Προς το περιεχόμενο

Mini PC BMAX B7 Pro Intel Core i5-1145G7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Windows 11 295 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτη εντυπωση.Γρηγορο (δεν το φορτωσα ακομα, αλλα boot σε 6-8''.Δεν ακουγεται θορυβος,φυσικα γιατι δεν πηρε μπροστα ο ανεμιστηρας για να εχω αποψη.Το αρνητικο: του εβαλα εσωτερικο ssd 1 tb που αναγνωρισθηκε σε αλλο pc ως εξωτερικος (usb) και στο BMAX δεν αναγνωριζεται αν και στο device manager «φαινεται» σαν Samsung 870.Θα δοκιμασω και με αλλον 2.5αρι μηπως υπαρχεια συμβατοτητα με τον Samsung, αλλα δεν  το πιστευω. 

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συνεχεια.Εβαλα αλλους 2 ssd χωρις θεμα, τους ειδε και τουςδυο.Δεν εβγαλα ακρη με τον samsung, δεν βρισκω τι φταιει κουραστηκα.Το αφηνω ετσι...

Δημοσ.

Εμενα δεν μου εχουν στειλει τιποτα ενα μηνα μετα. Τελικα σημερα μου ειπαν οτι ενημερωθηκαν απο τη DHL οτι το πακετο μου (που ποτε δεν παρελαβε) χαθηκε! Μου ειπαν αν θελω resend ή refund. Ζητησα refund. Ειπαν σε 2-4 εργασιμες με την παρακληση αν τελικα μου ερθει να μην το παραλαβω. Ο,τι να' ναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spyrosrotary είπε

Με ποια εταιρία παραλάβατε το δέμα; Η DHL παραδίδει ή συνεργάζεται με κάποια άλλη;

Καλεσε την DHL Ελλαδας, δωσε το tracking no και θα σου πουν. 

Εμενα χτες ηρθε ειδοποιηση απο το paypal για επιστροφη χρηματων.

Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος που εχει παραλαβει να πει τι καρτα δικτυου φοραει?ειναι της intel?

Σκεφτομαι να το αγορασω και να  του βαλω proxmox ,το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει 2 ethernet θυρες.

Εχει κανενας καμια αλλη προταση?

Δημοσ.

UPDATE: Τελικά κι εγώ δεν κατάφερα έναν SSD Samsung 870 500GB να τον κάνω να δουλέψει. Σαν εξωτερικό με Usb τον έβλεπε κανονικά. Ως εσωτερικό καθόλου κι όταν τον έκανα διαμόρφωση κόλλησε όλο το σύστημα. Μάλλον έχει ασυμβατότητα.. έναν Kingston τον είδε κανονικά χωρίς πρόβλημα ως εσωτερικό!

Δημοσ.
9 minutes ago, spyrosrotary said:

UPDATE: Τελικά κι εγώ δεν κατάφερα έναν SSD Samsung 870 500GB να τον κάνω να δουλέψει. Σαν εξωτερικό με Usb τον έβλεπε κανονικά. Ως εσωτερικό καθόλου κι όταν τον έκανα διαμόρφωση κόλλησε όλο το σύστημα. Μάλλον έχει ασυμβατότητα.. έναν Kingston τον είδε κανονικά χωρίς πρόβλημα ως εσωτερικό!

Σε περιπτωση που χαλασει ο εσωτερικος ssd που θα ξερουμε πιος ειναι συμβατος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Σε περιπτωση που χαλασει ο εσωτερικος ssd που θα ξερουμε πιος ειναι συμβατος

Αυτό δεν το γνωρίζω. Έχω στείλει και email στην Bmax να δω τι θα απαντήσουν!

Στις 8/4/2023 στις 5:45 ΜΜ, taramas είπε

Επιστρέφω στο θέμα μετά από σκάλισμα στο bios και πρέπει να πω ότι με έχει εκπλήξει ευχάριστα το μηχάνημα ως προς τη ψύξη του. Απενεργοποιώντας διάφορους περιορισμούς και και ενεργοποιώντας το προφίλ up που είναι και το πιο γρήγορο ο επεξεργαστής επιτέλους δουλεύει στο 100% και είναι σταθερά πάνω από τα 3ghz καθόλη τη διάρκεια του τεστ cinebench multi core. Ουσιαστικά κέρδισα ένα 30%  απόδοση σε multi και σχεδόν καθόλου σε single, πράγμα περίεργο γιατί στο single ο επεξεργαστής ήταν σχεδόν πάντα πάνω από 4 GHz. Εδώ πρέπει να πω ότι στο πρώτο σκάλισμα εφόσον πήγα all in έβαλα και το mode  της ψυχτρας στο performance και εννοείται αυτή τη φορά ο ανεμιστήρας δούλευε και ακουγόταν αλλά πρέπει να πω πώς πρώτον ήταν πολύ πιο ήσυχος απ'οτι περίμενα και δεύτερον ο ήχος ήταν καθαρά η κίνηση του αέρα χωρίς κανένα wining  η σφύριγμα που κάνουν ορισμένα λάπτοπ με θερμοκρασίες σταθερά στους 80-85 βαθμούς κατά τη διάρκεια του τεστ. Κάπου εκεί είπα να δοκιμάσω να βάλω τη ψυχτρα πάλι στο balance mode και εκεί είναι που εξεπλάγην ευχάριστα. Ξανά τρέχω cinebench και τι να δω, τρέχω στα 2,7- 3 GHz σε όλους τούς πυρήνες με θερμοκρασίες στους 80-85 βαθμούς και ο ανεμιστήρας ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ !! Να θυμίσω εδώ ότι πρίν το σκάλισμα ήμασταν στα 1,6 GHz.

Κατά τη γνώμη μου οποίος θέλει ένα σχεδόν αθόρυβο μηχάνημα αφήνει τον ανεμιστήρα στο balance και τον επεξεργαστή στο up mode και σκορ στο cinebench 3981. Αλλιώς ανεμιστήρας στο performance και σκορ 4661. Το αρχικό σκορ χωρίς σκάλισμα ήταν 3284 μιλάω πάντα για multi core.

Multi

cinebench2.png.b8c7aea163de15c9c053a81d6da08bc1.png

Single

cinebenchsingle2.png.0825f5f5085ffb816d18bbe0debda54e.png

Θα μπορούσες να γράψεις ποιές ρυθμίσεις πείραξες λίγο πιο αναλυτικά, αν φυσικά δεν σου κάνει κόπο?

Δημοσ.

απορια κατι security που ζηταει τα windows τα ενεργοποιουμε? επισης ενα εκτυπωτη hp photosmart c4340 δεν μπορεσα να τον λειτουργησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, kioo είπε

Παιδια μπορει καποιος που εχει παραλαβει να πει τι καρτα δικτυου φοραει?ειναι της intel?

Σκεφτομαι να το αγορασω και να  του βαλω proxmox ,το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει 2 ethernet θυρες.

Εχει κανενας καμια αλλη προταση?

https://bit.ly/3UfvG54  /  https://bit.ly/3m9sDz5

https://www.websupplies.gr/adapter-tp-link-ue330-v2-usb-30-to-101001000mbps-ethernet-usb-hub

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

μετα απο 5-6 φορες το μηχανημα ξαφνικα σταματησε να λειτουργει, λες και δεν παιρνει καθολου ρευμα.Πεθανε.Εβαλα αλλη πηγη ρευματος 19v 3A,τιποτα ,τζιφος .Αντε, να δω πως θα βγαλω ακρη με τους κινεζους. Κριμα τον αρχικο ενθουσιασμο...

• Sad 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...