taramas Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Σφάλμα του cinebench, το λειτουργικό είναι Windows 11 Pro.
Margiepan Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Παιδιά άλλαξε και σε κανέναν άλλο το status στο tracking γιατί εμένα την παρέλαβε εχθές η dhl και είναι στο κέντρο διανομής τους
stcp Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, Margiepan είπε Παιδιά άλλαξε και σε κανέναν άλλο το status στο tracking γιατί εμένα την παρέλαβε εχθές η dhl και είναι στο κέντρο διανομής τους Ποτε εβαλες παραγγελια?
Margiepan Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, stcp είπε Ποτε εβαλες παραγγελια? 19/3 η παραγγελία, 23/3 μου έστειλαν tracking number, χτες τους γκρίνιαξα για refund επειδή δεν είχε καν παραλάβει η dhl και χτες άλλαξε status στο tracking.
Margiepan Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, nvel είπε εγώ θα παραλάβω το βράδυ, παραγγελία 3/3 Αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις! Πόσες μέρες περίπου έκανε να έρθει αφού το παρέλαβε η dhl από τις αποθήκες τους?
anashario Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 5/4/2023 στις 2:16 ΜΜ, Margiepan είπε Και εμένα μια από τα ίδια. Ζήτησα να το ακυρώσουν και να μου κάνουν άμεσα επιστροφή χρημάτων. Αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο επικοινωνώ με PayPal και ανοίγω dispute γιατί έχω mail από την dhl ότι δεν έχουν παραλάβει τπτ όποτε άνετα μπορούν να ακυρώσουν την παραγγελία και να κάνουν το refund. Θα προτιμούσα να μου πουν ότι θα κανει κάνα μήνα να ερθει, παρά αυτή την κοροϊδία "το έχουμε στείλει και δεν μπορούμε να ακυρώσουμε". Τελικά έκανες τπτ με Paypal; Το tracking number σου, τι δείχνει; Εμένα ακόμα είναι στο ίδιο - αρχικό στάδιο
stcp Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Το βαλανε τωρα σε Flash Sale με buy now option, οχι preorder (ΕU stock). Το ιδιο ακριβως εκαναν πριν μια εβδομαδα. Μακαρι να στοκαρανε και να μη μας δουλευουν, μηπως παραλαβουμε καποτε κι εμεις.
Margiepan Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, anashario είπε Τελικά έκανες τπτ με Paypal; Το tracking number σου, τι δείχνει; Εμένα ακόμα είναι στο ίδιο - αρχικό στάδιο Τους έστειλα εχθές email με επιβεβαίωση από την dhl οτι δεν έχουν παραλάβει το δεμα και τους είπα είτε θα το στείλετε άμεσα είτε θα μου κάνετε refund άμεσα, γιατί το support τους μου έλεγε δεν μπορούν να ακυρώσουν και να κάνουν refund. Εάν δεν μου απαντούσαν, θα άνοιγα dispute στο PayPal σήμερα αλλά είδα ότι άλλαξε το tracking. Ούτως η άλλως για να ανοίξεις το dispute πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με τον merchant γραπτώς. 1
speedman_26 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μόλις μου έστειλαν αυτό έχω σβήσει μόνο τους αριθμούς του δέματος Αγαπητέ Πελάτη, η DHL Express αποστολή σας με αριθμό έχει αφιχθεί στην Ελλάδα και έχει προωθηθεί για παράδοση στο συνεργάτη μας ACS που εξυπηρετεί την περιοχή σας, με νέο αριθμό φορτωτικής Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών DHL Express Ελλάδας
Margiepan Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 53 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Μόλις μου έστειλαν αυτό έχω σβήσει μόνο τους αριθμούς του δέματος Αγαπητέ Πελάτη, η DHL Express αποστολή σας με αριθμό έχει αφιχθεί στην Ελλάδα και έχει προωθηθεί για παράδοση στο συνεργάτη μας ACS που εξυπηρετεί την περιοχή σας, με νέο αριθμό φορτωτικής Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών DHL Express Ελλάδας Μπορείς να γράψεις ποτέ έκανες παραγγελία και πόσες μέρες περίπου έκανε να έρθει αφού το παρέλαβε η dhl από τις αποθήκες τους;
speedman_26 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 3 minutes ago, Margiepan said: Μπορείς να γράψεις ποτέ έκανες παραγγελία και πόσες μέρες περίπου έκανε να έρθει αφού το παρέλαβε η dhl από τις αποθήκες τους; Order Date: 2023/03/07 Shipping date: 2023/03/23 1
marios32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2023 στις 7:25 ΜΜ, taramas είπε Λοιπόν δούλεψα το PC και μπορώ να πω ότι με καλύπτει γι'αυτό που το πήρα. Καθημερινή χρήση και media player. Το μόνο μου θέμα είναι ότι είναι πολύ ήσυχο.. Και εξηγώ γιατί είναι θέμα. Ουσιαστικά τρέχοντας cinebench και prime95 ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται και γιατί να ακουστεί όταν η θερμοκρασία δεν πάει πάνω από 65-67 βαθμούς. Όμως βλέπω ότι ενώ σε στρες τεστ ξεκινάει ωραία και καλά στο 100% μετά από λίγο πέφτει στο 70% χρήσης του επεξεργαστή.. Ουσιαστικά ρίχνει τα ρολόγια από το μέγιστο 2,4 στο 1,6-1,7. Δεν είμαι ειδικός και δεν παραπονιεμαι ιδιαίτερα αλλά θα ήθελα ο επεξεργαστής να μπορεί να λειτουργήσει στο 100% και ας ακούγεται ο ανεμιστήρας. Παρακάτω σας δίνω μερικές φωτογραφίες από το unboxing και τεστ. Φίλε μου κοίτα στο bios, πολύ πιθανό να έχει ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με performance. Πχ για παράδειγμα, να χρησιμοποιεί 15 η 25 watt (τυχαία νούμερα), όπως είναι και σε κάποια λάπτοπ. Επίσης λογικά μπορείς να ρυθμίσεις και προφίλ για θερμοκρασίες και ίσως επηρεάζουν τη κατάσταση. Γενικά κάνε ψαχτίρι και τσέκαρε και το power plan στο windows power settings να είναι στο balanced/optimized ή performance ανάλογα τι θες.. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από marios32 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα