vamvakoolas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 ξεκιναω αυτο το θεμα εκ μερους φιλης: Βλεπω αρκετες αγγελιες με οχηματα που μου αρεσουν. Μερικα απο αυτες ειναι σε χαμηλη τιμη. Τα χλμ ειναι συνηθως απο 200κ-300Κ και μιλαμε για ιχ 20ετιας π.χ citroen xantia 1.4 Ερωτηση: φτιαχνονται αυτα και περιπου τι κοστος; π.χ 300-500; θα ξαναβγαλει την ιδια ζημια; μηπως πρεπει να αλλαχτουν και αλλα ανταλλακτικα π.χ ψυγειο νερου; Ο πατερας μου λεει οτι δεν επισκευαζεται και να κοιταω αλλα, τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arci Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Αρχικά δεν υπάρχει ξανθια 1.4. το φλατζα από μόνο του δεν σημαίνει τπτ, δεν ξέρεις αν έχει ρήγμα ο κορμός το καπακι η αν δούλεψε πολύ με Φλατζα και κόλλησαν όλα. Αν δεν είσαι της δουλειάς η έχεις πολύ δικό σοθ άνθρωπο δεν αξίζει . Πρακτικά δεν υπάρχει καλό αμάξι που απλά να έχει θέμα στη φλατζα και ο άλλος να το πετάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ξεκιναω αυτο το θεμα εκ μερους φιλης: Βλεπω αρκετες αγγελιες με οχηματα που μου αρεσουν. Μερικα απο αυτες ειναι σε χαμηλη τιμη. Τα χλμ ειναι συνηθως απο 200κ-300Κ και μιλαμε για ιχ 20ετιας π.χ citroen xantia 1.4 Ερωτηση: φτιαχνονται αυτα και περιπου τι κοστος; π.χ 300-500; θα ξαναβγαλει την ιδια ζημια; μηπως πρεπει να αλλαχτουν και αλλα ανταλλακτικα π.χ ψυγειο νερου; Ο πατερας μου λεει οτι δεν επισκευαζεται και να κοιταω αλλα, τι λετε; Πρέπει να ανοιχτεί σε κάθε περίπτωση για να δείτε πόσο ζημιά έχει και εάν συμφέρει . Σε αυτά τα χιλιόμετρα είτε έχει ανοιχτεί ήδη ειδικά εάν είναι κακοσυντηρημενο ή θα χρειαστεί σύντομα . Ένας έλεγχος είναι να δει ο μηχανικός συμπίεση κυλίνδρων για αρχή . Η επισκευή κυμαίνεται από 250-1000€ αναλόγως τι θα δείτε στο άνοιγμα . Οπότε εκεί βάζεις ένα μεταχειρισμένο μοτέρ εάν δε έχει θέματα το υπόλοιπο αμαξωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ξεκιναω αυτο το θεμα εκ μερους φιλης: Βλεπω αρκετες αγγελιες με οχηματα που μου αρεσουν. Μερικα απο αυτες ειναι σε χαμηλη τιμη. Τα χλμ ειναι συνηθως απο 200κ-300Κ και μιλαμε για ιχ 20ετιας π.χ citroen xantia 1.4 Ερωτηση: φτιαχνονται αυτα και περιπου τι κοστος; π.χ 300-500; θα ξαναβγαλει την ιδια ζημια; μηπως πρεπει να αλλαχτουν και αλλα ανταλλακτικα π.χ ψυγειο νερου; Ο πατερας μου λεει οτι δεν επισκευαζεται και να κοιταω αλλα, τι λετε; xsara μάλλον ,500€ πολύ λιγα γιατί θα θέλει και άλλα μαζέματα με τόσα χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Επειδη οπως γραφτηκε προφανως (εγω εκανα κλοπι πειστ τα γραφομενα της) αναφεροταν σε xsara μη κολλησουμε στο συγκεκριμμενο μοντελο. Αν τα χλμ ειναι λιγοτερα π.χ 100.000 σημαινει οτι ηταν καγκουρας ή κακοσυντηρητης; ισχυει οτι και με επισκευη καπακιου ξαναβγαζει το ιδιο προβλημα; (μλκ του μαστορα;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. Επειδη οπως γραφτηκε προφανως (εγω εκανα κλοπι πειστ τα γραφομενα της) αναφεροταν σε xsara μη κολλησουμε στο συγκεκριμμενο μοντελο. Αν τα χλμ ειναι λιγοτερα π.χ 100.000 σημαινει οτι ηταν καγκουρας ή κακοσυντηρητης; ισχυει οτι και με επισκευη καπακιου ξαναβγαζει το ιδιο προβλημα; (μλκ του μαστορα;) 20 χρονων αμάξι με 100κ χλμ και καμένη φλάτζα; κακή συντήρηση που δεν θα περιοριζονταν μονο στην φλάτζα .Αν δεν είναι χώμα η τιμή και δεν έχει χρήματα η φίλη σου γιατί θέλει να μπλέξει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 οι τιμεσ ειναι χωμα πραγματι. Αποτι μου λεει καλυτερα να φτιαξει και να ξερει τι εχει φτιαξει η ιδια αποτι να στηριζεται σε οτι της λενε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα