Γιώργος Πολίτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, θα ήθελα να τοποθετήσω μία IP κάμερα εσωτερικού χώρου. Έχω δοκιμάσει την TP-LINK Tapo C200 και έχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να τοποθετήσω μια κάμερα τώρα στην οποία θα γυρνάει αυτόματα όταν ανιχνεύει κίνηση. Δηλαδή αν μπει κάποιος μεσα στο σπίτι και κινείται να είναι επικεντρωμένη σε αυτόν και να γυρνάει όπου πηγαίνει (auto-motion tracking) και σε περίπτωση που βγεί απο το ρεύμα να έχω πρόσβαση στο υλικό που έχει καταγραφεί. Τι μου προτείνετε; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Γιώργος Πολίτης
gorge18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Γιώργος Πολίτης είπε Τι μου προτείνετε; Σου προτεινω να μη βαλεις τετοια καμερα. Εστω οτι μπαινει στον χωρο και τον ακολουθήσει π.χ απο δεξια στα αριστερα. Οταν χαθει απο το πλανο η καμερα θα μεινει στα αριστερα και εστω οτι ακολουθεί και δευτερος δεν θα τον δεις ποτε... Αντι αυτου βαλε καμερα που θα πιανει ολο τον χωρο.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από gorge18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα