XarisArgy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Ενεργοποιηθηκε η καρτα και συνειδητοποιω οτι δεν μπορω να την χρησιμποιησω γιατι το Huawei που εχω δεν εχει google services και δεν λειτουργει το google pay. Πηρα στην Alpha Bank να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι και μου εδωσαν ενα αλλο τηλεφωνο (2111073827) το οποιο μου ειπαν οτι λειτουργει εως το απογευμα, αλλα χτυπαει εδω και κανενα μισαωρο χωρις να απανταει κανεις. Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Εχει ηδη 64 ευρω μεσα η καρτα. 1
dhmak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το myAlpha Mobile να δείς τα στοιχεία της άυλης και κατέβασε και το myAlpha Wallet για να την προσθέσεις στο πορτοφόλι της alpha. Μήπως να δοκιμάσεις Gspace Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από dhmak
XarisArgy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dhmak είπε Κατέβασε το myAlpha mobile να δείς τα στοιχεία της άυλης και κατέβασε και το myAlpha wallet για να την προσθέσεις στο πορτοφόλι της alpha Δεν την παιρνει, μου την εβγαλε το My Alpha Wallet σαν μια απο τις 3 επιλογες με το που το ανοιξα αλλα οταν την παταω μου λεει "Fail to set your default card!" χωρις καμια περαιτερω εξηγηση. Οι αλλες καρτες δουλευουν. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από XarisArgy
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Υπαρχει θεμα ηδη. https://www.insomnia.gr/forums/topic/806085-ξεκινούν-οι-αιτήσεις-για-το-market-pass/?do=getNewComment 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις