kyriakosssss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπερα φαμ. Πηρα το 14 pro max και ψαχνω στο google για τον ποιο φορτιστη να παρω για το κινητο ετσι ωστε να μην κανω ζημεια στην μπαταρια και δεν καταληγω καπου ο καθενας τους λεει διαφορετικους φορτιστες ποιον θα μου προτεινατε εσεις; (ποσα watt)
kyriakosssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Στις 7/3/2023 στις 11:32 ΠΜ, divnt είπε Γιατί δεν παίρνεις τον γνήσιο; Τον γνησιο θελω να παρω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι.. πηγα σε 2-3 μεγαλα καταστηματα και το καθε καταστημα μου ειπε διαφορετικο φορτιστη και δεν ξερω ποιον να παρω
aces Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Τον γνησιο θελω να παρω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι.. πηγα σε 2-3 μεγαλα καταστηματα και το καθε καταστημα μου ειπε διαφορετικο φορτιστη και δεν ξερω ποιον να παρω https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html Από επίσημα μόνο αγορά γιατί κυκλοφορούν & διάφοροι φορτιστές που δεν έχουν ίδια αποδοση.
addwde Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πηγαίνετε στο κατάστημα, θα έχει. hurdle Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από addwde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα