Προς το περιεχόμενο

Με μεγάλη αντοχή, το CAT S75 διαθέτει και δυνατότητα αποστολής και λήψης δορυφορικών μηνυμάτων

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, immortalx είπε

Τωρα το ειδα οτι ειναι μονο για sms. Για τους δορυφορους ξερω οτι ειναι στον ουρανο 😋 αναρωτιομουν αν πρεπει απλα να εχεις οπτικη επαφη οπουδηποτε στο γεωστατικο τοξο ή αν η υπηρεσια ειναι απο εναν συγκεκριμενο δορυφορο οποτε θα πρεπει να εχεις επαφη οπωσδηποτε με αυτον.

Εχει wifi εννοειται και μιλαμε απο Discord/Skype, απλα καμια φορα εγω ή η συζυγος ειμαστε εξω με τελειωμενα data και θελαμε να κανουμε κανονικη κληση. Επισης εχει τυχει αρκετες φορες σε διακοπες ρευματος να μη μπορει απλα να περασει την ωρα της αφου χωρις καλυψη δεν μπορει να εχει internet απο data.

VoWifi είναι η λύση. Σχεδόν όλα τα κινητά της πενταετίας το υποστηρίζουν αλλά πολλές φορές πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσα απ' τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ατού αυτού του τηλεφώνου είναι η αντοχή  τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα( το κερασάκι στην τούρτα) που λέμε. Εκεί στοχεύει η εταιρεία.

• Like 1

22 λεπτά πριν, lneam είπε

το συστημα δεν λειτουργει με ενα δορυφορο, αλλα με ολο το δικτυο ενος παροχου πχ. iridium. Οποτε ανα ημισφαιριο θα εχεις 10-20

07135740-b41e-11ed-afdf-889c3a944dca

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τον κοπο σου!

12 λεπτά πριν, manolis940 είπε

VoWifi είναι η λύση. Σχεδόν όλα τα κινητά της πενταετίας το υποστηρίζουν αλλά πολλές φορές πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσα απ' τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Ευχαριστω πολυ, δεν το ηξερα αυτο!

• Like 1

12 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Το ατού αυτού του τηλεφώνου είναι η αντοχή  τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα( το κερασάκι στην τούρτα) που λέμε. Εκεί στοχεύει η εταιρεία.

χαρη σε αυτο, δηλαδη πως ειναι rugged, προσθεσε το satellite SOS και εχει 2>1. Δεν μπορει να "κλεψει" πελατες απο τα city smartphones τυπου iPhone, αλλα να ειναι η πρωτη στο βουνο. Που εκει δεν εχει παντου κινητη και ταυτοχρονα η ανθρωπινη ζωη μπορει ευκονα να εχει προβληματα . Προσωπικα πιστευω πως η garmin θα τα βρει "σκουρα" και απο βασιλιας να γινει ζητιανος (σχημα λογου ειναι)

• Like 1

Έχω διάφορα cat κινητά εδώ και πολλά χρόνια και δεν το αλλάζω το β100 ήβ130 το έχω 6 χρόνια και έχω ξεχάσει και το ο όνομα του.... Αλλά καλά κινητά δεν τα λες ιδιαίτερα... Έχω αλλάξει 3 φορές το ένα εντός εγγύησης και άλλη μία φορά πλήρωσα νέα πλακέτα 70€ (140€ κόστος αγοράς κινητού όταν κυκλοφορούσε)...  Απλά δεν μπορούμε να αγοράσουμε sonim στην Ελλάδα (έχω μιλήσει με την εταιρεία στην Αμερική, δεν στέλνουν ξεκλειδωτο σε εμάς) και αναγκαστικά πάμε στα cat. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, immortalx είπε

Τωρα το ειδα οτι ειναι μονο για sms. Για τους δορυφορους ξερω οτι ειναι στον ουρανο 😋 αναρωτιομουν αν πρεπει απλα να εχεις οπτικη επαφη οπουδηποτε στο γεωστατικο τοξο ή αν η υπηρεσια ειναι απο εναν συγκεκριμενο δορυφορο οποτε θα πρεπει να εχεις επαφη οπωσδηποτε με αυτον.

Εχει wifi εννοειται και μιλαμε απο Discord/Skype, απλα καμια φορα εγω ή η συζυγος ειμαστε εξω με τελειωμενα data και θελαμε να κανουμε κανονικη κληση. Επισης εχει τυχει αρκετες φορες σε διακοπες ρευματος να μη μπορει απλα να περασει την ωρα της αφου χωρις καλυψη δεν μπορει να εχει internet απο data.

Ενεργοποίησε το wifi calling και θα λυθεί το πρόβλημα.

• Like 2

1 λεπτό πριν, jimsomebody είπε

Έχω διάφορα cat κινητά εδώ και πολλά χρόνια και δεν το αλλάζω το β100 ήβ130 το έχω 6 χρόνια και έχω ξεχάσει και το ο όνομα του.... Αλλά καλά κινητά δεν τα λες ιδιαίτερα... Έχω αλλάξει 3 φορές το ένα εντός εγγύησης και άλλη μία φορά πλήρωσα νέα πλακέτα 70€ (140€ κόστος αγοράς κινητού όταν κυκλοφορούσε)...  Απλά δεν μπορούμε να αγοράσουμε sonim στην Ελλάδα (έχω μιλήσει με την εταιρεία στην Αμερική, δεν στέλνουν ξεκλειδωτο σε εμάς) και αναγκαστικά πάμε στα cat. 

Εγω εχω εδω και κανα 2 χρονια ενα BlackView και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Βεβαια κατωτερη κατηγορια απο τα Cat αλλα τη δουλεια του την κανει. Ειχα βαρεθει να μου σπανε κινητα με το παραμικρο γιατι σε καποιες δουλειες δυστυχως οσο και να προσεξεις δεν γινεται να το αποφυγεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν εταιρείες κινητών πέραν των κλασσικών γνωστων και τις οποίες δεν τις ξέρει πολύ κόσμος. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Xiaomi 10 pro στα 250 και εισαι καλα

Ανάλογα τις ανάγκες σου. Το κινητό που αναφέρεις δεν είναι αδιάβροχο, άθραυστο, με δυνατότητα χρήσης δορυφορικών δικτύων.

Ειπαμε: και βάσει του χαρακτήρα του η τιμή του είναι καλή.

3 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Ανάλογα τις ανάγκες σου. Το κινητό που αναφέρεις δεν είναι αδιάβροχο, άθραυστο, με δυνατότητα χρήσης δορυφορικών δικτύων.

Ειπαμε: και βάσει του χαρακτήρα του η τιμή του είναι καλή.

αναφορικα με την τιμη , με βροχη δεν κυκλοφοραμε με το κινητο στο χερι.

Οτι ειπαμε στην αρχη , αναφερεται και ειναι για λιγους το συγκεκριμενο εκτος αν καποιοι θελετε να το παρετε και να πατε στο Εβερεστ

2 ώρες πριν, triplex1 είπε

αναφορικα με την τιμη , με βροχη δεν κυκλοφοραμε με το κινητο στο χερι.

Οτι ειπαμε στην αρχη , αναφερεται και ειναι για λιγους το συγκεκριμενο εκτος αν καποιοι θελετε να το παρετε και να πατε στο Εβερεστ

Γιατί δεν κύκλο φοράμε με το κινητό στο χέρι; Το έχω κάνει. Εκτός αυτού η αδιαβροχοποίηση δινεται και για τυχαία επαφή με το νερό. Μόνο αρνητικό δεν είναι. Εκτός αυτού τα επιπλέον χαρακτηριστικά κοστίζουν και κατασκευαστικά.

Καποιοι δουλεύουν σε βιομηχανικό περιβάλλον, κάποιοι δουλεύουν εκτός δικτύου κτλ 

Προφανως το κινητό δεν είναι για όλους. Εξαρχής δεν ισχυρίστηκε κανένας ότι είναι. Απλά έγραψα ότι με τα τόσα επιπλέον χαρακτηριστικά σε σχέση με τα συνηθισμένα κινητά και καταφέρνει να μην είναι πολύ ακριβό για αυτά που δίνει.

5 ώρες πριν, immortalx είπε

Ειναι τουλαχιστον μια λυση για περιοχες εκτος καλυψης. Στην περιπτωση που εισαι σε τετοια περιοχη αλλα εντος οικιας φανταζομαι πρεπει να εχεις οπτικη επαφη προς νοτο, σωστα? Γιατι αντιμετωπιζω προβλημα με το σπιτι της κορης μου που παρολο οτι βρισκεται σε κεντρικη περιοχη της Θεσσαλονικης εχει μηδεν σημα απο το δικτυο του παροχου! Το προβλημα ειναι οτι χωρις αναλογη συσκευη και την υπηρεσια δεν μπορω να το δοκιμασω 😫
Αν καποιος φιλος ειχε ποτε τετοιο προβλημα και εχει βρει καποια λυση θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν τη μοιραζοταν!

https://www.skroutz.gr/c/4375/enischytis-simatos.html

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, George268 είπε

Ευχαριστω πολυ φιλε μου δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχαν ενισχυτες σηματος για κινητη! Αν και με τσουχτερη τιμη αυτο φαινεται η καλυτερη λυση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...