Προς το περιεχόμενο

[Monitor] LG UltraGear 27GN60R-B 27" IPS 144Hz 1080p | 219 € | @ MediaMarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το monitor του τίτλου σε προσφορά από MediaMarkt.
Πρέπει να είναι καινούριο μοντέλο μια και το ιστορικό απο skroutz είναι μόνο ενός μήνα. Επόμενη τιμή 316€ 

Reviews δεν υπάρχουν αλλά βάσει των specs εικάζω πως είναι το 27GN600-B με καινούριο model name

MediaMarkt  : LG UltraGear 27GN60R-B
Specifications : LG Site

Επεξ/σία από @taraxia
1080p
Δημοσ.

1080p να προστεθεί στον τίτλο. Μην την πατήσει κανείς από κεκτημένη ταχύτητα νομίζοντας ότι είναι όντως προσφορά για (2K) 1440p

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 27" για μόνιτορ υπολογιστή δεν είναι και πολύ καλή η ανάλυση...

Δεν νομίζω ότι είναι πραγματική προσφορά, όχι σε σύγκριση με skroutz. Γενικά.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εργασία και casual gaming αξίζει; Είναι προτιμότερη η επιλογή 24" στα 1080; Βγαίνει στα 170 από eshop με κωδικό newsletter. Οι απόψεις διαφέρουν και λογικό αλλά δυστυχώς δεν έχω την επιλογή σύγκρισης που θα μου έδινε την απάντηση. Γενικά διαβάζω για 1440 στις 27" για πιο ευχάριστη εμπειρία. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dtrzG
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dtrzG είπε

Για εργασία και casual gaming αξίζει; Είναι προτιμότερη η επιλογή 24" στα 1080; Βγαίνει στα 170 από eshop με κωδικό newsletter. Οι απόψεις διαφέρουν και λογικό αλλά δυστυχώς δεν έχω την επιλογή σύγκρισης που θα μου έδινε την απάντηση. Γενικά διαβάζω για 1440 στις 27" για πιο ευχάριστη εμπειρία. Ευχαριστώ.

Το "sweet spot" για 27" θεωρείτε το 1440p QHD. Αλλά υπάρχει ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων που δεν τους ενοχλεί 81.59 ppi. Θα έλεγα να περάσεις από μια αλυσίδα (Plaisio/Kotsovolo/MediaMarkt) και να δεις πως σου "κάθεται" στο μάτι.

Πέραν αυτού τα specs είναι μια χαρά για την τιμή. Το μόνο πράγμα που το κάνει προφορά, κατά τη δική μου γνώμη, είναι το G-Sync module αλλά από την άλλη, πλέον όλα τα monitor έχουν Freesync/Fsync Premium...

• Thanks 1
Δημοσ.

μισο λεπτο......με μια καρτα ομως 1060 δεν παιζει να πας 2Κ με τιποτα -δεν ξερω αν την βγαλει καθαρη !!!

οποτε πιθανον το monitor ειναι για τυπους σαν εμενα-τωρα για την τιμη νομιζω μετρια οχι καλη.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dtrzG είπε

Αν ειναι καλό το monitor για δουλειά είναι μια χαρά. Για gaming δεν θα το λεγα....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν προκειται να έχετε πολλά παράθυρα ανοιχτά (ειτε μισό-μισό είτε σε τετράδες) τότε το θα έχετε θέμα με την 1080p λόγω ανάλυσης. Εκεί αναγκαστικά πάτε σε 2k 27 ιντσες ή ακόμα και 32 αν και στις 32 θα χάσετε σε Ppi. Αν την θέλετε καθαρά για gaming, ειδικά για κάνενα competitive που δεν σας νοιάζουν τόσο τα γραφικά ή έχεις καμιά 1080p κάρτα αντέχεται και η 1080p 27αρα. Η επιλογή δική σας. Η τιμή της συγκεκριμένης ελαφρά τσιμπημένη, αλλά έχουν ανέβει και οι οθόνες, αν σκεφτείς ότι μια samsung g5a ips 27αρα qhd την πήρα 265 και τώρα κάνει 475 την λες και προσφορά τη συγκεκριμένη.  Προσωπική γνώμη πάντα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...