Geo4ever Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, zacharis1955 είπε https://www.cpubenchmark.net/compare/3922vs4284/Intel-i5-1145G7-vs-AMD-Ryzen-5-5600U Ναι το ξέρω το έχω δει, το ερώτημα είναι, χρειάζομαι την έχτρα δύναμη για να κάνω emulate Android περιβάλλον και να ανοίξω την εφαρμογή EON TV για παράδειγμα.
Aurumnus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2023 στις 11:15 ΜΜ, Geo4ever είπε Βγήκε μια άλλη προσφορά με επεξεργαστή Rysen 5 5600U αλλά +100 ευρω η τιμή. Εγώ το χρειάζομαι για χρήση κάτω από TV σαν Android emulator για εφαρμογές streaming όχι gaming, συν απλή χρήση PC. Αξίζει να ακυρώσω και να δώσω +100 ευρώ, θα δω διαφορά στο emulation; Που το βρήκες; Βάζεις link; Άκυρο. Το είδα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από Aurumnus
anashario Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Σχετικά με το ότι μας το "στείλανε" ήδη, στην πραγματικότητα μόνο το voucher της μεταφορικής έχουνε κόψει και γι'αυτό μας ήρθε ενημέρωση μέσω email, ακόμα δεν ξεκίνησαν τα δέματα, προετοιμασία κάνουν. Το δικό μου έστω έτσι φαίνεται σύμφωνα με το tracking number (μου ήρθε το email "Your order has been sent out" από τις 23/03)
stcp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Ξαναανοιξε για pre sale. Παει για πανω απο μηνα, αλλα στα 288Ε δε νομιζω οτι παιζει κατι καλυτερο.
stcp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 9:09 ΜΜ, anashario είπε Σχετικά με το ότι μας το "στείλανε" ήδη, στην πραγματικότητα μόνο το voucher της μεταφορικής έχουνε κόψει και γι'αυτό μας ήρθε ενημέρωση μέσω email, ακόμα δεν ξεκίνησαν τα δέματα, προετοιμασία κάνουν. Το δικό μου έστω έτσι φαίνεται σύμφωνα με το tracking number (μου ήρθε το email "Your order has been sent out" από τις 23/03) Τελικα προχωρησε? Το εστειλαν?
anashario Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, stcp είπε Τελικα προχωρησε? Το εστειλαν? Τσούκου, αν και από την αρχή είχανε πει πως το στοκ θα ανανεωθεί τέλος του μήνα, οπότε μου έκανε εντύπωση το "sent" μια βδομάδα πριν. Φαντάζομαι από μέρα σε μέρα θα σταλθεί όντως όμως. 1
stcp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, anashario είπε Τσούκου, αν και από την αρχή είχανε πει πως το στοκ θα ανανεωθεί τέλος του μήνα, οπότε μου έκανε εντύπωση το "sent" μια βδομάδα πριν. Φαντάζομαι από μέρα σε μέρα θα σταλθεί όντως όμως. Ενημερωσε οταν στειλουν κατι, περα απο info. 1
Margiepan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Και εμένα τα ίδια γράφει, δεν το έχουν στείλει, το voucher έχει βγει. Μου αρέσει όμως καλύτερα το άλλο από Amazon. Αν τελικά το στείλουν ενδιαφέρεται κανείς να το παρει στα 292 για να μην μπλέκω με το support τους?
anashario Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Margiepan είπε Και εμένα τα ίδια γράφει, δεν το έχουν στείλει, το voucher έχει βγει. Μου αρέσει όμως καλύτερα το άλλο από Amazon. Αν τελικά το στείλουν ενδιαφέρεται κανείς να το παρει στα 292 για να μην μπλέκω με το support τους? Το άλλο δεν είναι στα ίδια χρήματα όμως. Για μένα, το BMAX 7 είναι ότι πιο VFM μπορείς να χτυπήσεις αυτή τη στιγμή, ξανασκέψου το 1
zacharis1955 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0BW2HTGSX 419 € τσεκάροντας το Save more Κουπόνι 50 €. https://bit.ly/3TMKKak https://bit.ly/3nwC37K
stcp Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Εχει ξεκινησει κανενος να ερχεται? Κολλημενο μερες στο info received... Βλεπω και το commercial invoice με product origin China και final destination Greece... Το tracking βεβαια ειναι DHL. Ελπιζω να μας το στειλουν στο εγγυς μελλον και να μη φαμε κανενα τελωνειο. Στο support μου ειπαν οτι εχει φυγει απο 30/3 αλλα δεν φαινεται ακομα. Απο που εχει φυγει βεβαια ειναι το θεμα... Τυχεροι τελικα οσοι εριξαν ζαρι στην acemagician...
anashario Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, stcp είπε Εχει ξεκινησει κανενος να ερχεται? Κολλημενο μερες στο info received... Βλεπω και το commercial invoice με product origin China και final destination Greece... Το tracking βεβαια ειναι DHL. Ελπιζω να μας το στειλουν στο εγγυς μελλον και να μη φαμε κανενα τελωνειο. Στο support μου ειπαν οτι εχει φυγει απο 30/3 αλλα δεν φαινεται ακομα. Απο που εχει φυγει βεβαια ειναι το θεμα... Τυχεροι τελικα οσοι εριξαν ζαρι στην acemagician... Μια από τα ίδια και σε μένα. Αρχικά θα έβγαινε από το εργοστάσιο η παρτίδα που περιμένανε μέσα Μαρτίου, μετά έγινε τέλη Μαρτίου... πιθανό να έχει βγει, να έχει σταλθεί όντως στις 30/03 από Κίνα για την Ευρωπαϊκή αποθήκη (Πολωνία;) από την οποία μετά θα σταλθεί σε εμάς, ώστε να μη φάμε τη φόλα του τελωνείου. Βγάζει νόημα αυτό, απλά πάει να πει πως θα το έχουμε εμείς κάπου αρχές Μαΐου εμείς; Σε κάθε περίπτωση, ας στηρίξουμε την επιλογή μας και ας ελπίσουμε πως θα μας βγει σε καλό τελικά 😉
speedman_26 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δεν πειράζει να αργήσει αν είναι να γλυτώσουμε τελωνείο
Roseblue Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 1/4/2023 στις 10:59 ΠΜ, stcp είπε Εχει ξεκινησει κανενος να ερχεται? Τυχεροι τελικα οσοι εριξαν ζαρι στην acemagician... Σήμερα παρέλαβε το courrier. Έριξα και ζάρι στην acemagician. Να δω τι θα τα κάνω τώρα 🤪 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα