Μythos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Καλησπερα παιδια. Εχω την καρτα του τιτλου. Παρατήρησα οτι την ωρα που επεζα παιχνιδια (θα δωσω σαν παραδειγμα το world of warships ως σταθερα για τις μετρησεις) η θερμοκρασια της καρτα εφτανε 80-83 βαθμους και τα ανεμιστηρια εκαναν φυσικα θορυβο αφου φταναν στο 100% (ολα αυτα με costom settings) . Ειδα κατι βιντεο στο ιντερνετ για undervolting κτλπ και εγραψα στο afturburner -250 στο core clock πηγα μετα στην καμπυλη και απο τα 925mv ανεβασα την κουκιδα στα 1800 (εκει που ηταν πριν το τοπ μου) και στο memory clock εβαλα +800. Αυτη την στιγμη στο ιδιο παιχνιδι εχω οταν παιζω gpu clock στα 1815 memory clock στα 7800 η θερμοκρασια μου επεσε 20 βαθμους! ειναι στους μαξ 62-65 και οι ανεμιστηρες ουτε που ακουγονται. Η ερωτηση μου ειναι απλη.Επειδη ειμαι..ασχετος με το ολο θεμα, οι αριθμοι αυτοι ειναι οκ σε οτι αφορα τα memory kai gpu clock ή θα..παρω την καρτα στα χερια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burlador Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Καλησπέρα νομίζω ότι κάλο δεν είναι να τα πειράζεις αυτά,και από την στιγμή που δεν γνωρίζεις,(και αυτοί που γνωρίζουν,μπορεί να αλλάζουν κάρτες κάθε 6 μήνες)οι θερμοκρασίες είναι σχετικές,πολλοί παράγοντες(θερμοκρασία περιβάλλοντος,εποχή,build κουτιού,θέση κουτιού στον χωρο)αν θες να την ρίξεις μπορείς να βελτιώσεις το airflow στο κουτί,μπορεί η cpu να ζεσταίνει το κουτί και να χρειάζεσαι πχ ένα καλύτερο cpu cooler η να προσθέσεις fan στο κουτί για καλύτερη κυκλοφορία,η να αλλάξεις κουτί όλα παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 6:42 ΜΜ, Μythos είπε Καλησπερα παιδια. Εχω την καρτα του τιτλου. Παρατήρησα οτι την ωρα που επεζα παιχνιδια (θα δωσω σαν παραδειγμα το world of warships ως σταθερα για τις μετρησεις) η θερμοκρασια της καρτα εφτανε 80-83 βαθμους και τα ανεμιστηρια εκαναν φυσικα θορυβο αφου φταναν στο 100% (ολα αυτα με costom settings) . Ειδα κατι βιντεο στο ιντερνετ για undervolting κτλπ και εγραψα στο afturburner -250 στο core clock πηγα μετα στην καμπυλη και απο τα 925mv ανεβασα την κουκιδα στα 1800 (εκει που ηταν πριν το τοπ μου) και στο memory clock εβαλα +800. Αυτη την στιγμη στο ιδιο παιχνιδι εχω οταν παιζω gpu clock στα 1815 memory clock στα 7800 η θερμοκρασια μου επεσε 20 βαθμους! ειναι στους μαξ 62-65 και οι ανεμιστηρες ουτε που ακουγονται. Η ερωτηση μου ειναι απλη.Επειδη ειμαι..ασχετος με το ολο θεμα, οι αριθμοι αυτοι ειναι οκ σε οτι αφορα τα memory kai gpu clock ή θα..παρω την καρτα στα χερια; Μια χαρά είσαι φίλε, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Δεν θα πάθει τίποτα η κάρτα. Συνέχισε όπως είσαι με το undervolt/overclock που έκανες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα