octa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Χαίρετε , η οθόνη ενός xiaomi POCO F3 είναι πολλή γρατζουνισμένη Επειδή είναι λίγο ακριβό για τη τσέπη μου να πάρω καινούργιο πόσο κάνει μια οθόνη ; Και πως μπορώ να την ψάξω, γιατί το "οθόνη κινητού" ψάχνει για κάλυμμα μόνο. Ευχαριστώ
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, octa είπε Χαίρετε , η οθόνη ενός xiaomi POCO F3 είναι πολλή γρατζουνισμένη Επειδή είναι λίγο ακριβό για τη τσέπη μου να πάρω καινούργιο πόσο κάνει μια οθόνη ; Και πως μπορώ να την ψάξω, γιατί το "οθόνη κινητού" ψάχνει για κάλυμμα μόνο. Ευχαριστώ Στο 100αρικο η οθόνη από Ελλάδα.
octa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Finn είπε Στο 100αρικο η οθόνη από Ελλάδα. Ευχαριστώ. Θα το πάρω από Κίνα.
tasvar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, octa είπε Ευχαριστώ. Θα το πάρω από Κίνα. Υπόψιν πως οι ¨οικονομικές¨ από Κίνα, δεν έχουν σχέση με την εργοστασιακή. Θα δείς άλλα χρώματα, φωτεινότητα κτλ. Με ένα τζαμάκι δεν σώζεται; 1
SeNNinhA Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Οπως σου ειπαν Απο 80 οι OEM εως 170 οι μαμα. Χωρις τον μαστορα. Εαν πιανουν τα χερια σου το κανεις και μονος σου (πολυ προσοχή στις καλωδιοταινιες). Απο Κινα ή Ebay μπορει να βρεις και αρκετά καλή ποιοτητα αλλα και αρκετά μετρια/κακη. Ζαριά είναι συνηθως. Εχω πετυχει παλιοτερα και απο τα δυο σε αλλαγη του iPhone. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα