stcp Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Εμενα χτες μου απαντησαν οτι η καθυστερηση οφειλεται σε απεργια της DHL, η οποια δεν παει να παρει τα δεματα απο την αποθηκη τους και τους εχει δημιουργησει μεγαλες καθυστερησεις. 😆 Ευρηματικοτατοι!
Tol1as Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Ισχύει, το πιθανότερο είναι να έχεις προφίλ εξοικονόμησης ή κανονικό. Δοκίμασε να αλλάξεις σε προφίλ επιδόσεων (settings -> system -> power and battery -> power mode -> best performance). Και δες και στο bios όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
taramas Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιστρέφω στο θέμα μετά από σκάλισμα στο bios και πρέπει να πω ότι με έχει εκπλήξει ευχάριστα το μηχάνημα ως προς τη ψύξη του. Απενεργοποιώντας διάφορους περιορισμούς και και ενεργοποιώντας το προφίλ up που είναι και το πιο γρήγορο ο επεξεργαστής επιτέλους δουλεύει στο 100% και είναι σταθερά πάνω από τα 3ghz καθόλη τη διάρκεια του τεστ cinebench multi core. Ουσιαστικά κέρδισα ένα 30% απόδοση σε multi και σχεδόν καθόλου σε single, πράγμα περίεργο γιατί στο single ο επεξεργαστής ήταν σχεδόν πάντα πάνω από 4 GHz. Εδώ πρέπει να πω ότι στο πρώτο σκάλισμα εφόσον πήγα all in έβαλα και το mode της ψυχτρας στο performance και εννοείται αυτή τη φορά ο ανεμιστήρας δούλευε και ακουγόταν αλλά πρέπει να πω πώς πρώτον ήταν πολύ πιο ήσυχος απ'οτι περίμενα και δεύτερον ο ήχος ήταν καθαρά η κίνηση του αέρα χωρίς κανένα wining η σφύριγμα που κάνουν ορισμένα λάπτοπ με θερμοκρασίες σταθερά στους 80-85 βαθμούς κατά τη διάρκεια του τεστ. Κάπου εκεί είπα να δοκιμάσω να βάλω τη ψυχτρα πάλι στο balance mode και εκεί είναι που εξεπλάγην ευχάριστα. Ξανά τρέχω cinebench και τι να δω, τρέχω στα 2,7- 3 GHz σε όλους τούς πυρήνες με θερμοκρασίες στους 80-85 βαθμούς και ο ανεμιστήρας ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ !! Να θυμίσω εδώ ότι πρίν το σκάλισμα ήμασταν στα 1,6 GHz. Κατά τη γνώμη μου οποίος θέλει ένα σχεδόν αθόρυβο μηχάνημα αφήνει τον ανεμιστήρα στο balance και τον επεξεργαστή στο up mode και σκορ στο cinebench 3981. Αλλιώς ανεμιστήρας στο performance και σκορ 4661. Το αρχικό σκορ χωρίς σκάλισμα ήταν 3284 μιλάω πάντα για multi core. Multi Single Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από taramas 7 2
dimos15 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, taramas είπε Επιστρέφω στο θέμα μετά από σκάλισμα στο bios και πρέπει να πω ότι με έχει εκπλήξει ευχάριστα το μηχάνημα ως προς τη ψύξη του. Απενεργοποιώντας διάφορους περιορισμούς και και ενεργοποιώντας το προφίλ up που είναι και το πιο γρήγορο ο επεξεργαστής επιτέλους δουλεύει στο 100% και είναι σταθερά πάνω από τα 3ghz καθόλη τη διάρκεια του τεστ cinebench multi core. Ουσιαστικά κέρδισα ένα 30% απόδοση σε multi και σχεδόν καθόλου σε single, πράγμα περίεργο γιατί στο single ο επεξεργαστής ήταν σχεδόν πάντα πάνω από 4 GHz. Εδώ πρέπει να πω ότι στο πρώτο σκάλισμα εφόσον πήγα all in έβαλα και το mode της ψυχτρας στο performance και εννοείται αυτή τη φορά ο ανεμιστήρας δούλευε και ακουγόταν αλλά πρέπει να πω πώς πρώτον ήταν πολύ πιο ήσυχος απ'οτι περίμενα και δεύτερον ο ήχος ήταν καθαρά η κίνηση του αέρα χωρίς κανένα wining η σφύριγμα που κάνουν ορισμένα λάπτοπ με θερμοκρασίες σταθερά στους 80-85 βαθμούς κατά τη διάρκεια του τεστ. Κάπου εκεί είπα να δοκιμάσω να βάλω τη ψυχτρα πάλι στο balance mode και εκεί είναι που εξεπλάγην ευχάριστα. Ξανά τρέχω cinebench και τι να δω, τρέχω στα 2,7- 3 GHz σε όλους τούς πυρήνες με θερμοκρασίες στους 80-85 βαθμούς και ο ανεμιστήρας ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ !! Να θυμίσω εδώ ότι πρίν το σκάλισμα ήμασταν στα 1,6 GHz. Κατά τη γνώμη μου οποίος θέλει ένα σχεδόν αθόρυβο μηχάνημα αφήνει τον ανεμιστήρα στο balance και τον επεξεργαστή στο up mode και σκορ στο cinebench 3981. Αλλιώς ανεμιστήρας στο performance και σκορ 4661. Το αρχικό σκορ χωρίς σκάλισμα ήταν 3284 μιλάω πάντα για multi core. Multi Single Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις και undervolt με το throttlestop η να το βαλεις σε performance mode
speedman_26 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Αν είναι αθόρυβο θα κάνει και για media player
bourojean Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Παρελαβα καονινκα προχθες , δεν το πολυδοκιμασα γιατι εχουμε μαζευτει σογια για Πασχα, αλλα με μια πρωτη εντυπωση ειναι μια χαρα! 1
speedman_26 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Λίγο που το δοκίμασα πάει σφαίρα για καθημερινές εργασίες 1
stcp Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Ωραια! Εμενα ακομα με κοροϊδευουν...Απεργιες, αργιες, λοιμοι, λιμοι, σεισμοι και καταποντισμοι τους εχουν καθυστερησει μου λενε. Εδω και 20 μερες το μονο που μου εχουν στειλει ειναι το tracking no! Ελπιζω καπου στο Μαϊο να το εχω κι εγω.
Margiepan Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μόλις παρέλαβα και παει σφαίρα. Ευχαριστώ ts @zacharis1955
helicoid Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Κι εγώ παρέλαβα χτες, ομολογώ ότι η συσκευασία ήταν για κλάματα. Ήταν ριγμένο μέσα σε ενα πολύ μεγαλύτερο χαρτόκουτο, με αποτέλεσμα να παίζει και να κοπανάει μέσα το κουτί του BMax. Το αποτέλεσμα ήταν το κουτί του στην μια άκρη να μοιάζει σαν να έχει φάει μια γερή κλωτσιά. Το μηχάνημα που το άνοιξα λίγο έχει idle power draw κάτω απο 10w, γύρω στα 8.5w για την ακρίβεια. Απλά που και που ρίχνει κάτι spikes στα 20-24w (δεν έχω ιδέα τι services τρέχουν από πίσω).
actorgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 παρελαβα χθες.Δεν ασχοληθηκα καθολου.Συσκευασια προχειρη. Καλες γιορτες σε ολους...
stcp Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, actorgr είπε παρελαβα χθες.Δεν ασχοληθηκα καθολου.Συσκευασια προχειρη. Καλες γιορτες σε ολους... Ποτε ειχες βαλει παραγγελια?
actorgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23/3 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από actorgr διορθωση
panospc Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Στις 12/4/2023 στις 5:05 ΜΜ, stcp είπε Ωραια! Εμενα ακομα με κοροϊδευουν...Απεργιες, αργιες, λοιμοι, λιμοι, σεισμοι και καταποντισμοι τους εχουν καθυστερησει μου λενε. Εδω και 20 μερες το μονο που μου εχουν στειλει ειναι το tracking no! Ελπιζω καπου στο Μαϊο να το εχω κι εγω. Και εγώ που έχω παραγγείλει ένα κουτί υπολογιστή από γερμανικό κατάστημα, εδώ και 10 μέρες έχω πάρει tracking number αλλά δεν το έχει παραλάβει ακόμα η DHL. Οπότε όντως παίζει να υπάρχει πρόβλημα με την DHL αυτή την περίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα