speedman_26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Έχω ένα nvidia shield και επειδή δεν με αφήνει να το χειρίζομαι εκτός σπιτιού από το κινητό. Ποια είναι η καλύτερη λύση σε μηχάνημα να μπαίνω από κινητό να είναι συνδεμένο με το ftp server που έχω και να κατεβάζει ότι θέλω και να το χειρίζομαι από κινητό τι θα κατεβάζει και οικονομικό σε ρεύμα
atheatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Στις 7/3/2023 στις 12:31 ΠΜ, speedman_26 είπε Έχω ένα nvidia shield και επειδή δεν με αφήνει να το χειρίζομαι εκτός σπιτιού από το κινητό. Ποια είναι η καλύτερη λύση σε μηχάνημα να μπαίνω από κινητό να είναι συνδεμένο με το ftp server που έχω και να κατεβάζει ότι θέλω και να το χειρίζομαι από κινητό τι θα κατεβάζει και οικονομικό σε ρεύμα Vpn network αλλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το shield ώστε να το χειρίζεσαι από το κινητό. 1
lneam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 θα σου περιγραψω την δικη μου λυση ως τις προσωπικες μου αναγκες και δες εαν σε βοηθανε στο δικο σου προβλημα. εχω router (χαμηλης τιμης) με υποδοχη USB 2 και υποστηριζει NAS με ftp (και πολλα αλλα). Απο το κινητο τρεχω το total commander με το ftp plugin και μεταφερω οτι θελω. Μπορω να κανω το ιδιο απο καθε συσκευη που ειναι εντος σπιτιου ή εκτος (με Dynamic DNS). Δεν εχει σημασια η συσκευη, το λειτουργικο που τρεχει ή πια εφαρμογη μπορει να δει ftp, παρε λοιπον με το κινητο τα data οπου βρισκεσαι και μετα δωσε τα στο nvidia
speedman_26 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 hours ago, lneam said: θα σου περιγραψω την δικη μου λυση ως τις προσωπικες μου αναγκες και δες εαν σε βοηθανε στο δικο σου προβλημα. εχω router (χαμηλης τιμης) με υποδοχη USB 2 και υποστηριζει NAS με ftp (και πολλα αλλα). Απο το κινητο τρεχω το total commander με το ftp plugin και μεταφερω οτι θελω. Μπορω να κανω το ιδιο απο καθε συσκευη που ειναι εντος σπιτιου ή εκτος (με Dynamic DNS). Δεν εχει σημασια η συσκευη, το λειτουργικο που τρεχει ή πια εφαρμογη μπορει να δει ftp, παρε λοιπον με το κινητο τα data οπου βρισκεσαι και μετα δωσε τα στο nvidia Τελικά βρήκα λύση έχω παραγγείλει ένα mini pc θα περάσω και ένα remote control και θα τα κατεβάζω εκεί και το shield θα το έχω σαν player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα