Crash24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Το Twitter αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα σήμερα, με την αρχή να γίνεται λίγο πριν από το μεσημέρι όταν το κλικ σε συνδέσμους μέσα σε tweets δεν λειτουργούσε για πολλούς χρήστες οι οποίοι δεν μπορούσαν να δουν εικόνες στο timeline τους. Χρειάστηκε κάτι λιγότερο από μία ώρα για να αρχίσουν να λειτουργούν και πάλι τα περισσότερα τμήματα του Twitter. Κατά τη διάρκεια της μερικής διακοπής, η προσπάθεια να κάνει κάποιος κλικ σε έναν σύνδεσμο έδειχνε μόνο ένα μήνυμα σφάλματος που ανέφερε ότι "η τρέχουσα API συνδρομή σας δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε αυτή την ενότητα". Οι χρήστες έβλεπαν το ίδιο μήνυμα σφάλματος αν επισκέπτονταν τον ιστότοπο σε λειτουργία Incognito ή ακόμα και αν δεν ήταν συνδεδεμένοι με το λογαριασμό τους. Ο λογαριασμός υποστήριξης του Twitter ανέφερε ότι για το πρόβλημα ευθύνεται "μια εσωτερική αλλαγή που είχε κάποιες ακούσιες συνέπειες". Ο ίδιος ο Musk αναφέρθηκε στην όλη κατάσταση με ένα tweet δηλώνοντας ότι ο ιστότοπος "είναι τόσο εύθραυστος" προσθέτοντας τη λέξη sigh (αναστενάζοντας) θέλοντας να δείξει την απογοήτευσή του. Παρά τη συρρίκνωση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας, ο Musk συνέχισε να πιέζει για νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων υποσχόμενων αλλαγών που δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί. Σε αυτά περιλαμβάνεται η υπόσχεση του περασμένου μήνα για διαμοιρασμό των εσόδων από διαφημίσεις με τους δημιουργούς που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα ή ένα σχέδιο για την παρουσίαση μιας νέας βαθμίδας επί πληρωμή που θα δίνει πρόσβαση στο API του Twitter αλλά με συγκεκριμένα όρια. Η τελευταία διακοπή λειτουργίας του Twitter, συνέβη μόλις μία εβδομάδα περίπου αφότου ο Elon Musk απέλυσε μεγάλο μέρος της εναπομείνασας ομάδας της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την προώθηση της υπηρεσίας. Στις απολύσεις, περιλαμβάνεται και αυτή της διευθύντριας Esther Crawford που ήταν υπεύθυνη για τη συνδρομητική πρόταση, το Twitter Blue. Το Twitter είχε επίσης μια παρόμοια διακοπή λειτουργίας πριν από σχεδόν ένα μήνα, η οποία, σύμφωνα με το Platformer, συνέβη επειδή "ένας υπάλληλος είχε διαγράψει κατά λάθος δεδομένα για μια εσωτερική υπηρεσία που ορίζει όρια για τη χρήση του Twitter". Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
CoffeeDrink10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 "Brittle" είναι ο εγωισμός του αυτουνού του Έλονα...
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 για αυτο δεν μπορουσα να κοιμηθω το μεσημερι.... λυπαμαι οσους επαθαν 5 εγκεφαλικα επειδη δεν δουλευε και δεν ειχε νοημα η ζωη τους για μερικες ωρες 5 1
dieksodo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 το γνωστο insomnia που βριζει ελον αππλ και τους λοιπους παλι στις ιδιες συνομωσιολογικες μπουρδες εντωμεταξυ το twitter εδω και μηνες δουλευει ηδη καλυτερα απο οτι περσι και προπερσι εχει ηδη καθαρισει απο τα περισσοτερα ζωα και καταφερνει και διασφαλιζει για πρωτη φορα αυτο που εχουν ολοι αναγκη¨: ενημερωση προσωπικα εχω σταματησει να βλεπω ειδησεις εδω και χρονια και ειμαι μονο twitter εχω ενα αριστερο και ενα δεξιο timeline και εχω σφαιρικη ενημερωση δεν εχω παρατηρησει τα προβληματα του παρελθοντος και επιτελους εχουν κοπει ολα αυτα τα politically correct μακαρθικα προβληματα του παρελθοντος 4 1
kisan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Το μόνο τεχνικό πρόβλημα που έχει το τουιτερ είναι ο κλόουν που το αγόρασε
dewn735 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, dieksodo είπε εχω ενα αριστερο και ενα δεξιο timeline και εχω σφαιρικη ενημερωση lol, αυτό δεν είναι σφαιρική άποψη, είναι απλά στερεοφωνική... 1
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, dieksodo είπε το γνωστο insomnia που βριζει ελον αππλ και τους λοιπους παλι στις ιδιες συνομωσιολογικες μπουρδες εντωμεταξυ το twitter εδω και μηνες δουλευει ηδη καλυτερα απο οτι περσι και προπερσι εχει ηδη καθαρισει απο τα περισσοτερα ζωα και καταφερνει και διασφαλιζει για πρωτη φορα αυτο που εχουν ολοι αναγκη¨: ενημερωση προσωπικα εχω σταματησει να βλεπω ειδησεις εδω και χρονια και ειμαι μονο twitter εχω ενα αριστερο και ενα δεξιο timeline και εχω σφαιρικη ενημερωση Όταν σε ένα γήπεδο φωνάζουν «οι από εδώ ###### τους από εκεί» δεν το λες σφαιρική ενημέρωση. Το λες πλύση εγκεφάλου σε στερεοφωνικό mode. Η ποιότητα της ενημέρωσης σου εξαρτάται από το ποιους παρακολουθείς και προφανώς τί προσωπική agenda έχουν αυτοί. Anyway ξεφεύγουμε. Αλλά αντικειμενική ενημέρωση δεν λαμβάνεις ούτε απτό Twitter. 1 3
Vodkaman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Ο Έλον υποστηρίζει την ελευθερία απόψεων, πραγμα που δεν θέλει το συστημα των καρτέλ.
Choronzoon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 μόνο ποτέ δε Χ&#@- ο μάσκ δε μα λέτε πλέον στο ινσομνια .
dieksodo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 On 07/03/2023 at 09:21, polaki said: Όταν σε ένα γήπεδο φωνάζουν «οι από εδώ ###### τους από εκεί» δεν το λες σφαιρική ενημέρωση. Το λες πλύση εγκεφάλου σε στερεοφωνικό mode. Η ποιότητα της ενημέρωσης σου εξαρτάται από το ποιους παρακολουθείς και προφανώς τί προσωπική agenda έχουν αυτοί. Anyway ξεφεύγουμε. Αλλά αντικειμενική ενημέρωση δεν λαμβάνεις ούτε απτό Twitter. Μαλλον τα μπερδεψεςσστερεωφωνικος ειναι ο ηχος που ειναι ταυτοσημος και τον ακους για να εχεις ψευδεσθηση περιβαλλοντοςσαντιθετα στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για μαλλον surround λογικη εντιθετων συχνοτητων αντικειμενικοτητα δεν μπορεις ποτε να εχεις το μονο που υπαρχει ειναι ο πλουραλισμοςσδηλαδη οταν ακους και την αλλη αποψη το τουιτερ το επιτρεπει αυτο σε αντιθεση με εφημεριδες και καναλια οταν πχ ενας δεξιος πει το α και απο κατω ο αριστερος του απαντησει ναι αλλα β εσυ εχεις την δυνατοτητα να αποφασισεις τι ειναι πιο σημαντικο και τι ισχυει το α ή το β
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα