Bill_cs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ..θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι η πληροφορική στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σοβαρή και θα βγείς προγραμματιστής από εκεί... Εγώ λέω να πάς στην πόλη / περιοχή που έχει τις περισσότερες κοπέλλες να καλοπεράσεις , να πάρεις το χαρτί του Πανεπιστημίου για την βιτρίνα και προγραμματισμό θα μάθεις σπίτι σου , μόνος σου γράφοντας κάμποσες χιλιάδες γραμμές και από ότι βλέπω και όλοι οι παραπάνω για το χαρτί του μιλήσατε του παιδιού και όχι για το πόσα ή τι πραγματικά θα μάθει - που ως γνωστών θα ξεχάσει και αυτά που ξέρει άμα δώσει πολύ σημασία στους καθηγητές του - ΝΑΙ βγαινεις προγραμματιστης.- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:45 ---------- παιδια αν μπορειται πειτε την γνωμη σας για "Επιστημης Υπολογιστων Κρητης" (Ηρακλειο), "ΤΕΙ Πληροφορικης Θεσ/νικης", και "Εφαρμοσμενης Πληροφορικης και Πολυμεσων Κρητης" (Ηρακλειο). Μ@λ@κια να μην θες να περασεις αθηνα ε? μετα το 14,5 οι υπολοιπες σχολες πεφτουν κατευθειαν στο 12,5 αλλα τι να κανουμε... Επιστημης υπολογιστων Κρητη δαγκωτο...η σχολη ειναι χρονια μπροστα..
clevercitizen Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Υπάρχει και ένα topic του '21 που έλεγε ότι επαγγέλματα του μέλλοντος ληστής και αρχιληστής. Ας μην παραλείψει κάποιος να απαντήσει....
OneDreamCloser Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 νομιζω οτι η πληθωρα των επιλογων που εχει καποιος σε οποιοδηποτε σταδιο της ζωης του ειναι αλληλενδετο με την προοδο του οι περισσοτερες επιλογες δινονται στους ΗΜΜΥ τωρα, το αν καποιος αποκτα περισσοτερα skills σε προγραμματισμο στις σχολες πληροφορικης αυτο εξαρταται απο το επιπεδο δυσκολιας των μαθηματων (και οχι τοσο απο την πληθωρα αυτων), και σαφως κανενας δεν ειναι στη θεση να γνωριζει τι κανουν στις αλλες σχολες, και σαφως τα skills υστερουν των γνωσεων (γιατι πολυ απλα το μονο προυποθετουν ειναι να αφιερωσεις λιγο χρονο)
virxen75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Υπάρχει και ένα topic του '21 που έλεγε ότι επαγγέλματα του μέλλοντος ληστής και αρχιληστής. Ας μην παραλείψει κάποιος να απαντήσει.... +1 ..................
blackpete Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 yeee πέρασα μηχανολόγος μηχανικός (δεν ξέρω αμα έχει καμία σχέση με το τοπικ αλλά εγω το λέω)
grhackergr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 φιλε debianos μετα απο 5 χρονια πες μας τι εκανες!!!!!!!!!!!
Firetrooper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 πραγματικα το εχω και εγω τεραστια απορια!!!! οτι και να εκανες πρεπει να κοντευεις σιγα σιγα
dangerdanger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 · Κρυμμένο από paredwse, 29 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 29 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ολα τα πραγματα σε αυτη την ζωη ειναι απλα.... Δεν τιθετε ζητημα νομιζω αν θα μαθεις μεσα απο την σχολη σου η οχι... Ειναι λογικο και αυτονοητο η σχολες να σε καθοδιγουν στην σκεψη και στην επιλυση προβληματων κλπ.... Το θεμα κυριοι και κυριες ειναι τα εργασιακα δικαιωματα και μην ακουω μαλακιες.... Και δυστηχως η ευτυχως το ΕΜΠ Και το τμημα ΥΜΜΥ εχει τα περισοτερα. Απλα και ομορφα χωρις παραπανω συζητησεις. Εχουν καταφερει μεσω ΤΕΕ να παρουν ολα τα εργασιακα δικαιωματα απο ολες τις σχολες και μαλιστα και να εχουν και ακομα δικαιωματα μηχανικου. Δεν συνςχιζω απλα αν θελεις να γινεις στελεγχος πας ΕΜΠ αν θες να εισαι ενας απλος προγραμματιστης πηγαινε αλλου..
manic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 · Κρυμμένο από paredwse, 29 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 29 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ξεθαψες ενα θεμα 5 χρονων για να πεις μια βλακεια και μιση ( αλλιως θελω να το πω αλλα ... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.