Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Φιλος μου ειπε οτι στα γραφεια του spor fm (δεν ξερω που ειναι) δινουν δωρεαν cd με τα τραγουδια και τις περιγραφες του Χελακη.Μου εδωσε μια κοποια αφου ειναι free.Δεν εχω καπου να την ανεβασω.Η ftp μου δεν αντεχει μαζικο download. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
foufoutios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 steilthn se kapoion pou mporei na to anebasei se ftp kanenas ethelontis ???
MadSurfer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Xeroume mipos an yparxoun akoma cd h teliosan? An einai na peraso mia volta shmera an prolavo
aciidburn3r Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Ante kai olokliro... kykloforei thn paraskevi apo thn planetworks..
the_maniac Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 ο μπαμπης το μεσημερι ελεγε οτι ειναι δωρεαν. ειναι δυνατον; βεβαια σηκωσαμε και την κουπα και ακομα να το πιστεψουμε
MadSurfer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Katevasto to olokliro apo edw kai valte thn entasi sto terma dexi click kai save as
ksessalonikios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 thanks mad αλλά αντε να βρεθει και χωρις τις σφίνες του σταθμού
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 αν ακουσετε sportfm 946 καθε τοσο λενε οτι υπαρχουν καποια cd που δινουν με χελακι+το beatki μαλλον δωρεαν.αν κ ειπαν οτι απο Παρασκευη Σαββατο θα κυκλοφορησει στα δισκοπωλεια. http://www.sport-fm.gr
Cristina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία, ε...; Δηλαδή θα προστατεύεται επίσημα από πνευματικά δικαιώματα; :?
man_with_no_name Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 http://www.csd.uoc.gr/~perge/files/uknown&xelakis-kalimarmaro_mix.mp3 try it
sotris99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Διεύθυνση και τηλέφωνο Sport FM τώρα!!! Ελλαδάρα Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004
SpY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 den einai auto pou dinei o man_with_no_name ! Auto einai remix tou demo pou edwse ena allo paidi kai me kapoia vocals apo xelaki Perimenoume na vgei olokliro autes tis meres
aciidburn3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Perimenoume na vgei olokliro autes tis meres Όντος δεν είναι αυτό ... Σήμερα βγήκε και η διαφήμιση που λέει "Tο τραγούδι που όλοι περιμένατε κυκλοφόρησε από την planetworks με την συνεργασία του Sport fm" Οπότε τρεχάτε στα δισκοπωλεία :!:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.