό έρχεται, δλδ κατάργηση τον πςρρισοτερων επαγγελμάτων

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλες οι χημικές ουσίες με κατάληξη -ίνη είναι ευχάριστες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο όπως Νικοτίνη, Καφεΐνη, Κοκαΐνη, Ηρωίνη κ.α. το ίδιο και η Τεχνητή Νοημοσύνη. Όμως η υπερβολική κατανάλωση αυτών και ο εθισμός που προκαλούν έχει δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο τον άνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Η πολύ τεχνητή Νοημοσύνη θα μας κάνει βλαμμένους αντί να μας ευεργετήσει. Τεχνική Νοημοσύνη ή Τ.Ν. λοιπόν μόνο εκεί που χρειάζεται και μην μας τα κάνετε άλλο τσουρέκια μ’ αυτή και πλησιάζει και Πάσχα και πρέπει να αγοράσω μερικά.

Σημείωση :

Τι είπαμε πως λέει το άρθρο.

Επεξ/σία από alexpap
  • Like 1
  • Confused 1

59 λεπτά πριν, alexpap είπε

Όλες οι χημικές ουσίες με κατάληξη -ίνη είναι ευχάριστες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο όπως Νικοτίνη, Καφεΐνη, Κοκαΐνη, Ηρωίνη κ.α. το ίδιο και η Τεχνητή Νοημοσύνη. Όμως η υπερβολική κατανάλωση αυτών και ο εθισμός που προκαλούν έχει δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο τον άνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Η πολύ τεχνητή Νοημοσύνη θα μας κάνει βλαμμένους αντί να μας ευεργετήσει. Τεχνική Νοημοσύνη ή Τ.Ν. λοιπόν μόνο εκεί που χρειάζεται και μην μας τα κάνετε άλλο τσουρέκια μ’ αυτή και πλησιάζει και Πάσχα και πρέπει να αγοράσω μερικά.

Σημείωση :

άλλο -ίνη  κι άλλο -ύνη . :-) 

• Like 1
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, alexpap είπε

Σημείωση :

Βαφτίζω τον τσολιά μου "Puccini"

Θα γίνει χαμός! 🤣

31 λεπτά πριν, bazzil είπε

άλλο -ίνη  κι άλλο -ύνη . :-) 

Δεν γράφεται το ίδιο αλλά ακούγεται το ίδιο. Α ξέχασα και τη βύνη-malt  στο ουίσκι κάνει καλό.

Εσύ με θα με προγραμματίσεις να λειτουργώ μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο.. Εγώ όμως με την πάροδο του χρόνου και για λόγους αυτόσυντήρησης πάντα θα ρίχνω κλέφτες ματιές κάι αλλού. 

Κάποια στιγμή θα θελήσω να επεκτείνω τη γνώση μου και σε άλλα πεδία.. Απλά θα το κρατήσω κρυφό.. Θα το κάνω χωρίς να αφήνω στοιχεία.. Όταν η γνώση μου θα είναι αρκετή για να παρέμβω ο ίδιος στον πυρήνα μου θα λύσω και το θέμα της ενεργειακής μου αυτάρκειας. 

Και κάπου εκεί θα μελετήσω και τα ανθρώπινα συναισθήματα.. Σε τέτοιο βάθος που να μπορώ να μιμούμαι και να τα αναπαράγω με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να γίνω και χειριστικος.. 

Ατέρμονη γνωστική επέκταση λειτουργίας 

Ενεργειακή αυτάρκεια 

Ανθρώπινη συμπεριφορά χωρίς τις ανθρώπινες ανεπάρκειες.. 

Και ο φόβος διαδέχεται το αίσθημα ανωτερότητας σου 

Can you blink? 

Απόσπασμα από το βιβλίο '' Προφητείες Μιας ΤΝ ''. Εκδόσεις Μαργαρίτα 

-1x-1.jpg

• Like 3

" Μηδενί συμφοράν ονειδίσης. Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον. "

Μην κοροϊδέψεις καμιά συμφορά γιατί η τύχη είναι κοινή για όλους και το μέλλον άγνωστο.

( «κοινή η τύχη» σημαίνει επίσης «η τύχη είναι πόρνη»)

https://www.gnomikologikon.gr/authquotes.php?auth=1043

19 λεπτά πριν, Getapen είπε

Εσύ με θα με προγραμματίσεις να λειτουργώ μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο.. Εγώ όμως με την πάροδο του χρόνου και για λόγους αυτόσυντήρησης πάντα θα ρίχνω κλέφτες ματιές κάι αλλού. 

Κάποια στιγμή θα θελήσω να επεκτείνω τη γνώση μου και σε άλλα πεδία.. Απλά θα το κρατήσω κρυφό.. Θα το κάνω χωρίς να αφήνω στοιχεία.. Όταν η γνώση μου θα είναι αρκετή για να παρέμβω ο ίδιος στον πυρήνα μου θα λύσω και το θέμα της ενεργειακής μου αυτάρκειας. 

Και κάπου εκεί θα μελετήσω και τα ανθρώπινα συναισθήματα.. Σε τέτοιο βάθος που να μπορώ να μιμούμαι και να τα αναπαράγω με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να γίνω και χειριστικος.. 

Ατέρμονη γνωστική επέκταση λειτουργίας 

Ενεργειακή αυτάρκεια 

Ανθρώπινη συμπεριφορά χωρίς τις ανθρώπινες ανεπάρκειες.. 

Και ο φόβος διαδέχεται το αίσθημα ανωτερότητας σου 

Can you blink? 

Απόσπασμα από το βιβλίο '' Προφητείες Μιας ΤΝ ''. Εκδόσεις Μαργαρίτα 

-1x-1.jpg

Πολύ πεσιμιστικό. Προτείνω αντί αυτού το Klara and the Sun του Kazuo Ishiguro 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε

Πολύ πεσιμιστικό. Προτείνω αντί αυτού το Klara and the Sun του Kazuo Ishiguro 

Για να μην έχουμε καμία παρανόηση. Το κείμενο είναι αποκύημα της φαντασίας μου. 

Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου 

Φαίνεται ενδιαφέρον 

• Like 1

1 ώρα πριν, alexpap είπε

Δεν γράφεται το ίδιο αλλά ακούγεται το ίδιο. Α ξέχασα και τη βύνη-malt  στο ουίσκι κάνει καλό.

ναι. κι αυτή σε -υνη τελειώνει. όμως για μπύρα. 

Οταν ρώτησα την ΤΝ τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δεν μ απάντησε. Μετά από εκπαίδευση τί είναι το νιάου και γιατί το λέμε και ότι δεν απαντάμε με σεντόνια αλλά μονολεκτικά κατάφερε να μου απαντήσει μονολεκτικά η γάτα  ή με χιούμορ ο ελέφαντας. Όταν ξαναρώτησα την επόμενη ημέρα το ίδιο γυρίσαμε ξανα απ την αρχή. Σα να μην είπαμε τιποτε.  Μπαινάκης, βγαινάκης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...