Pwpwpw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εκανα Παρασκευη αργα το βραδυ μια παραγγελια απο amazon.de και επελεξα την απλη/οικονομικη αποστολη η οποια εδειχνε estimated delivery 29 μαρτιου μιας και δεν το βιαζομαι οποτε δεν με πειραζει. Πληρωσα με μια Prepaid mastercard που εχω, τα χρηματα δεσμευτηκαν κανονικα αμεσα, αλλα βλεπω οτι μεχρι και τωρα δεν εχει γινει dispatched το δεμα, και δεν υπαρχει ακομη διαθεσιμο το invoice. Ειναι στα φυσιολογκα πλαισια αυτη η καθυστερηση η θα επρεπε ηδη να ειχε γινει η αποστολη του δεματος? Μηπως θα επρπε να ερθω σε επικοινωνια με τον πωλητη? Ισως ειναι αστειες oi ερωτησεις μου αλλα ειναι η πρωτη παραγγελια απο amazon και δεν γνωριζω καθολου την διαδικασια. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
rodosf1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 δες αν η παραγγελία σου έγραφε ότι αποστέλλεται από amazon ή FBA. Αν όχι αποστέλλεται από συνεργάτη κ εκεί μπορεί να έχεις εξτρα καθυστέρηση. Γενικά οι 48h είναι μέσα στα νορμάλ πλαίσια αποστολής. Από amazon λεφτά δε χάνεις πάντως μην αγχώνεσαι. 1
Dante80 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εκανα Παρασκευη αργα το βραδυ μια παραγγελια απο amazon.de και επελεξα την απλη/οικονομικη αποστολη η οποια εδειχνε estimated delivery 29 μαρτιου μιας και δεν το βιαζομαι οποτε δεν με πειραζει. Πληρωσα με μια Prepaid mastercard που εχω, τα χρηματα δεσμευτηκαν κανονικα αμεσα, αλλα βλεπω οτι μεχρι και τωρα δεν εχει γινει dispatched το δεμα, και δεν υπαρχει ακομη διαθεσιμο το invoice. Ειναι στα φυσιολογκα πλαισια αυτη η καθυστερηση η θα επρεπε ηδη να ειχε γινει η αποστολη του δεματος? Μηπως θα επρπε να ερθω σε επικοινωνια με τον πωλητη? Ισως ειναι αστειες oi ερωτησεις μου αλλα ειναι η πρωτη παραγγελια απο amazon και δεν γνωριζω καθολου την διαδικασια. Έχω δει και πάνω από πέντε εργάσιμες από Amazon.de, ειδικά αν ο πωλητής είναι τρίτος και όχι το ίδιο. Σε σένα παρεμβάλλεται και ΣΚ, που μπορεί ο πωλητής να μην έστελνε στο κέντρο καν. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει φύγει, άνοιξε ένα chat για ερώτηση. 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε δες αν η παραγγελία σου έγραφε ότι αποστέλλεται από amazon ή FBA. Αν όχι αποστέλλεται από συνεργάτη κ εκεί μπορεί να έχεις εξτρα καθυστέρηση. Γενικά οι 48h είναι μέσα στα νορμάλ πλαίσια αποστολής. Από amazon λεφτά δε χάνεις πάντως μην αγχώνεσαι. Μπηκα στο ιδιο προιον απο τον ιδιο πωλητη να δω πως γινεται η αποστολη και γραφει "dispatches from amazon" αυτο ειναι που λες η να τσεκαρω κατι αλλο? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
thanasis00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Θα έλεγα να μην αγχώνεσαι με το amazon, όταν λέει ότι θα φτάσουν 29/03 δεν σημαίνει ότι θα ταξιδεύουν όλες τις μέρες. Χρειάζεται κάποιος χρόνος και να συγκεντρωθούν τα πράγματα και να αποσταλλούν, και συνήθως φεύγουν συγκεκριμένες μέρες, οπότε μπορεί να κάτσουν και στην αποθήκη της amazon αρκετές μέρες μέχρι να φύγουν. Αν δεις ότι πλησιάζει 1 βδομάδα πριν και δεν έχουν φύγει, τότε ρωτάς άμαζον. 1
rodosf1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μπηκα στο ιδιο προιον απο τον ιδιο πωλητη να δω πως γινεται η αποστολη και γραφει "dispatches from amazon" αυτο ειναι που λες η να τσεκαρω κατι αλλο? αυτό, οπότε έχει αναλάβει το amazon κ είσαι οκ. Μην αγχώνεσαι καθόλου. 1
Pwpwpw Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν καμια ωρα μου ηρθε email ενημερωσης οτι εγινε dispatche η παραγγελια μου και μαλιστα τωρα μου δινει ημερομηνια παραλαβης 20/3 ενω αρχικα το estimated delivery ηταν 29/3😁 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα